Ноемврийчета 2005 - 14

• 14 968
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • Gabrowo->Sofia
Никси, нещо не е читава тая информация. По норматив децата трябва да  тръгнат на градина в годината, в която навършват 3 годинки. Значи на нашите деца - тази година. И аз те съветвам, ако Гого го приемат на градина да го преместиш, иначе ще влезеш в приключение.

# 226
Никси, нещо не е читава тая информация. По норматив децата трябва да  тръгнат на градина в годината, в която навършват 3 годинки. Значи на нашите деца - тази година. И аз те съветвам, ако Гого го приемат на градина да го преместиш, иначе ще влезеш в приключение.

И аз така знам. Не бих оставила Ния да забави 1 година, защото представи си какво ще прави Гогата догодина? Същите песнички, които знае, същите игри и забавления....

# 227
Същите песнички, които знае, същите игри и забавления....

Mи... прави сте, обаче той там се чувства сигурен, а с новото бебе, факта, че татко му не живее удома, нови деца, госпожи, по-високи изисквания (като ходене на гърне Whistling)... щеше ми се да му спестя нещо, а понеже бебето вече не можем да го върнем, то поне новото приключение, но и мен ме съмнява да е истина. А иначе Гого втора година ходи в тази ясла и не знае нито една песничка, просто защото не говори достатъчно добре  EmbarassedЩеше ми се някой да потвърди информацията, иначе не бих разчитала само на нея.
Ще си се редим за градина, пък ще видим, ако се окаже вярно може и да го оставя още малко, и после да търся градина, в която има и ясла, за да мога поне да ги водя двамата на едно и също място  ooooh!

# 228
  • София-там нейде в западната част
привет ноемврийки сладки  Hug
даммм щом имам и врече да чаткам по форума значи работата с децата не е толкова страшна  Laughing който се е решил да действа смело,купона е пълен е от всичко по две е и добро и лошо но се преживява и само спомени приятни остават  Grinning
майче искрено съжалявам за случилото се,страшно е неприятно
тити много сте сладки  Hug
канеста лека и доходна работа
утре ще е бабин ден отново при нас и съм замислила малкъ пазар за мен и децата нещо лятно ... ще търся и сандали за Емата и дано да ми остане време и да уча че изпитите са ми през юни весец
тази вечер имаме напредък в говоренето, Ема за първи път се обоснова,тоест в изречение използва защото,каза "Мръсни са ми ръчичките,защото папкам кОФки/картофки/" също така от известно време не използва трето лице за себе си а първо "Аз ... "еди какво си
по принцип ние от миналата година,сме в тази скорпионско-везнишка/ако така се пише  Mr. Green/ афера с косата ,около втората годишнина на Емата започнахме проблема с къпането и в началото беше голяма изтерия/бях писала преди/ не само косата но изобщо,и като доминика миех косата близа на 10 дни  Embarassed но лека полека отшумява,в момента проблема ни е само косата но вече не е така както беше, въпреки че пак плаче и е много смешна защото разбира кога ще се къпем като се изцапа порядъчно в пясъчниците и започва още от вън да се пазари да "няма чИПа"  Laughing
за фризурите се опитах да я заведа но орева салона,тя мен не дава да ме пипат,пък какво остава за нея но проблема го решик като я подстригах аз и се справих не лошо/на снимките е подстригана вече/ защото косата много и порасна и много цъфтеше и се оплиташе пък и с това не къпане абе ужас  Hug мисля си че това е период който повечето деца минават около втората година която принципно е свързана с разните страхове които се пораждат в тях,като най-чести са вода,високо,животни,хора
никси аз успях само през първия месец да спасявам Деа от цИлуФките на кака си,сега отърване няма  Whistling
всички болнички да оздравяват бързо
сори за грешките но пиша на светлината на компа че домочадието спи вече ... приятни почивни дни  Grinning

# 229
никси - да, може. при нас обаче беше казано по друг начин - 'не се притеснявайте, ако не приемат пета в ДГ. ще остане тук докато наредите нещата. няма да ви изгоним детето на улицата, я.' но струва ми се, че ни /нас и петра/ харесват - детето е кротко, не създава проблеми, ние не сме от все недоволните и мрънкащи; предполагам, че ако петранка беше проблемно дете, щяха да ни натирят още на 1ви ноември  Mr. Green тоя развой на нещата ми харесва. а и ми дава спокойствие, че ако нещо се обърка, ще имаме време да натаманим нещата. та, да, вероятно има възможност, но гогата ще е в среда и на 10-месечни /поне при нас групите са смесени/, а това няма да го мотивира да дърпа напред. за беебо ще е ок, защото ще има познато лице наоколо, но за него не мисля. а и за бебето ще е ок дори да вижда, че гогата също отива някъде да учи пък било то и не на същото място. просто помисли още малко  Peace

