ВРАЦА - 15

• 11 688
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Аз след малко тръгвам за кухнята и ще мога към 12:30 или 13:00. Дайте някакъв телефон, като тръгна да звънна да кажете къде сте  Rolling Eyes

# 271
  • Бургас
0887733298- Ата..колкото по-рано, толкова по-добре..12.30 на СУМИ?

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 11:22 от Муциту

# 272
Ако ще се забавя, ще звънна. Муциту ли да търся  newsm78, дай именце

# 273
  • Бургас
Аз писах- Ата( от Атанасия), но и Муци да кажеш, няма проблем:)))

# 274
Ок, тръгвам да взимам яденето.
Red_Sonya ако дойдеш ще ти дам гащеризончето.

# 275
Честит рожден ден little angel   Желая ти много радостни мигове, много късмет и най вече здраве без което не можем

# 276
Здравейте и от мен,да ви се похваля днес ще ми пуснат интернета  newsm68 newsm44 Честит рожден ден на little angel  hbday bdbaloni
Да попитам някой от вас ползва ли кенгуро и от каква възраст на детето може да почне да се ползва,а и също така един ден когато реша да го купувам какво трябва да гледам за това кенгуро?

# 277
Аз ползвам, още когато детето беше на 1 месец. Важното е да може да си държи главичката изправена, но мисля че има и такива за новородени със специална "възглавничка" за вратлето. Виж в Мечо Пух на болницата, аз там гледах че има всякакви

_baby - няма да мога толкова рано.. тогава ще храня детето, но после ще излизаме и ще се срещнем все някъде  Hug

# 278
Здравейте и от мен!
Петя, честит рожден ден! Само хубави неща да ти се случват, здраве и любов да има в живота ти и едно прекрасно бебче след месец да те радва!  Hug  bouquet
Айде момичета, аз отивам на консултация да видим какво ще каже докито Whistling
Лек ден на всички!

# 279
mi6ence дано всичко се нареди  Praynig Hug Стискаме палци

buba_85 аз ползвах на Бертони с подложка за главичката, т. е може и легнало да се носи  Peace

# 280
Мерси за инфото,ще разгледам.Попитах понеже след време не мисля да мъкна количка по рейсовете когато ходя до Мездра,а с кенгурото предполагам ще бъде много по лесно.
Пожелавам ви хубав ден, много слънчев с много усмивки и приятни моменти Simple Smile

# 281
Благодаря на всички за пожеланията Hug ние преди малко се прибрахме.Аз ще полегна да си почина,и започвам с приготовленията,ще бъдем само ние,на Ачо майка му и баща му(аа и брат му)и наште,и брат ми и снаха ми с племенницата.

# 282
И и и и маи пак доста хора ще се съберете, но колкото повече толкова по весело, весело искарване, аз от моя тази година нищо не усетих нали точно по него време влязах в болницата,  Cry
Ама стига съм приказвала за мене каквото било било

# 283
                                             Честит рожден ден!

Да си жива,здрава и много щастлива бъдеща мама!!!

Весело изкарване на празника.  bigdance2

# 284
afroditka, скоро може да пускаш новата тема  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт