Най -после да си купя свестни препарати за чистене!-2

• 236 815
  • 816
  •   2
Отговори
# 150
roxy_68, откъде го купи?
От магазини Болеро

# 151
  • Бургас
LaDiDa , със същия препарат може да се почистват и кожени мебели - след като се разреди (аз го правя в пулверизатор), напръсква се и се забърсва с кърпа (или домакинска хартия) - не се налага отмиване.
Поръчах преди 2 дена! Ще пиша пак като дойде и го изпробвам!  Peace

# 152
  • Пловдив
LaDiDa, радвам се, че си се престрашила да опиташ. Информираха ли те, че като абонат може да ползваш всички неща с 30% отстъпка?

# 153
  • София

Подариха ми препарат за фурна! За първи път измивам фурната + решетките за 15-20 мин. newsm10
Всичко се изми идеално без никакво усилие.....
До сега ползвах различни препарати и винаги ръцете ме боляха от търкането....
А сега са като новички!!!
Препоръчвам ви го!

# 154
Подариха ми препарат за фурна! За първи път измивам фурната + решетките за 15-20 мин. newsm10
Всичко се изми идеално без никакво усилие.....
До сега ползвах различни препарати и винаги ръцете ме боляха от търкането....
А сега са като новички!!!
Препоръчвам ви го!

2 мъпроса - аерозол ли е? и съдържа ли хлор?

# 155
  • София

Да, аерозол е! Еко препарат е и изобщо не мирише.
Състав: под 5% нейонни тензиди, под 5% карбоксилати, 2-аминоетанол,
разтворители, анионни тензиди, пропан-бутан-изобутан.Капачка недостъпна за малки деца. - това пише на него.

# 156
Това е един наистина уникален спрей за почистване на загорели мазнини от фурни, стъклокерамика, плочи. Не е скъп, струва под 5 лева, не мирише, не се налага да се работи с ръкавици и чисти наистина превъзходно!!!
Препоръчвам с две ръце!
К2R е австрийски продукт.

# 157
  • София
Четох в темата сутринта, а преди малко се разхождах по пазарчето на Римската стена и в магазинче за препарати имаше от въпросния K2r. Струва 5.80 и ще го пробвам в най-скоро време  Peace

# 158
Скъпо си го взела, по- ефтнин е иначе. Аз знам, че е произведен в Германия.
Тази фирма има и много хубави препарати за премахване на петна и боядисани дрехи.

# 159
  • София
Здраве да е, просто го имаше в магазинчето и направо го купих. Сега съм напръскала керамичните котлони, фурната и решетката - пише да оставя да действа един час. После, като ми светне кухнята ще ви пиша пак  Mr. Green.

# 160
  • София

Моя също е австрийски, но не знам цената.

# 161
  • София
рени55, мерси, за препоръката за препарата   bouquet! Справи се отлично, наистина няма нужда от здраво търкане и жулене. brillante Blumen споменава, че фирмата има и други препарати - бих ги опитала с удоволствие, явно си струват  Peace.

# 162
Момичета, посъветвайте ме как да поръчам препарати на Дионис и какви са цените горе долу?

# 163
Момичета, посъветвайте ме как да поръчам препарати на Дионис и какви са цените горе долу?

Извинявай, че пак ти отговарям по темата. Като четеш описанията, игнорирай дивотиите за лечението и козметиката  Embarassed Аз си ги ползвам само за почистване и съм много доволна, защото чистят добре, миришат нормално, нямат хлор и са икономични. Признавам, че тук във форума научих за Дионис и после открих, че майката на моя колежка е дистрибутор, така че поръчвам от нея. Бях скептична, сега ползвам само това. Тук сигурно ще има някой дистрибутор, който да ти помогне.

# 164
  • Варна
това е сайта на фирмата но цените са стари. В момента пастата е 5,60 лв., санитарен гел -8.80 лв. и т.н.
Не съм ползвала почистващите препарати за да си мия зъбите или косата, но пастата наистина помага за изгорено Simple Smile
Навремето имаше една тема само за препаратите на Дионис, там би трябвало даима и координати на софийски дистрибутори.

Общи условия

Активация на акаунт