ВРАЦА - 15

• 11 689
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
http://www.klisuramanastir.com/page6.html Тук е описано всичко
Само че таксата е 35лв .Наистина е много красиво и китно ние с мъжа ми си имаме традиция още откакто си бяхме гаджета на Великден да ходим на Клисурския манастир и затова и решихме там да си кръстим дечурлигата

# 166
Наистина е много хубава кухнята. Аз да ви питам, дали изглежда мрачно, като е по-тъмен цвят, че и на нас ни предстои тази или другата година покупка на такова обзавеждане. Аз мисля да е  по-тъмно, защото си мисля, че светлото се цапа Rolling Eyes И да ви попитам какво мислите за съдомиялните? Чувала съм и положителни и отрицателни отзиви.

# 167
ох и ние ще правим промени вкъщи.стаята в която спим сега,ще я правим на детска след време,а хола ще стане спалня.времето си минава,а ние не сме стигнали до никъде.за кухнята засега няма да има промени,та си остава така както е в момента.за съдомиялната мога да кажа,че е едно голямо облекчение за нас особено когато сме имали гости Grinning с две ръце съм ЗА тях.

# 168
2 години съм готвила в такава кухня, по нея личеше всичко, на снимката кухнята е ползвана само от 2 седмици и вече се виждат петна по нея  Sad , докато на сегашната не личи. У нас имам и 2 врати, които само с пръст да ги докоснеш и остават петна. В общи линии съм стигнала до извода, че дървените мебели като че ли са добър избор що се отнася до обзавеждане на кухня. А колкото до съдомиялна искренно се надявам някой ден и аз да имам  Praynig

# 169
Мерси Bubeto79 значи и ние ще се ориентираме към тъмното дърво.

# 170
Майчета благодаря ви много!

# 171
Ох,Bubeto79 от вече три години сме в нов апартамент и все обзавеждаме и все си е празен апартамента,защото в същото време строим и една къща и на днешно време е много трудно особено както сме ние на два стана да не говорим че и пътуваме ами то затова сме на това дередже.Харесах кухнята в Дана но още се колебая ,но пък във вас изглежда супер даже сте сложили същите плочки суперска е да си я ползваш със здраве.Аз инфо за кухните черпя от тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285956.0
Първо ще сменим дограмата и после е кухнята
А да ви разкажа за обяд водих Миранда на контролен преглед за ухото както знаете преди десет дни бяхме в болница заради него и знаете ли откриха че са забравили конец #2gunfire и той се е залепил за тъпанчето и затова я гъделичкало отвреме навреме.А аз си мислех че си измисля
Просто нямам думи
Ето ви малко снимки на апартамента и вилата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=107586
Доста са разбъркани но смятам че ще са ви интересни
А по въпроса за съдомиялната мога да кажа че по време на първата бременност получих алергия от перилни и почистващи препарати та от близо 7 години я имам и направо съм забравила как се мие

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 15:31 от ZuzyM

# 172
ZuzyM  мерси за информацията, и аз разгледах снимките, вилата е направу супер, а и картините ми харесаха много, важното е желанието

# 173
Муциту  писах ти

# 174
Red_Sonya много говориш по GSM-a видях те на суми до спирката с количката но бяхме с колата и нямаше как да ти се обадя Hug Embarassed. Надявам се че не съм се припознала newsm78

# 175
Зузу много е красива, нищо че не е довършена  newsm53 Аз и друг път съм гледала снимките ви, но си мислех, че сте били някъде, а то си пишело на албумчето строежи  Blush Къде ви е вилата?

# 176
Мда и на мен ми хареса особено басейна,като стане готово ще ни поканиш на гости Grinning (шегувам се)

# 177
Аз не се шегувам  Crazy

# 178
Гледах преди малко това клипче и ми стана много мило - http://www.metacafe.com/watch/1275357//  (Денис на Сиска)
което ми напомня - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИ (макар и на патерици) . Жалко, че Сиска не пише вече в нашата темичка Sad

# 179
Много хубаво клипче  smile3501 сладур е Денис  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт