Препарати за съдомиялна - 2 част

• 115 756
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
злате, мерси. аз май трябваше да започна с това, че не знам как изглежда гланца, течен ли е, прах ли е Embarassed. имам капаче. добре, колко гланц и на каква степен да сложа, същия въпрос и за солта

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 18:17 от eropampero

# 346
  • Ямбол
Аз в момента съм на прах, сол и гланц на Denk mit от dm.
Доволна съм. Гланцът е много икономичен, а ми е на степен 3 от 6, солта върви бързо, но при нашата твърдост не смея да я намаля, на малко над средното ми е, праха го дозирам според замърсеността и е 2кг за около 9лв.

# 347
злате, мерси. аз май трябваше да започна с това, че не знам как изглежда гланца, течен ли е, прах ли е Embarassed. имам капаче. добре, колко гланц и на каква степен да сложа, същия въпрос и за солта

Гланцът е течен. Сипваш ТУК, бавничко, за да може да се стича в дупчиците. Когато се напълни и течността започне да се подава на повърхността, затваряш с тапата. Моята миялна е нагласена на 3та степен и индикаторът за гланц ми светва, че е празно, след около месец употреба. Твоята виждам, че е нагласена на 2, така че би трябвало разходът да е подобен и дори по-малък.

# 348
  • софия
много благодаря  love001

# 349
виждам, че са ти отговорили за гланца.сол се слага около 2 кг, степента се регулира в зависимост от твърдостта на водата.ще излиза вода докато сипваш, това не трябва да те притеснява

# 350
  • софия
мерси злате, златна си  bouquet. сега се връщам да чета на каква марка да купувам.

# 351
  • Варна
Здравейте и от мен..искам и аз да попитам......забелязах,че моята миялна след като завърши програмата(65 градуса) и я отворя,съдовете са студени,по-скоро хладки и адски мокри.Да не говорим,че имат и едни такива бели точици които се налага да измивам след това.Нормално ли е това или е за ремонт.Пробвах с какво ли не,скъпа сол ,хубави препарати,но не и не.....
Има ли някой подобен проблем ?
П.С Съжалявам ако поста ми се дублира,но нямам врме  да изчета абсолютно всичко изписано назад   Praynig

# 352
ако си сигурна че правилно избираш програмата на 65гр не би трябвало да са хладки и мокри.моите са направо горещи на тази програма.нова ли е съдомиялната?да не би да се е прецакал нагревателя, ама тогава би трябвало да ти изписва някаква грешка?пиши каква марка е и момичетата които имат като твоята да те посъветват.

# 353
Момичета,извинявайте ако се повтарям,но имам нужда от отговор-имам малка съдомиялна на мидеа,но не мога да разбера къде трябва да изсипя солите и дали въобще трябва да ги ползвам за този вид съдомиялна,в упътването не пише нищо.
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09016247
ето това е модела.Благодаря ви предварително!

# 354
  • София
Доколкото съм запозната,в тази съдомиялна няма отделение за сол.

# 355
Валенцето,благодаря ти за бързия отговор,имам и още един въпрос-няма ли да се повреди съдомиялната така без сол,водата в нашия град е доста твърда.Използвам гела на калгонит,съдомиялната ми е само за течен препарат.

# 356
  • София
Ами след като водата е твърда не е много добре,че не се слага сол.Сигурна ли си,че е само за течен препарат?Съседката има такава и ползва таблетки.Ако не ме лъже паметта newsm78.

# 357
А къде я слага таблетката,нямам такова отделение за таблетка,само 2 отворчета на вратата и отделно една като мерителна чашка и една лъжичка към нея,но така и не пише за какво са,в указанието нищо не пише и нищо не мога да разбера за тази съдомиялна.Валенце,ако не ти представлява проблем,би ли разпитала комшийката за нейната съдомиялна,предварително ти благодаря  bouquet

# 358
  • София
Ами да ти кажа няма да мога   да я разпитам,защото не сме в добри отношения...никак даже Tired.
Все си мисля ,че може да ползваш прах.иначе тая лъжичка за какво да е...Сигурна съм,че ще се включи някоя притежателка на такава машина.Има тук такива,чела съм ги в темата.А и не ти пречи в магазина да попиташ.Не  е задължително да е там,откъдето си я купила.отиваш в някоя верига за техника и казваш искам такава машина,обяснете ми... Flutter

# 359
Съдомиялната Ви е само за течен препарат?
Само това не бях чувал тук...
Откога я ползвате?

Общи условия

Активация на акаунт