Най -после да си купя свестни препарати за чистене!-2

• 236 816
  • 816
  •   1
Отговори
# 180
  • София /Абсурдистан
Ще взема да пробвам все пак някои неща на Дионис и после ще споделям впечатления. Прегледах им ценовата листа, не са толкова скъпи, а и са концентрати, би трябвало да стигнат за доста време.

# 181
Ще взема да пробвам все пак някои неща на Дионис и после ще споделям впечатления. Прегледах им ценовата листа, не са толкова скъпи, а и са концентрати, би трябвало да стигнат за доста време.

Само не ги опитвай на вкус. Амуей са много по-вкусни Laughing

# 182
  • Пловдив
Само не ги опитвай на вкус. Амуей са много по-вкусни Laughing
Защо се заяждаш? Казах, че са ги опитвали, за да са сигурни в това, което им говорят (тоест че са безопасни) и ако детето им погълне част от препарата няма да има изгаряне на хранопровода.

Никой от тези препарати (няма значение на коя фирма) не са толкова скъпи, колкото изглеждат на пръв поглед. Просто българите сме свикнали, че обикновено някой ни лъже. Докато ако си го купим от огрооооомния избор в магазина, единствените виновни, че не сме си купили това, което трябва, сме си само ние, и няма да има кой да обвиняваме.

# 183
ginbay   bouquet
Не се заяждах, шегувах се!
Ама и ти не реагирай като гузна.
Наистина има право момичето да  си пробва. Не споря за това.
А с теб бих поспорил много, защото личи интересът ти към този тип разпространение на продукти. Имаш ли настроение и мерак?

# 184
  • Пловдив
Дедо, не се чувствам гузна, просто обикновено като споделя мнението си по този въпрос във форумите, ме нападат. Аз съм абонат на Амуей, не го крия. Абонат станах, за да използвам продуктите, които много ми харесаха и цените им за абонат са напълно прилични. Включих се в темата, за да препоръчам продуктите - на никой не съм казала "ела да си купиш от мен", а и това доста се отдалечава от философията на компанията (поне аз доколкото съм запозната с нея). А и нали темата беше "Най -после да си купя свестни препарати за чистене" - за мен това е най-доброто, на което съм попадала.

# 185
  • София

От 7-8г. ползвам телчето на Амуей и съм безкрайно
доволна! Не ръждясва, с него се търка без много усилие и едно телче ползвам около година!

# 186
galiushana аз моят плот го чистя основно с Меглио и мека кърпа, в зависимост от замърсяването оставям да престои. Светва като нов. Ако е много леко петното със по - хубав препарат за прозорци, който съдържа спирт. Само със вода се замазва.
Може да става и с тези гъби, които момичетата препоръчват  newsm78 .
Но мене ме навихте и аз да ги търся  Mr. Green .
Не мога да го оценя това Меглио  newsm78....от препаратите на Медикс съм супер доволна.

# 187
Според мен има и менте на пазара, за едно и също нещо един и същ препарат не ми действа еднакво (меглио за почистване на фурна).

# 188
  • Варна
Изключително съм доволна от препарата за пластмаса на Домал. С него чистя, пвц дограмата, пластмасовите части на телевизори, климатици, телефони, рутери... А дори и мебелите - все пак не са ми от масив Simple Smile.

# 189
Doris  снимка ще приложиш ли?

# 190
  • Варна
Doris  снимка ще приложиш ли?
Търся в момента, ако не ще щракна моя...

# 191
Дедо, не се чувствам гузна, просто обикновено като споделя мнението си по този въпрос във форумите, ме нападат. Аз съм абонат на Амуей, не го крия. Абонат станах, за да използвам продуктите, които много ми харесаха и цените им за абонат са напълно прилични. Включих се в темата, за да препоръчам продуктите - на никой не съм казала "ела да си купиш от мен", а и това доста се отдалечава от философията на компанията (поне аз доколкото съм запозната с нея). А и нали темата беше "Най -после да си купя свестни препарати за чистене" - за мен това е най-доброто, на което съм попадала.

Аз не те нападам, дръж се както ти е добре. Всеки си има фаворити, както ти си намерила твоите, така и аз моите.
И мнението ти приемам, но моето е различно. Не го налагам, само споделям.
Да подчертая - мнението, което изразих е, че препаратите, разпространявани чрез мулти-левъл способи не са по-различни от тези в мрежата, не са много по-качествени, нямат "билки", а са доста по-скъпи за тази характеристика.
Признай, моля те, че почти всички потребители сте в системата, коя за да ползва уж отстъпка, коя за да изкара някой лев. Поради и това реагирах на твоето изказване, че "препоръчано от доволен потребител" е по-добре от "нещо от магазина и недоволен от себе си". Имам примери за цените и са главозамйващи разликите при сродни препарати. Вече описах един такъв с таблетките за пране. Мога да дам веднага още един за пастата, с която миете години наред.

# 192
Изключително съм доволна от препарата за пластмаса на Домал. С него чистя, пвц дограмата, пластмасовите части на телевизори, климатици, телефони, рутери... А дори и мебелите - все пак не са ми от масив Simple Smile.
Гласувам с 2 ръце ЗА! Препаратът е супер, почиства идеално пластмасова дограма, бяла техника Peace.

# 193
Дай за пастата сроден препарат  Peace

# 194
  • Пловдив
Дедо, не знам на какви цени си попадал, но определено в момента са им съвсем съизмерими (даже някои по-евтини) от това, което е в магазините. Пример - готовото за употреба веро (500мл) струва за клиент 1,11лв. Почистващите препарати за кухня, баня и тн разредени в пулверизатор и готови за употреба (отново 500мл) струват около 5 лв (отново цена за клиент, а не за абонат). Не знам за каква паста за почистване говориш, аз препарат във вид на паста досега не съм срещала на Амуей - всичко е течности (концентрати).
За мен тези цени са напълно нормални. Като отчетем и това, че чистенето определено ми е в пъти по-бързо и по-лесно, мисля, че нещата вече стават несравними. Но мисля, че е време да приключим темата, защото обърнахме разговора в съвсем различна посока. Всеки преценява сам за себе си какво да използва, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт