Отвиват ли се докато спят децата ви?

• 10 534
  • 125
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Постоянно се отвива-до 3г спеше с чувалче и беше  Peace,но сега е ужас  ooooh!

# 46
Да.Баткото вече се усеща и сам си се завива. GrinningПри Алекс,ако някой от нас не го завие си спи отвит с д...то нагоре. Mr. Green

# 47
Моя син предпочита студеното. От началото на Март спи отвит, къпе се със студена вода, ако е топла не влиза във ваната. От здравословна гледна точка е по добре. Зимата не отопляваме стаята в кято спи, пак се отвива, ако му стане много студено се обажда и го завивам. Когато беше на 5 месеца получи обрив (изцяло кърмен до 6 месец), лекувахме алергия към млякото до 1 год., от всички перипети накрая се убедих, че детето е било претоплено и е получило обрив по тялото, което всички софиски специалисти веднага казаха алергия. За това от тогава спи отвит и се къпе със студена вода, според желанието на детето.

# 48
  • Някъде на път....
Моя син изобщо не се завива! Все отвит си спи........  ooooh!

# 49
  • София
Не се отвива, защото просто не дава да я завия. Заспива отвита, а ако я завия през ноща - яростно изритва одеалото отстрани.

Същото.
И чорапи не търпи. Ходи боса цяла зима.

# 50
докато беше по - малък спеше с чувал, но от както порасна си е все отвит... отдавна съм спряла да го завивам първо защото той се буди особено ако е сутрин и второ защото след малко се е отвил... Grinning

# 51
Като бебе не съм го слагала в чувал, но от две годишна възраст до сега спи в чувал. Има и по-големи размери. Въпреки, че е доста буен и палав, не ми прави проблеми, и си ляга сам в чувала. Е, не че не се разхожда като "Каспър" с чувала  Wink Има и летни варианти много тънички, въпреки, че през деня спи без чувал, вечер си е винаги с чувал. Ако успеете да накарате децата си да спят в чувал, просто ще се решите проблемите, вярвайте ми  Peace

# 52
  • Хасково
Решихме проблема със спален чувал от 4 мес. възраст спи с чувал.Имаме всякакви дебелини от хасе до пухен.+ дебел с ръкави. И ходи без никакви проблеми като духчето Каспър е! Като спеше в кошарата даже и слизаше от там с чувала!
Както казва martin4e - решението е чувал!

# 53
Да.И спалния чувал не помага.Дърпа го, докато разкопчее копчетата на презрамките и с ритници го избутва.Купихме такъв, без копчета, но плаче в него.Когато и да се събудя през нощта, винаги е отвита.

# 54
Отвиват се, малкият винаги, големите по-рядко. Не ставам да ги завивам.

# 55
  • София
И нашата щерка постоянно се отвива. Сега леглото й е слепено с нашето и спи при нас и само се протягам и я завивам многократно през нощта, то скоро ще я местим в нейна стая и тогава най-вероятно ще го правя като ставам до тоалетната например. Ще видим, но то решение май няма освен да си остане отвита, а ние сме големи за спален чувал, а и тя от малка много се изпотява в него.

# 56
Отвива се.
  Когато работеше климатика през студената зима ставах по няколко пъти на вечер да го завивам.
Но съм забелязала, че когато му е студено и в стаята е по хладно си спи завит.

# 57
Малката много се отвиваше, но свекитата й подариха чувал за спане и от тогава нямаме проблеми. Вече сме на по-голям размер чувал. Да не би вашия да е малък и затова да се откопчава? По принцип трябва да има доста място за крачетатата в долния край  Peace

# 58
Моето диване никога не е търпяло чували. По цяла нощ се върти и мести по цялата спалня. Ако не са и свободни крачетата става ужас. Отвива се непрекъснато, но я забелязвам, че когато и стане студено търси начини да се завие. Затова не се притеснявам и я оставям да се отвива и завива колкото иска  Wink

# 59
Не се отвива-спи в чувал.Откопчава го сама чак като се наспи и иска да става.

Общи условия

Активация на акаунт