ВРАЦА - 15

• 11 686
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета!
Аз вече от доста време не съм влизала във форума, защото все ни ми остава време..., а през това време вие сте станали много по - активни отпреди.
Иначе за протокола имам дъщеря, Александра, която направи 1 г. на 16.04.2008г.
А това: mamairen82.multiply.com  е линка към нейните снимки.

# 181
Добре си се завърнала  newsm53 Записах ти инфото в първия пост и да си по-редовна вече  Wink да не пишем отсъствия  hahaha Ей сега ще видя снимките, че обичам да гледам снимки.

# 182
Я видях един познат на снимките от сватбата ти, от тези които свирят. Между другото много хубава булка си  Simple Smile
Много е сладка Александра. Миналата година и гледах клипчето, на което казва мама и ми се разтопи сърцето. Чаках този момент много дълго а моята хубавица го споменава само когато мрънка и едва ли осъзнава какво говори Rolling Eyes

# 183
здравйте и от мен.
може ли да сме май месец,а да е такова мрачно и дъждовно време newsm78 спомням си миналата година каква жега беше по това време,а сега.....мислех на кръщането да ходя с рокля,а сега трябва да сменям тоалета Sad

# 184
И аз съм стъписана от времето, но не мога да го променя. Сега се чудя как ще ида да си взема храната на детето  newsm78, освен с такси, не виждам друг вариант.

# 185
Много сърдито време ей Tired То март не валеше толкова често колкото сега Flutter
Моя бебо също като времето се мръщи и не иска да излезе Cry

# 186
твоето бебче не иска да излиза,а аз май имам контракции Sad отивам да си пия магнезия за да ги стопира.

# 187
Не бързай mi6ence, някои ги преносват. Знам че нямаш търпение, но мъничко остана. Wink

# 188
твоето бебче не иска да излиза,а аз май имам контракции Sad отивам да си пия магнезия за да ги стопира.
ох,мила, прехвърли ми ги на мен тия контракции... аз още даже не знам какво е контракция Blush newsm78

# 189

корема ти става твърд и имаш болки Thinking аз знам,че момиченцата се раждат по-късно,а момченцата по-рано от термина

# 190
1-2 пъти ми става твърд вчера ама за некви секунди и никаква болка не съм усещала Tired
Вкъщи се хващаме на бас вече за датата hahaha Whistling Моя избор е днес,ама като гледам- нищо по-странно за сега.

# 191
Аз също не съм усетила контракции. Представа си нямам какво е  Rolling Eyes

# 192
afroditka  - аз съм била тая с телефона Simple Smile
Вярно, че времето е ужасно, а така не ми се стой вкъщи Sad.
 Аз съм имала 1-2 подготвителни контракции, иначе и аз незнам какво е контракция.
mi6ence няма страшно, ще не ще, скоро ще излиза Mr. Green няма къде да иде

# 193
аз съм чувала че като се преносело бебо ставало по умно, даи боже да излезенякои гении newsm78, а за контракциите не е казано че трабва да са болезнени и аз ги имам по цял ден, а съм чувала че някои са раждали без нито една контракция, така че не си мисли че това е предвестника mi6ence,
 Rolling EyesА аз пък сънувах че  бебо иска да излиза и започва да се тика надолу, а докторката само стои и ме гледа и ми вика че ще ми бие инжекция,ама се чудела дали да е венозна много странен сън newsm78

# 194
Цитат
Много сърдито време ей
Ох не само времето е сърдито от сутринта нямам нет и щях да ги убия тез доставчици
Цитат
Мда и на мен ми хареса особено басейна,като стане готово ще ни поканиш на гости Very Happy (шегувам се)
От едната страна има и джакузи Heart Eyes
 PeaceНяма проблем само да я завършим ,че се оказа бездънна яма само пари лапа  ooooh!
mi6ence споко ако питаш мен по-добре още малко вътре ,че после дупе да ти е яко

Общи условия

Активация на акаунт