Отговори
# 210
Здравейте!
Не6о последно време не мога да се организирам да дойда на срещичките, но пък чета почти редовно!  Simple Smile

# 211
Здравейте момичета!
Искам да ви питам и ако може да ми препоръчате някоя добра педиатърка.Засега сме при д-р Пенкова но нещо не съм доволна от нея и съм решила да я сменям.

# 212
.....чудя се от къде да започна, уж съм силна, ама май нещо напоследък силите ми са изчерпани.
Накратко....

Вчера в детската градина на Вики едно момченце, което постоянно го бие, го е съборило на земята, на килима в стаята.
Вики получи по-късно сътресение ...снощи по спешност го приеха в болницата с комоцио...с пукнат череп...

Благодаря на Господ, че вече сме в къщи и Викче е добре...
...хайде друг път повече ....

# 213
  • Сливен
.....
Вчера в детската градина на Вики едно момченце, което постоянно го бие, го е съборило на земята, на килима в стаята.
Вики получи по-късно сътресение ...снощи по спешност го приеха в болницата с комоцио...с пукнат череп...

Благодаря на Господ, че вече сме в къщи и Викче е добре...
...хайде друг път повече ....[/tt][/size]
Дидка Hug
направо изтръпнах,като четях.....а къде са учителките в случая #Cussing out
дано всичко е ок Peace
и целувки на малкия сладур Heart Eyes

# 214
Дидка,кураж!  Hug
Наистина това което се е случило е ужасно.Дано всичко е добре, бързо да се оправи и да няма последствия. newsm10

# 215
Дидка, много страшна случка! Много  Hug за Вики и теб! Дано вече детенце е добре.

.....а къде са учителките в случая #Cussing out
Колкото и да ги наблюдават учителките, то това става за секунди. Мисля, че след тази сериозна случка трябва да се обърне внимание на родителите на това дете. Ние сме тези, които възпитаваме основно.

# 216
Диде, съжалявам много за случилото се.
Дано Викинцето е добре и скоро да събере смелост /а и ти/ отново да отидете на детска градина.
Стискам палци всичко да  е наред! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Ама и учителките са едни.... кой ги знае къде са зяпали.  ooooh! Tired

# 217
Диде, кураж! Дано всичко е ОК!

# 218
Момичета, занимава ли се някоя от вас със застраховки, кредити или други такива дейности. Ако има някой моля да ми пише на лични..

# 219
  • Под Сините камъни
Диде  Hug.Дано по бързо ви мине и да не ви сполетяват такива случки повече.Целувки и прегръдки на малките съкровища

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 23:34 от Пеца

# 220
Дидка,  Hug Лошите неща се случват толкова бързо  Close Дано Вики се чуства по-добре вече  Praynig Praynig Praynig

# 221
  • Сливен
......

.....а къде са учителките в случая #Cussing out
Колкото и да ги наблюдават учителките, то това става за секунди. Мисля, че след тази сериозна случка трябва да се обърне внимание на родителите на това дете. Ние сме тези, които възпитаваме основно.
това е вярно  Rolling Eyesно не може да де има доверие на 3-4-5 годишни дечица,колкото и да разбират.....не се знае в следващия момент каква идейка ще им се върти из главиците Crazy

# 222
  Дидка е отново в болницата от снощи.Надявам се на обяд да ги изпишат и да пише как е Викчо.

# 223
  • Сливен
Ай стига бе ... Дидка в кой сектор сте?
В яслата ли или първа група в централния сектор?

# 224
Стискам палци на Вики бързо да се оправя и скоро пак да лудее на воля. Току-що разбрах от Жана Дарк, че са ги изписали и си почиват вкъщи.

това е вярно  Rolling Eyesно не може да де има доверие на 3-4-5 годишни дечица,колкото и да разбират.....не се знае в следващия момент каква идейка ще им се върти из главиците Crazy
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт