ВРАЦА - 15

• 11 690
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Мерси за пожеланията на всички Hug Бременните мами да се пазят от гадните настинки, че почти нищо не можем да пием за да ни мине по-бързо Tired
Аз днес ходих на преглед и какъв късмет само.... В новия мед.център беше тъпкано и след 40-50мин стоене права докторката излезе и каза че ще се върне след 2-3 часа, защото я викнали в Мездра, че нейна пациентка ражда. Дано всичко е минало добре. Та акушерката преслуша тоновете на бебока. Всичко ни е наред и чакаме да излизаме скоро Party Всичко ми се струва много странно...ще стана мама тия дни Crazy Лека вечер и лека нощ на всички.
П.С. Аз проблеми със съня имам единствено с това, че ми се ходи често до тоалетната- като по часовник в 3.15 и после към 6.30 и евентуално към 8 часа пак... абе ужас направо. Flutter

# 151
Добро утро мами!Ние днес черпим Калоян става на цяла 1 годинка

# 152
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ЗДРАВЕ И ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО СЪС СМЯХ И ЛУДИ ИГРИ! baloni

# 153
Честит Рожден Ден на Калоян!
Да ви е жив, здрав, весел и много много щастлив nbirthday Tada newsm38

# 154

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Много здраве,усмивки и щастливо детство!

# 155
 happy bd Честита първа годинка на Калоян   ura  Много много здраве, усмивки, пакости и усмивки.

# 156

Честит Рожден Ден на Калоянчо, да ти е жив и здрав, много да те радва и да те накара дасе гордееш с него като порасне

# 157

А това за мама слаи да бъде много послушна и да изкарва парички за играчки и бонбони Wink

# 158
О ZuzyM, къде се губиш? Кога ще заминавате за Гърция? Как са Миранда и Марти?

# 159
Тук съм просто незнам с какво да се включа  Wink
Заминаваме на 31.05 толкова съм притеснена дано всичко мине добре децата ще оставя при майка ми
А забравих да се похваля на 04.05 най-после кръстихме децата .В Клисурския манастир много хубаво беше.Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243964 Kръщане несме правили просто седнахме в близката кръчма да се почерпим по случая.
Два дни преди кръщавката подстригахме Марти почти нула номер и когато попа понечи да резне от косата му нямаше какво  Joy

# 160
                                                              ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Пожелавам на Калоян едно вълшебно детство,много здраве и палави игри!

# 161
Много е хубаво там в манастира Wink

# 162
Много е красиво наистина.Бяхме намислисли да отидем до там през почивните дни,но не ми е позволено да пътувам на дълги разстояния,още повече пък да ме друса колата.Сега е неделя ще е кръщането на племенницата и на снаха ми.Ще е 2 в 1 Simple Smile

# 163
Слаи Честит рожден ден на Калоян
пожелавам му много палави мигове, да ви радва и да ви слушаZuzyM  ако не е тайна колко ви взеха за кръщенето, че и аз не съм кръщавана а сме се наканили да го свършиме но не зная колко върви и има ли някакви изисквания за документи

# 164
ZuzyM, браво разкошни снимки. Позволих си да разгледам и другите снимки и какво да видя  Party нашата кухня- тази която си снимала в ДАНА. Ние я купихме миналата година, но добавихме и няколко елемента, можеш да я видиш тук   А детската стая е много хубава, на нас ни предстои да я правим, но не сме се ориентирали точно какво да има  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт