ВРАЦА - 15

• 11 680
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Здравейте момичета! Снимките са разкошни! Много ми хареса клипчето на Денис! Да сте живи и здрави! Приятен ден!
Афродитка, нещо тела не ми работи, пратих ти бележка.
Да ви питам- къде да отида на фризьор, бих искала четка и сешоар. Препоръчайте ми където работят добре и да е удобно да отида, да не е чак в Дъбника примерно:). Hug

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 13:41 от Муциту

# 196
Хехе- гениичето на мама и тати ще бъде  Mr. Green  Heart Eyes  Абе то нека да постои вътре ама нямам търпение да спра да мисля за това родилно... повече ме е страх от това да не попадна на лошо отношение от страна на персонала отколкото от раждането  Sick Живот и здраве- всичко с времето си.
афродитка, съня ти не знам на теб как ти е било, ама на мен много ми стана смешно с това
а докторката само стои и ме гледа и ми вика че ще ми бие инжекция,ама се чудела дали да е венозна
hahaha

# 197
то че смешно смешно, ама накрая да не стане наистина така, да се чудят какво да ме правят, а ти не се притесняваи като му доиде времето, наблягаи на разхотките че съм чувала че помагат за по лесно разждане

# 198
То не остана време за разходки  smile3503

# 199
afroditka1783 стягай новата тема  thumbsup

# 200
ще започвам ако имам въпроси ще пиша

# 201
Муциту аз ходя при Милена,салона й е на пл.Левски до магазина с мебелите.аз съм доволна от нея.това е номера 622114,можеш да си запазиш час и готово Simple Smile

# 202
  • Бургас
Благодаря ти, ангелче:)), ще и звънна!

# 203
няма защо да ми благодариш,нали затова сме тук Hug

# 204
Здравейте момичета.Много сте изписали не може човек да ви прочете.
А за това че момичета се пренасят, а момчетата се раждат по рано не съм съгласна, защото при мен стана точно обратното.Каката я родих с 3 дена по-рано, а пък Калоян с 3 дена по-късно. И с разходките пак бош лаф не се спирах, а и двете ги родих трудно и големи/бая/.
mi6ence напълно ти съчувствам Калоян така като се забави направо бях подлуднала всеки ден го чакахме, а той все не идваше. И Махинова все ми казваше няма де е днес!!! Така и на 7 не се спрях от разходки целия ден.Всички познати ми казваха че ще родя по улиците. Вечерта се прибрахме хапнахме и си легнахме, но аз не можех да заспя и реших че ще ставам да гладя.В1 часа през нощта реших ,че ще се къпа изкъпах се и таман си легнах и пук нещо потече и бебето като че ли се преобърна и падна надолу и аз си викам тука ще да е и тогава ми почнаха и контракциите много силни и болезнени.Събудихме кака и тутуф тутуф в отделението беше 3 часа и след 2ч.40м родих Калоян. С каката беше горе долу същото с разликата че нея я раждах 14 часа е това е общо взето!
Хайде че се унесох!

# 205
Аз цял ден ви чета,чета,рекох преди да си тръгна да ви драсна някой ред.Аз днес бях на консултация и прегледа мина много бързо,с бебчо всичко е ок,слушахме тоновете,имаме нормална сърдечна дейност.Само аз където съм качила килограмите,ама какво да се прави,трябва да се храним.Сега на 23.05 трябва пак да ходя на консултация,явно последните месеци се ходи два пъти в месеца знам ли.Важното е че всичко върви добре.
Пожелавам ви приятна вечер на всички.

# 206
Ммм да а последния месец се ходи всяка седмица.. някой бременни не го спазват това, а е важно. Hug
Ние пък си направихме малко разходчица, вярно малко ни препръска, но на големия дъжд се скрихме.. добре, че има добри хора да ни приютят, че щяхме да станем с Криско на мокри кокошки и двамата  Joy
Пфу да взема да се оправя това време.. че срамота вече хем май месец сме.
Може ли аз да си заплюя темата след афродитка.. ако успея да се справя де, не претендирам че ще супер но имам много мерак.

# 207
buba_85 по 2 пъти в месеца са вече,а след 36г.с. мисля че е всяка седмица,не съм много сигурна.
Red_Sonya и нас с мама ни хвана дъжда,но бързо се настанихме в сладкарничката на Дунав,докато валеше силния дъжд си хапвахме сладко с нея Grinning  да ви питам къде мога да си купя узряла диня,че миналия път дадохме 9лв за една и тя зелена,само парите отидоха на вятъра Sad

# 208
за диня се сещам само на била и кауфланд, там съм виждала срязана на 2-така че ще е червена на 100% ама дали ще е сладка като за този сезон не знам.
последните 2 месеца се правят пак изследвания и прегледите се сгъстяват аз съм чак на 19 и тогава ще ми пишат болничния 45 дена. Момичета някои да знае дали след като се роди бебо, ще имаме проблеми със сключването на брака, че някои казаха че имало много проблеми, и до съд се стигало. А ние сме решили да е след като се роди

# 209
Не виждам от какво естество ще са ви проблемите.Тичане е като се роди бебето,защото го пишат на твое име.След това бащата попълва декларация, в която припознава детето/пред служител на болницата/.Ходи в Общината,където издават акта с имената на бащата.Може и да не е много точна информацията,за което се извинявам предварително.

Общи условия

Активация на акаунт