ВРАЦА - 15

• 11 662
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
И аз имам програмка за пъзели и редя и онлайн и сега и на масата си имам  hahaha Чакай да кача една снимчица в албумчето, да видите каква красота е.

# 256
Опаааа готово. Качих снимката. То мойта е сложна, аз качвам WINX на флашката и свалям снимки  ooooh! и си гледам на ДВД-то (като малките деца), но е много хубаво филмчето.

# 257
Муциту ми ние като почна да вали отидохме в принцесата. После като спря ходихме до градинка.. някъде сме се разминали

# 258
Пъзела е мн красив  Peace сега гледах Календар по Нова и казаха,че обмислят вариант 9месеца да получаваме 90% от заплатата си,а в края на 9-я да получим 3 заплати накуп за да стане цяла година,дано да го приемат Praynig

# 259
Аз изобщо не съм доволна от всичко, което правят за майките, че ако си самотна майка си обречена  ooooh! Това, което са казали е като една прашинка от килограм брашно. Confused

# 260
На мене добре ще ми доидат тия заплати,ама като ги знам че са само на приказки, вятър работа.

# 261
И на мен добре ще ми дойде майчинството, но за сега само го мечтая  hahaha

# 262
добро утро днес маи аз съм на и ранобудна, но се каня да се връщам в леглото и да се поизлежавам. до после  Crazy

# 263
Добро утро и от мен.
Черпя ви(макар и виртуално)по случай рождения ми ден Grinning

Малко подребата не е както трябва,но бързам че тръгваме за София.Чао от мен засега.

# 264
Ето отърва се от почерпката  hahaha Много тънко се измъкна  Wink
ЧРД http://www.youtube.com/watch?v=fEfH0KkLGrI&feature=related

# 265

http://www.kefche.com/games/play/hn67ax/

Честит рожден ден и от мен,желая ти здраве, за да сбъднеш мечтите си, желая ти щастие за да се радваш на малките неща в живота, любов ти желая за да я споделиш с близки и приятели и ти желая късмет за да те сполетят само хубави моменти....

# 266
Много е хубаво това с правенето на тортичка  Hug

# 267
Здравейте и от мен  Hug  отдавна не съм писала, но ви следя   Mr. Green
Момичета пожелавам ви една прекрасна седмица!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,little angel ! Пожелавам ти щастие за да се радваш на живота,късмет за да преодоляваш трудностите и много любов,за да чувстваш,че живееш  Hug Heart Eyes

# 268

честит рожден ден

Нека здраве и късмет винаги да бъдат с теб!

# 269
  • Бургас
Хубава седмица на всички мацета!:)
Пие ли му се на някой кафе сега? Аз отивам да пия едно, пък по-късно може пак да изляза на разходка..имам работа до пощата..времето е хубаво..ако искате на СУМИ, само кажете час:)

Общи условия

Активация на акаунт