Най -после да си купя свестни препарати за чистене!-2

• 237 037
  • 816
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Извинявай какво е мопа?

Това е гъба с дръжка за миене на пода.

# 121
  • Стара Загора
Благодаря рени55 .

# 122
Как съм изпуснала тази полезна тема  bouquet

# 123
Момичета с какво почиствате вани, джакузита?

Ваната чистя с CIF

# 124
Има една много хубава пяна за фаянс на сано- жавел. Мивки, вани, плочки- всичко светва, чисти и мухъл.

# 125
Много съм доволна от Сано за варовик.Ползвам го и за фаянс.

# 126
  • У дома !
Записвам се да следя темата,че последния път като мих банята с доместос едва не се натрових,а очите ми почервеняха и ме сърбяха ужасно много дори ми сълзяха от него Close

# 127
  • Варна
Можеш да опиташ със санитарния гел на Дионис. Не мирише силно и може да се чисти с голи ръце. Не става за тоалетни, защото няма "патешка" извивка, но е идеален за плочки. После дълго време водата се "хлъзга" и не се задържа по плочките. Когато не съм чистила по-дълго време ползвам пастата на същата фирма. Всичко блесва акто ново. Колежка го ползва и за почистване на пода в кухнята.

# 128
Frosch (в различните му разновидности)! Peace

# 129
Много си паднах по аромата и почистващата способност на WC Net Intense.Особено като го сравнявам с отвратителния Доместос.

# 130
Момичета,някъде много назад в предната тема бях чела за дистрибутор на Дионис за Русе,някой може ли да ми даде координати,че и на майка и на свеки им харесаха продуктите  искат да се свържат,а аз няма как от Варна да им ги нося  Mr. Green

# 131
запис, ще ми трябва малко време , за да ви прочета Blush

# 132
Frosch (в различните му разновидности)! Peace
И аз много ползвам продуктите на FROSH Peace.......Най-вече верото им за чинии Peace

# 133
Още един глас за Frosh Peace

# 134
Момичета и аз съвсем случайно попаднах на темичката, страхотна е!  Peace И как я намерих........днес идва техник за перялнята ни и се беше замърсила връзката към ниворегулатора! Продуха я той и тук идва важното: " Използвайте само израелски препарати (перилни и почистващи), те единствени запазиха качеството си до днес"-така ми каза техника.  Naughty
И влязох аз да търся израелси препарати , та попаднах тук! Hug
 Но кажете моля, кои  други освен Sano са израелски??

Общи условия

Активация на акаунт