Фаталната 13-та Хасковска, пролетно-лятна

• 18 774
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
За Софииския не съм сигурна,но за УННС -да вярно е.ДВе години нямаха прием на бакалаври,но тази година са отпуснали бая места.Че имаш шансове да влезниш.Изпита е тест.На информацията продават книги с примерни тестове.На първия етаж и учебния отдел-там могат да ти дадат повече информация.
http://forum.unwe.acad.bg/viewtopic.php?f=26&t=4607&sid= … 7e8f&p=327018
и тук е дадена информация

# 151
Боряна, вие сте направили най-важната крачка - заминаването!!
Оттам нататък ще се оправяте, няма начин.
Пожелавам ви много, много късмет и най-важното е да се подкрепяте и да не се отказвате Hug
Довечера, ако ми остане време ще кача снимките от сватбата на Миленка Heart Eyes
п.п. Вили беше шаферка!

Приятен остатък на деня Grinning
Много ти благодаря за снимките Simple Smileмного са хубави младоженците и твоята 6терка е страхотна  bouquet как мина сватбата разкажи не6то?

# 152
Сватбата мина страхотно, не знам дали от снимките и клипчетата се усеща атмосферата, но беше страхотно ... само дето тази хубава Варна далечко  Grinning

Да попитам нещо, трябва ми спешно телефонът на Силвия Предова - актрисата от театъра  Simple Smile

Hug

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 09:38 от Toni4ka

# 153
  • Някъде там на юг...
Toni4ka,

мисля, че Mit*bul може да ти свърши работа, но като я няма  33uu

# 154
Мерси, намерих го Peace

# 155
Toni4ka снимките са супер сигурно сте прекарали страхотно но имам въпрос къде направихте прическата  pletka( ти или фризьор ) Вили  Crazy ние имаме бритон но смятам да изпробвам и аз  Joy

# 156
Ооо фризьор, фризьор .. аз с моите две леви .....  Grinning

# 157

Къде се изгубихте всички?!

Тоничка, шаферката ви е страхотна!  Heart Eyes

Mopsy, Наppy birthday!   bouquet
   Бъди щастлива и обичана!
Hug

# 158
  • France
Здравейте, момичета. Вчера се прибрахме от хижа Боровица, на яз. Кърджали. Невероятна красота, но за съжаление, брега е много мръсен: бутилки, пликове, джапанки, маратонки #Crazy....жалка картинка. Хижата е в окаяно състояние, много е мръсно. Но, има голяма поляна за палатки и каравани. На връщане, минахме през Гняздовец. Има чакълест път почти до Студен кладенец, но последените 200-300м са черен път, и ние затънахме в калта. Добре че бяхме с джип 4*4. Иначе, ако е сухо, е чудесно място за пикник.
Това за сега от мен.

# 159
Аз все още не съм се изгубила, но скоро смятам да го направя на морето и за по-дългичко Wink

Хубава седмица Hug

# 160
Toni4ka, приятно изкарване на морето и много слън4еви дни ви желая Simple Smile

# 161
Е, имам още няколко дни и в събота заминаваме, та до 14.07. .. кой е като мен, а smile3533

Хайде със здраве Hug

# 162
  • Някъде там на юг...
Пу-пу-пу...... Може и други като теб да има  Sunglasses

# 163
но тази година са отпуснали бая места.Че имаш шансове да влезниш.
Това малко ме обижда  Confused

Искам да почерпя,тъй като изкарах на матурата по бълг.език и литература отличен 5,67.А на матурата по философия изкарах отличен 5,63.
Заповядайте  Mr. Green

# 164
Ами честито  DKNY    bouquet.
Нали ти търсеше работа-  в "Кауфланд" търсят хора  може да провериш  ако искаш .

Общи условия

Активация на акаунт