ВРАЦА - 15

• 11 662
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от мене.
Аз даже незнам и какво е това аква сорс Embarassed
И аз не съм спала тая нощ незнам какво ми стана ама съм се въртяла като пумпал

# 31
добро утро и от мен,аз също не мога да спя добре вечер Sad май ще е така до юли месец.да се похваля утре съм на консултация Laughing

# 32
Добро утро и от мен, мамички!  Grinning  Днес съм ранобудна, но имах бебешки дрешки на простора и до преди малко ги гладих и сгъвах и прибирах...абе голям кеф беше Mr. Green Сигурно после ще ми писне, ама сега още не съм им се нарадвала. Иначе си къртих много добре тая нощ. Сега отивам да хапна, че нещо позабравих покрай прането. Whistling

# 33
Момичена имам спешен въпрос:
Кажете ми някой педиатър и ако може координати да ми дадете, защото племенницата ми е болничка, а не са от Враца и им трябва да я заведат при някой тук Sad

# 34
 до преди малко дремах в леглото Crazy, не знам защо така май малко съм и понастинала боли ме кръст бъбреци и през няма и 2 ч. ставам до тоалетнаедвам и толкова издържам и се будя,и се чудя дали да се обадя на д-ката си да ми изпише нещо, иначе бебо си е доста активно. newsm78
_baby - искаш да кажеш че вие редите всичко тука ама как точно така го оформяте къде да стои картинката не го ли правите първо на Word, поне аз така съм го направила абе сигорно е лесно ама като не съм го правила, май ще се заема даго науча най после Thinking

# 35
Над полето на което се пише има два реда бутончета. На долния ред, първото е за да сложиш снимка. Второто е за линк. Бубето беше оформила добре с програмка, но аз не мога да работя с програмки и всяко нещо си го пиша тук, без да оформям.

# 36
сега тествах на една страничка имам доста да се уча но напредвам ЕТО ВИЖ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.new#newhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.new#new

# 37
Много добре  Peace Следващата тема ще е твоя  Wink

# 38
Пу моя е Joy Joy Joy Joy
от сега си я заплювам да не стане само нещо че тоя моя нет ту го има ту го няма, ама ще се постарая да я направя  Peace

# 39
Arven,не зная дали някой от педиатрите ще се отзове,защото не са пациенти на никой от тях.Според мен трябва да заведете детето в Спешния център.Аз водя дъщеря ми в повечето случаи на частно при д-р Цветков ,ако искаш координати-пиши тук,аз ще ти пратя тел. на лични.

# 40
момичета къде се загубихте newsm78, да ви се похваля купихме корито за бебо качила съм снимка в албумчето, много е сладко Hug

# 41
Arven,не зная дали някой от педиатрите ще се отзове,защото не са пациенти на никой от тях.Според мен трябва да заведете детето в Спешния център.Аз водя дъщеря ми в повечето случаи на частно при д-р Цветков ,ако искаш координати-пиши тук,аз ще ти пратя тел. на лични.

Благодаря ти  Hug
Те са отишли на място и са намерили някаква докторка Grinning

# 42
аз чистих,готвих и излизах на раходка.сега си почивам гледайки сделка или не tv

# 43
А ние ходихме на пицария и разпуснахме малко  Flutter

# 44
Здравейте! Аз още съм в очакване и нищо по-различно не усещам Rolling Eyes  С майка ми се бяхме хванали на бас "почти", че бебето ще се роди на 30.04... тя каза така- ама на- загуби hahaha Сега е мой ред да видя дали ще позная. Моето предчувствие е за 4 май...ще видим Flutter Лек ден с много разходки, момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт