Най -после да си купя свестни препарати за чистене!-2

• 239 673
  • 816
  •   1
Отговори
# 375
и аз да не остана назад с въпрос за почистване на плота на кухнята ми,цвета му е сив и дори след почистване с гъбичка остава тук там на едни тъмни петна,бихте ли ми препоръчали препарат ,скойто ще светне и плота и гърба на кухнята ми/в сиво са и доста си личи като има петънца/
благодаря

# 376
  • Пловдив
Плота и гърба на кухнята мия с Меглио и после микрофибърна кърпа , за да няма следи.  Peace

# 377
Плота и гърба на кухнята мия с Меглио и после микрофибърна кърпа , за да няма следи.  Peace
не съм го виждала какво представлява този препарат,но ще го потърся,мн блгодаря за съвета

# 378
  • Пловдив
не съм го виждала какво представлява този препарат,но ще го потърся,мн блгодаря за съвета

Това е обезмаслител, за всичко го ползвам. Wink

# 379
Ето го Меглио:

# 380
Момичета, не се увличайте.
Това е обезмаслител. Добър обезмаслител. Достъпен и като цена.
Ползвайте го за фурни, скари, котлони, фритьози и подобни омаслени повърхности.
Четете инструкцията за приложение. Не го използвайте за плотове, стъклокерамика, миялни и повърхности от алуминий, емайл и инокс. Не го използвайте и за текстил, ако петната не са мазни и третирането е забранено от етикета.
Битува някаква мания за панацея с този препарат.
Добър е, но не е вълшебен, не е и за всичко. Имаше една стара дума - пенкелер Laughing

# 381
Не го използвайте за плотове, стъклокерамика, миялни и повърхности от алуминий, емайл и инокс.

Малеее, аз основно за това го ползвам-за кухненския плот и за керамичния плот. Би ли споделил защо?

# 382
  • There I was on a July morning
Не го използвайте за плотове, стъклокерамика, миялни и повърхности от алуминий, емайл и инокс.

Малеее, аз основно за това го ползвам-за кухненския плот и за керамичния плот. Би ли споделил защо?

Споко, на етикета пише за какво може да се използва: включително стъклокерамични плотове, дограма, плочки, фуги, дрехи, керамика и др.  Peace

Използвам го от 7 години и досега успешно съм премахвала всякакви мазни петна от всякакви повърности, без да ги повредя.

# 383
Момичета, не се увличайте.
Това е обезмаслител. Добър обезмаслител. Достъпен и като цена.
Ползвайте го за фурни, скари, котлони, фритьози и подобни омаслени повърхности.
Четете инструкцията за приложение. Не го използвайте за плотове, стъклокерамика, миялни и повърхности от алуминий, емайл и инокс. Не го използвайте и за текстил, ако петната не са мазни и третирането е забранено от етикета.
Битува някаква мания за панацея с този препарат.
Добър е, но не е вълшебен, не е и за всичко. Имаше една стара дума - пенкелер Laughing
Една позната ме "светна",че чисти петна на дрехи с Cif тоя с помпата за кухня-много добре са се почиствали  Joy.Викам и-а дреха имаш ли?Каза,че си имала ,ама за цвета не попитах hahaha
Преди малко ми казаха еди виц не мога да се стърпя да не го кажа:
Един дядо както си седял под едно дърво на сянка, с гръм и трясък нещо паднало наблизо.Изправя се един снажен мъж изтупва си праха и казва на стареца като си подава ръката: - Бонд...Джеймс Бонд.А дядото казва:Петър...Свети Петър Joy

# 384
Споко, на етикета пише за какво може да се използва: включително стъклокерамични плотове, дограма, плочки, фуги, дрехи, керамика и др.  Peace

Използвам го от 7 години и досега успешно съм премахвала всякакви мазни петна от всякакви повърности, без да ги повредя.

Скубиду, имаш здрави повърхности Blush
На етикета е пропуснато следното: - не прилагайте върху дърво, алуминий и лакирани повърхности, върху коприна и вълна...и разни други предупреждения, които биха ви разколебали да си дадете парите единствено и само за него Wink

# 385
  • There I was on a July morning
Скубиду, имаш здрави повърхности Blush
На етикета е пропуснато следното: - не прилагайте върху дърво, алуминий и лакирани повърхности, върху коприна и вълна...и разни други предупреждения, които биха ви разколебали да си дадете парите единствено и само за него Wink

Благодаря за предупреждението, но съм доволна и ще го ползвам, както досега.   Peace
За памучни дрехи и някои други материи - изпробван е многократно, последно преди 2 дни върху дънки.

# 386
  • София
Аз ползвам:
Бяла техника -ЦИФ
Баркплот и стъкла- ajax
Теракот - Mr proper
Паркет -чиста вода
Дървени неща - Opti 
Тоалетната чиния - Domestos 24 h
Банята,ваната,фаянса - Denkmit - оранжевия (много е силен и почиства всичко)
Съдове - Pur

# 387
Имам чувството,че след като мъжо започна да мие фугите в банята с белина (оставя я 15мин да постои) и започнаха да се изронват  newsm78 Вие да сте забелязвали такива (д)ефекти?

# 388
Наскоро открих един жесток препарат за миене на съдове FAIRY по специално пяната .Какви ли не препарати съм ползвала  както скъпи така и по- евтини но от този съм изумена  какви мазнотии от раз измива!!!

# 389
  • Бургас
явно всичко им е много добро на тази фирма FAIRY. Съвсем наскоро и аз открих таблетките им за съдомиална и съм просто във възторг от тях.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт