Препарати за съдомиялна - 2 част

• 115 274
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
в София може без гланц. Което означава, че настройването на гланца зависи от варовитостта на водата. При средно варовита вода се настройва на средна степен, а сол е задължителна. Това първо,  второ зависи и от таблетките. Ако е указано, че е 3,5,7 или всичко в едно може да се намали гланца. Sourcherry и Вени са ти казали, пробвай и ще избереш сама.

# 571
Гланцът наистина си е химия в  повече. Действието му е повече козметично-визуално. За районите с твърда вода да не остават следи след изсушаването.
Някои нови таблети имат вече функция "По-добро сушене". Не просто гланц и всичко в едно, а лесно и бързо изсушаване. Тук още не са внесени.
Избор на всеки е колко да дозира според очакванията му колко да са лъскави чашите и джама Laughing
Иа остатъчност от гланца след приключване на цикъла.
Но това е не токлова вредно - или е на основата на лимонена киселина, или на добър алкохол/добър newsm78/.  
Има и пет-шест вида еко-гланц из магазините. Избор и половина Grinning

# 572
Привет, аз ползвам течен гел Апта и съм изключително доволна - нямам никакви забележки, а не и много скъп. Купих си го от квартално магазинче само за почистващи препарати, в големите вериги не се продава.

# 573
Привет, аз ползвам течен гел Апта и съм изключително доволна - нямам никакви забележки, а не и много скъп. Купих си го от квартално магазинче само за почистващи препарати, в големите вериги не се продава.

А колко все пак струва този гел?

# 574
  • Paris, France
Гланцът наистина си е химия в  повече. Действието му е повече козметично-визуално. За районите с твърда вода да не остават следи след изсушаването.
..............................................................
Иа остатъчност от гланца след приключване на цикъла.
Но това е не токлова вредно - или е на основата на лимонена киселина, или на добър алкохол/добър newsm78/.  
Има и пет-шест вида еко-гланц из магазините. Избор и половина Grinning

Ох, тук на етикетите не пише какво точно съдържат и по колко. Ако е само киселина и алкохол, проблем няма. За съжаление повечето, предлагани тук съдържат и сурфектант или ПАВ - вещество, което да отблъсква от повърхността водата. Усещам го, някак си мазно седи. Даже съм си мислила да смеся алкохол с винена или лимонена киселина и вода, ама мме е страх, защото зная, че тези киселини не се разтварят добре. Ще потърся еко-вариант, ама наблизо не съм виждала.

# 575
Ползвали ли сте био-таблетки и харесват ли ви?Напоследък много гадно ми миришат всички препарати и се чудя дали да не ги сменям?

Аз ползвам Грюн грийн.
Много ги харесвам, миришат свежо. И най-важното - не замърсяват води и почви.

Пробвахме ги,хубави са!Може и да си въобразявам,но не чиниите не миришат вече толкова силно на хлор.Учуди ме обаче това,че са доста по-евтини от обикновенните таблетки,на какво ли се дължи? Thinking

# 576
Няма как да си въобразяваш, защото не съдържат хлор, биоразградими са все пак.
За цената - не знам. А тя ме устройва, това е важното.

# 577

А колко все пак струва този гел?
17лв за 1,5 литра.

# 578
  • BG
Здравейте! Прочетох само последните 3 страници от темата, може и да са споменавани, но исках дa похваля последните таблетки, които си купих - от магазин ДМ ( Denk mit ). Така се и казват - Denk mit Revolution, всичко в едно. Най-хубавите, които съм ползвала. С доста резерви ги взех, просто ме привлече цената - 10 лв за опаковка от 40 таблетки. Горещо ги препоръчвам!

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 00:51 от Benisima

# 579
  • Стара Загора
Здравейте! Прочетох само последните 3 страници от темата, може и да са споменавани, но исках дa похваля последните таблетки, които си купих - от магазин ДМ ( Denk mit ). Така се и казват - Denk mit Revolution, всичко в едно. Най-убавите, които съм ползвала. С доста резерви ги взех, защото ме привлече цената - 10 лв за опаковка от 40 таблетки. Горещо ги препоръчвам!

Hug Hug Hug Перфектни са. В съотношението качество-цена, качеството превъзхожда няколко пъти цената  Laughing

# 580
  • софия
и аз ги ползвам от година и нещо и съм много доволна, обаче от десет дена ходя постоянно до дм и ги няма. днес си купих на апта 5в1, дано да са хубави.

# 581
  • Пловдив
Може и вече някой да го е писал, но да ви кажа, че се изненадах мнооого приятно от таблетките на Медикс - всичко в едно. Мият не по-зле от двойно и тройно по-скъпите продукти.

# 582
Изобщо не съм доволна от медикс всичко в 1. Не са по-различни от обикновения медикс, а са двойно по-скъпи. Ти може би си ползвала само калгонит и сомат от хипермаркетите, затова правиш такава преценка. Аз съм срещала много по-качествени и по-евтини от медикса.

# 583
  • Велико Търново
Аз също не съм доволна от Медикс, нито от обикновения, нито от всичко в 1. Ползвала съм и Сомат, Феъри и ДМ. Най-вече съм доволна от Феъри, но тук ги има само на 1 място /поне така предполагам/ и не ми е удобно. Затова сега съм с ДМ - от тях съм сравнително доволна.

# 584
Claro таблетките  Energy  вършат много добра работа!

Продават се в интернет:

http://www.globol-online.com/index.php?page=shop.product_details … id=53&lang=bg

Общи условия

Активация на акаунт