Най -после да си купя свестни препарати за чистене!-2

• 236 809
  • 816
  •   1
Отговори
# 165
И аз бих искала да си купя препарати на Дионис. Може ли някой да ми каже от къде. Благодаря.   bouquet
П.П. От София съм.

# 166
екопромакс имат препарати на същата основа ,даже и по-добри според мен. Ако някой се интересува  мога да го свържа с представител на фирмата.

# 167
екопромакс имат препарати на същата основа ,даже и по-добри според мен. Ако някой се интересува  мога да го свържа с представител на фирмата.
Аз се интересувам от тези препарати, но ако може да ми пуснеш на лични някакви цени все пак да се ориентирам

# 168
и мен ме интересува Peace

# 169
Момичета, споделете с какво почиствате екраните на LCD телевизор?
Цитат на: eli6
link=topic=288941.msg11760215#msg11760215 date=1246620692
екопромакс имат препарати на същата основа ,даже и по-добри според мен. Ако някой се интересува  мога да го свържа с представител на фирмата.
Аз се интересувам от тези препарати, но ако може да ми пуснеш на лични някакви цени все пак да се ориентирам

аз също

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 21:24 от bibilota

# 170
  • варна
Момичета, споделете с какво почиствате екраните на LCD телевизор?
Цитат на: eli6
link=topic=288941.msg11760215#msg11760215 date=1246620692
екопромакс имат препарати на същата основа ,даже и по-добри според мен. Ако някой се интересува  мога да го свържа с представител на фирмата.

аз също

Мониторите на LCD  с бебешки мокри кърпички те нямат спирт или алкохол

# 171
Ех, момичетаа, чета ви и не вЕрвам на ...ушите си.

Тез преапарати: Екопромакс, Дионис, Емуей - нека едно отрицателно мнение има тук, че форумът става подозрителен newsm78

Хайде, тези от вас, които имат материален интерес/ дистрибутори и подобни/ ги разбирам, нека ги хвалят, ама останалите?
Как може да се връзвате на този тип продукти. Така наречената "мулти-левъл тъговия" върши работа на всеки по веригата, само не и на крайния потребител. Т.е. - на вас. Плащате скъпо и прескъпо за най-обикновени препарати, дори да сте в системата и да имате 30 или 50% отстъпка!
Хванете кой да е "суперконцентриран и супербезопасен" продукт и сравнете с един нормален. Например Таблетките за машинно пране на Дионис - 24 бр/ 12 пускания на машината / за 25 лева/стара цена/. Сега е по-висока с 30%!!!
На пазара има таблетки 30 бр/15 пуксания/ за 10 лева и то на световни производители??? Най-скъпите, които съм срещал - Ариел за 15- 18 лева. Само не се наостряте, че онези имали екстракт от билки...нямат билки Laughing

Очаквам отговори Mr. Green

# 172
И аз съм дистрибутор,не хваля ,само пастата  ми харесва аромата и наистина действа аз поне си чистя с нея,сега нямам и купувам и други неща,е не е поразителен ефекта на пастата,иска търкане,не е магия, няма билки според мен,защото за да чисти така не е работа на билките,може и да има незнам,но не всеки дистрибутор ХВАЛИ продуктите си  Flutter

Сега подозрителен ли е форума,аз също съм на твоето мнение Peace

# 173
И аз съм дистрибутор,не хваля ,само пастата  ми харесва аромата и наистина действа аз поне си чистя с нея,сега нямам и купувам и други неща,е не е поразителен ефекта на пастата,иска търкане,не е магия, няма билки според мен,защото за да чисти така не е работа на билките,може и да има незнам,но не всеки дистрибутор ХВАЛИ продуктите си  Flutter

