Ноемврийчета 2005 - 14

• 14 980
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
майче, най-вече за да сме мобилни и ние по морето. аз обичам да ходим напред-назад. и всъщност страшно много обичах да пътувам с кола и да зяпам разни селца и паланки. ама няма вече спокоен драйв тука.  Rolling Eyes освен това хотелът ни е на 5км от варна и не ми се разправя с таксиджии- обирджии.
днес ще правя резервация за основното море през юли. решихме да е на обзор. там никога не съм ходила на море и все се надявам да е по-спокойно  и да не е битак като на юг.

# 211
Юка, в кой хотел в Обзор резервира  Simple Smile.

# 212
първо вас ще питам - търся си кошница за кола, употребявана Simple Smile

# 213
тити - сори - не мога да помогна. каменовата кошница сега е при бебе момчил, а на есен, като му умалее, ще отиде при брат ми. иначе щях да ти я завещая, но вече е заета  Wink 100 % ще намериш - много сме, силни сме  Wink

# 214
  • София
Тити, аз мога да ти дам на Роси кошницата. Таман е синя  Simple Smile. Ще ти пиша и на лични.

# 215
благодаря много  Hug рано сутринта една ранобудница/една от многобройните ми свати Simple Smile/ ми предложи тяхната. Благодаря още веднъж, знам си, че сме много и силни Simple Smile

# 216
  • Там където има любов
gerygirl - все едно разказваш за моето скорпионче  Laughing същичкия
kanesta - успешен сезон, лека работа

ние от вчера сме на ясла, не вдигна повече температура само от време на време прокашля. и аз все по рядко влизам ама разходките сега са ми приоритет че другата седмица започвам работа и няма да имам време

# 217
тити, и аз тоя път купих втора употреба, от продавалника. За Гого се изръсих здраво, но с Ивака гледам по-тънко да минавам. Flutter
А Гого сутринта се надриска в гащите Sick Карах му се, обеща че повече няма да прави така... дано. Praynig

# 218
тити много сладък аватар Simple Smile

# 219
Имам аз едно питане.
Днес в яслата ми казаха, че Гого може да остане още една година...
Ква е тая работа, някой знае ли?

# 220
Напоследък често май има деца, които ги оставят в яслите малко по- дълго. Той самостоятелен ли е (имам предвид гърнето и други такива дребни неща)? Или може би в градината няма места и така все пак ще може да продължи в това заведение?

# 221
Aми не, ходи с памперс, пък и с биба  Embarassed
Ама той може да е такъв до 5 годишен, това едва ли е повод да го държат в яслата.
Тях мисля, че не ги интересува дали има или няма места в градината, защото те са само ясла.
Много странно, аз нямам нищо против де, защото е свикнал с лелите и децата, ама се опасявам да не би да не са доразбрали те нещо и да ме подведат

# 222
  • София
Никси, моят съвет е: не го оставяй в яслата, ако ви класират в градина. Причината е чисто прагматична. Сега в яслата имат места (най-вероятно за това са ви предложили да останете), но на пролет като се намножат молбите, всички навършили три ги карат да напуснат. А тогава е кошмар да търсиш градини. Повярвай на мен ми се случи с Боян, който навърши три на 27 Април и ни натириха, та от 13 май беше в градина.

# 223
ами аз така или иначе ще съм по майчинство, така че не ми е проблем, а и си мисля, че ако Гого останеоще 1 година Иво ще свикне по-лесно, защото ще ходи месец два с батко си догодина

# 224
На мен пък ми казаха, че най-вероятно още на есен ще е в първа група.

Общи условия

Активация на акаунт