ВРАЦА - 15

• 11 666
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Аз пък поркам сок, вишна, на Prisun:)..little angel, и аз днес ти махнах, все едно се познаваме:))))там дето под колоните..
Бубе, вие де се запиляхте..минахме през градинката на Ботев дето, гробницата..-ц! Разгледахме в един базар на пазара дрешки за брем., балдахини..много неща има..пак ще ходя..да си набелязвам:))и да пиша в списъка:)

# 241
къде го гледаш по тв-то или на компютъра?аз ви казвам лека нощ и сладки сънища  sleepuu утре е на племенницата кръщането и трябва да ставам рано.
По Fox Crime, го дават. Аз там и От местопрестъплението гледах, но все забравям  Blush Много го харесвам и темата на телефона ми е със сериала.

# 242
_baby честита ти придобивка и аз си падам много по пъзелите и много ми се иска да си взема един поне с 1000 части че да си имам занимавка. Не че не съм почнала една пелена на бебо на една кука ама е голяма играчка на части и после ги съединявам има 2 месеца от както я плета и съм на средата сега ще я снимам и ще я кача в албума при дрешките да я видите.
 #Cussing outама днеска времето е ужасно и май няма да се оправи като гледам Cry

# 243
Zdraveite,az za parvi pat vlizam vav foruma,koito e mnogo interesen i obeshtavam ,che shte vlizam po-chesto

# 244
Ima li mamita,koito shte ragdat prez dekemvri

# 245
Здравей, rmn и добре дошла при нас. Hug  За сега ти си единствената мама с термин през декември.
И аз искам да редя пъзел...ама нещо не ме свърта днес на едно место. Ходя от стая в стая и като се заседя на едно место почват да ме болят ребрата Tired Многу е гадну Sick

# 246
mi6ence ти още ли си тук  newsm09 аз мислех, че вече сте две  Wink
rmn добре дошла  Flutter регни се и пиши на кирилица, че се изцъклих  #Crazy да чета. Къде ще раждаш? Надявам се да ти хареса при нас.
afroditka1783 аз гледах в книжарниците, но там са над 30 лв  ooooh! и отидох до Кауфланд, защото знам че там има и са хубави и с добро качество и си взех този, защото друг не ми хареса иначе искам с повече части. В една друга тема, има една мацка, която си е поръчала от чужбина пъзел с 18 000 части и като видях кутията и хлъцнах  hahaha

# 247
rmn здравей и добре дошла, при нас е доста весело.
 _baby  не знам за тебе но на мене ако ми подарят такова нещо сигурно ще ми трябва 1/2 година да го наредя и много безсънни нощи че при мене си е краста  Joy Joy Joy
http://games.rozali.com/ ето тук има интересни игрички понякога си губя времето с тях

# 248
Аз почти наредих половината вече  Party

# 249
Здравейте и от мен момичета!
Бейби честито и ние в нашето семейство много обичаме пъзели каката има доста и дядо Коледа всяка година донаса по един и редим често често.
afroditka1783 да ние бяхме.Защо не се обади поне за едно здрасти Crossing Arms.

# 250
Zdraveite,mnogo vi e hubava temata,az shte ragdam givot i zdrave dekemvri ima li oshte mamita kato men

# 251
Ако ти си rmn значи няма други. Ако нямаш кирилица на компа, можеш да ползваш бутончето, което е: до бутона изход има едно правоъгълниче и цъкаш там, то се сменя на - EN,BP,BG и го оставяш на BG и пишеш на кирилица  Peace

# 252
слаи не се сърди Praynig бях с колата а вие тъкмо влизахте в т-маркета и нямаше как да ви се обадя. И понеже беше от далеко пак не бях сигурна на 100% дали си ти ама явно още виждам на далеко hahaha
_baby  много си бърза, браво на тебе остави си малко и за утре

# 253
mi6ence ти още ли си тук  newsm09 аз мислех, че вече сте две  Wink
ох, още съм тук  Tired smile3506

# 254
Муциту видях че още някой ми маха,но не фокусирах точно кой защото дъжда ми пречеше на зрението(щом съм минала покрай вас и не съм ви видяла Embarassed) Ние преди малко се прибрахме от кръщането,всичко мина чудесно,като изключим това че моя мъж едвам го вдигнах от леглото и отидохме последни в църквата.На лаптопа си имам игра на пъзел,и сам си избираш каква картинка ще редиш от тези които си имаш(май не се изразих мн добре)Ако някой иска може да му я пратя,само да пише на ЛС имейл.mi6ence явно на беба си й харесва в пупата и не иска да излиза Simple Smile Аз вече съм в 8-я месец Grinning

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 18:16 от little angel

Общи условия

Активация на акаунт