Отговори
# 240
  • Сливен

За яслата - исках да е на втория етаж, но Директорката ме убеди, че нямало разлика в едните и другите госпожи и така приех, където бе Вики, там да е Миши.Но ако продължават така да се държат...ще помисля какво да правя.

Ами ще ме извинява адашката на първия етаж, обаче има голяма разлика в горната и долната група на яслата.
Ако можеш го прехвърли при Кондева.

Ние сме втора група, вече почти трета  Grinning

# 241

За яслата - исках да е на втория етаж, но Директорката ме убеди, че нямало разлика в едните и другите госпожи и така приех, където бе Вики, там да е Миши.Но ако продължават така да се държат...ще помисля какво да правя.

Ами ще ме извинява адашката на първия етаж, обаче има голяма разлика в горната и долната група на яслата.
Ако можеш го прехвърли при Кондева.

Ние сме втора група, вече почти трета  Grinning

... не знам дали ще е коректно да го местя сега  Tired
А значи вие сте батковци  Wink

Приятна вечер   bouquet

# 242
Добро утро, момичета!

Като най-ранобудна тази сутрин, на мен се пада честта да сервирам кафенцето:

ЧЕСТИТ 1-ви ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА! ПОЖЕЛАВАМ ИМ НА ПЪРВО МЯСТО ЗДРАВЕ! ЩАСТЛИВО И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО СЪС СМЯХ И ПАКОСТИ!

# 243
  • Сливен
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПО-ГОЛЕМИ СЛЪНЧИЦА,
ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО,
ИЗПЪЛНЕНО С БЕЗБРОЙ СЛАДКИ ДЕТСКИ УСМИВКИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 244
 baloni baloni baloni
за малки и големи честит празник

# 245
Честит празник на всички дечица.

Дидке, голямо премеждие сте преживели  Hug Дано всичко е наред вече и да не ви се случват такива работи.

# 246
Честит Празник на всички дечица! Бъдете живи, здрави и много щастливи, мили слънчица!

Дидка, съжалявам за инцидента  Hug Много неприятно наистина  Confused Пожелавам на Викчо бързо да оздравява  Praynig

Кате, разказвай как мина срещата. Събрахте ли се много хора? Дай да разгледаме снимки  Simple Smile

Много ми стана мъчно за Вики,разбрах какво му е имало онзи ден на детенцето като дойдохте на кафето.Страшно ми става като си помисля колко агресивни деца има,и колко са им са безхаберни в повечето случаи родителите.Учудена съм чак,че майката на детето не е викнала да го защитава с пълно гърло,в последно време попадам на родители,които изобщо не осъзнават,че имат проблем,което ме плаши още повече.Дидка Hug
Katiko, ако изказването ти е насочено към мен, само ще ти кажа, че не познаваш нито мен, нито детето ми. Така че, ако обичаш не поставяй етикети  Stop

# 247
Добро утро на всички.

Кате, разказвай как мина срещата. Събрахте ли се много хора? Дай да разгледаме снимки  Simple Smile

Чудесно мина срещата, а и ние си починахме малко на балкана. Събрахме се 10 семейства. Митко вчера ревеше, че си тръгваме. Моите снимки не съм ги гледала още и не знам кога ще ги кача в интернет. Ето тук има качени от друга съфорумка http://picasaweb.google.bg/eliza3107/2008

Хубава седмица на всички пожелавам.

# 248
Добро утро!

Кате, радвам се, че сте си изкарали добре и най-вече сте си починали. И днес пак на работа, а  Confused.

Днес и на мен трябваше да ми е първия работен ден след майчинството, но старта се отлага заради ангината на Георги. Е, пооправи се, но още да поукрепне и да му мине нацяло, та  другата седмица на ДГ.  Mr. Green

Дидка, как сте днес? Как е Вики?

Успешна и спорна седмица на всички!

# 249
  • Сливен
Успешна седмица и от нас Hug
с много хубаво време и разходки   Nature Sunny 1swing

# 250
  • Под Сините камъни
дзак.Ето ме и мен.Ние събота и неделя бяхме на рокерски събор в Хасково.Изкарах ме си супер.

# 251
Дидка, претисняваш ме! Как е Вики?

Лони, бързо възтановяване на сладкия Гого!

Лека нощ на всички!

# 252
Добро утро!

Днес имам изпит- да ми стискате палци!

На вас пожелавам хубав, слънчев ден, с многоооо разходки!

# 253
...мерсаЖ за кафенцето  Hug и който се е притеснил за нас да кажа, че ВикО е добре Praynig
Няма болки, поне така казва, но с опазването на главата .... ooooh! голям кошмар.Той вече разбира и не иска да гледа ТВ, загася ни лампите, ходи постоянно с очила (каза, че е бръмбърче Mr. Green) на моменти даже "искал спокойствие"  Joy
Днес миро заведе Шошко на ясла....и може би след час - два ще кажат да си го взема Confused
Чудя им се какви са тия методи на работа...но това е друг въпрос Peace

Вчера "ни изписаха" от болницата и лекаря даже каза, че може и на море да ходим Grinning не веднага разбира се  Peace
Ами това е...слънчев, хубав и топъл юнски ден Ви пожелаваме   bouquet

силве, стискам палци за изпита  Peace

Кате, благородно ви завидях на почивката  Hug

Лонка, да се оправя Гогича и другата седмица, живот и здраве да е ясленик Grinning

Жени, как се справи вчера Ралка  Heart Eyes

# 254
  • Под Сините камъни
Дидка радвам се ,че с Викчо всичко е наред.Дано да нямате помече такива инциденти.                                                                                                                                                         Силве успех на изпита.                                                                                                                                                                                              Лонка Гогича по бързо да се оправя.                                                                                                                                                                                                                   Слънчев ден и от нас.

Общи условия

Активация на акаунт