Сега подозрителен ли е форума,аз също съм на твоето мнение Peace

Не, сега съм приятно изненадан Sunglasses

# 174
  • София /Абсурдистан

Само не се наостряте, че онези имали екстракт от билки...нямат билки Laughing
А ти от къде знаеш, че няма? Simple Smile
Това не е заяждане, искам да знам какво наистина съдържат продуктите, затова питам Peace

# 175

Unknown_lady,

за да чистят, трябва да съдържат ПАВ/повърхностно-активни вещества/ или тенсиди по-модерно : катийонни и анийонни. Малко вода и 90% химия- и ароматизаторите, и формообразувателите, и оцветителите, и консервантите. Всичко е химия. Колкото е по-качествено създадена-толкова по-добре чистят. Например, имат метилхлорсодизолинон или фенооксиетанол. Как ти звучат, като биле? Има продукти с естествени съставки-например 100% пречистена лимонена киселина, но са с много тясна насоченост, а не "универсални суперконцентрати"като цитираните. Има и такива без ароматизатори и оцветители, но не се купуват масово. В България не виреят. Без консерванти се броят на пръсти, за съжаление.
Но така бягаме от темата. С поста си исках да кажа, че купувате същите продукти, като тези в магазините, някои ако не и по-лоши, и то на много висока цена. 

# 176
  • София /Абсурдистан
Мерси    bouquet
Разби ми илюзиите Confused

# 177

Тез преапарати: Екопромакс, Дионис, Емуей - нека едно отрицателно мнение има тук, че форумът става подозрителен newsm78

Хайде, тези от вас, които имат материален интерес/ дистрибутори и подобни/ ги разбирам, нека ги хвалят, ама останалите?
Как може да се връзвате на този тип продукти. Така наречената "мулти-левъл тъговия" върши работа на всеки по веригата, само не и на крайния потребител. Т.е. - на вас. Плащате скъпо и прескъпо за най-обикновени препарати, дори да сте в системата и да имате 30 или 50% отстъпка!
Хванете кой да е "суперконцентриран и супербезопасен" продукт и сравнете с един нормален. Например Таблетките за машинно пране на Дионис - 24 бр/ 12 пускания на машината / за 25 лева/стара цена/. Сега е по-висока с 30%!!!
На пазара има таблетки 30 бр/15 пуксания/ за 10 лева и то на световни производители??? Най-скъпите, които съм срещал - Ариел за 15- 18 лева. Само не се наостряте, че онези имали екстракт от билки...нямат билки Laughing

Очаквам отговори Mr. Green
Да де, но пастата им сдтрува 4 лева и се ползва за цялостно почистване с месеци.  Препарата им за прозорци също е много икономичен. Може и да има химия в тях, но ми излизат на сметка дори и по клиентски цени - не съм дистрибутор.

# 178
И аз казах, пастата я ползвам много дълго,да не кажа година,и за навсякъде,печка,фурна,котлони,мивки,бани,тенджери,тави,където се сетя,незнам какво има но ароматът е страхотен

Unknown_lady  не си ги разбивай илюзиите,но всичко е химия,и търговски трикове,как така ще хабят билки за препарати и кой ги бере,от къде,..тъмна индия,но не ти пречи да пробваш Hug

# 179
  • Пловдив
Във всички почистващи препарати има химия, важното е обаче каква е тя - органична (извлеци от растения) или неорганична (от химически синтез). Ако даден препарат не си върши работата и е неизгоден за потребителя, пазара ще го самоизхвърли за много кратко време, а няма да съществува примерно от 50 години. Познавам хора, които са опитвали на вкус продуктите конкретно на Амуей, ако химията в тях беше същата като химията в продуктите от магазинната ни мрежа, нали ви е ясно в кое отделение на болницата щяха да свършат?
Всеки си избира сам какъв продукт да използва. Тук хората искат съвет за свестен препарат за чистене, чудното ми е обаче защо имате повече доверие на такъв от магазина отколкото на такъв, който ви го е препоръчал някой доволен потребител?

Общи условия

Активация на акаунт