ние сме зле, генерално казано. камбата произвежда първия си кучешки зъб и просто ни е---а майката от рев, сополи, Т /над 39/, мрънкане и лиготия. петра също прави всичко по силите си, за да ми докаже, че има криза на 3тата възраст. скоро ще започна да раздавам жестоко правосъдие - него ще метна в леглото, а не я в банята - разбихме дрешника, така че там вече не е опция за наказване, а аз просто ще се скатая на 2рия етаж и ще надуя някой гръмка симфония, за да не ги чувам. шамарите също са опция   Mr. Green

# 230
оххх незнам.
вярно е, че ще е сред дребосъци и сигурно ще проговори с брат си  Crazy
раздвоена съм.
хем ми се ще да е в позната обстановка, хем знам, че догодина ще свикне още по-трудно в градината, където децата ще се познават вече.
Имам срок до 1 юни да реша, приемам акъл Hug

# 231
  • Там където има любов
Никси - моето мнение също е ЗА детска градина. нашата кака изкара в ясла до 3 и половина и не и се отрази добре. много и се забави развитието от друга страна пък сега всичко си е наваксала.

# 232
Привет на всички!
Отдавна не съм влизала и вече ми домъчня....
При нас всичко е наред, нищо ново освен многото работа, каято отметнах и вече съм доста по-свободна за да си клюкарствам.
Аз също чакам с нетърпение списъците и понеже незнам въобще дали ще се класираме някъде, въпреки че в 3 детски градини сме подали.Ако не я вземат никъде колкото и да е неприемливо ще остане в детската ясла до м.06, другата година. Sad и кошмара по записването пак ще го преживяваме #2gunfire
аз я мятам по диагонал да видя какво съм пропуснала....

# 233
Привет Simple Smile

И аз съм ЗА детската градина. Но ако наистина няма друг начин - яслата си е спасение  Peace

На Ади изследванията са много добри. Обаче кашлицата изобщо не спира. Диагнозата е трахео - хххх (нещо си  Embarassed ). Не чух добре какво каза докторката. Изписа и Дурацеф - антибиотик. Хич не ми се искаше да и го давам, но кашлицата явно е на бактериална основа, трябва да я убием приклетата бактерия по някакъв начин. Сиропите за кашлица изобщо не вършат никаква работа, толкова много шишенца е изпила Ади, че се бях отчаяла. От този антибиотик като че ли е по-малка кашлицата.

Хайде до скоро писане  Simple Smile

# 234
Никси, аз също съм за детска. Peace
Доминика, важното е да има развитие към добро! Heart Eyes

Аз от днес си имам завършило първи клас момче - http://images26.snimka.bg/005918927-big.jpg. Беше натоварена седмица с многооо тържества, концерти и мероприятия,но вече сме настроени ваканционно всички.

# 235
  • Там където има любов
 =^._.^=  - честит ти вече второкласник. имаш си вече един голям "буш" (мъж) (както би казал Дейвид) Laughing нека да изкара едно безгрижно лято и във втори клас със пълна сила Laughing
Dominika - по добре един антибиотик от колкото болница Confused желая ви скорошно и напълно оздравяване
Ние с градината не знам как ще се вредим ама тука само връзки вършат работа Confused Embarassed

# 236
Май аz съм единствена ЗА яслата, но все пак нямам голям опит. Мисля си, че поzнатата обстановка е много важна, да не zабравяме, че децата дори още нямат 3 години. И zа братчето ще е по лесно. Привикването към детската градина ще е стрес и сега, и след половин година, така че според мен не е определящ фактор. Стига да не стане стрес zа мама, ако иzведнъж се окажете беz място.
Ние прекархаме невероятно zареждаща и хубава вечер с кумците (раzбихме ги на боулинг лъжа), zатова пиша толкова късно.

# 237
Май аz съм единствена ЗА яслата, но все пак нямам голям опит.

Сердика, ще ти се обадя във вторник да ме убедиш  hahaha

=^._.^=, чстито на баткото. Страхотен аватар  Heart Eyes

# 238
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 239
Честит Празник.

Общи условия

Активация на акаунт