Ноемврийчета 2005 - 14

• 14 957
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • Там където има любов
това е племеницата Simple Smile
е нали е като меден месец дейвид не го взехме ама толкова ни беше мъчно

# 91
ихаааа. много яко. явно и това ще си го сложа в плана за обиколките.

# 92
Здравейте Simple Smile

Ето пак почнах работа и времето за форума се стопи като сняг  Rolling Eyes
майче, хайде успешен ремонт и чакаме снимки после  Wink, а също така и бързо справяне с текста ти желая, както и по-малко мрънкащи деца  Hug

Били, дръж се и не се давай на гадните вируси! Наблегни на цитруси и витамини  Heart Eyes Hug А Гошко определено е извадил желязна логика, нищо че не е актуална информацията  Joy

съни, добре дошла  Simple Smile Хубави снимки!

Ади още кашля, но утре вече няма да има кой да я гледа вкъщи и трябва да я пусна на ясла поне за 1 ден, че ще си загуби мястото иначе.Та така, сутринта сме при педиатърката да даде бележка и се надявам Ади да понесе по-леко смяната на режима. Свикна да си е у дома и сега определено ще е в стрес от яслата.

хайде изчезвам и скоро пак ще се включа  Wink

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 21:57 от Dominika

# 93
Съни добре дошла и от мен!И аз за снимките разгледах ги прекрасни са  Heart Eyes, но и мръднах (от любопитство) Embarassed в Сватбените и какво да видя?!Кака Тони ви е била водеща, сватбата е направена от "Пертито"(там работех до миналия месец) , а я познай кой ви беше аниматора за децата?!? Hug
И сега леко несигурно, но няма как да не споделя за идеята си, не залагам големи надежди, че ще се получи нещо, но все пак...
обмислям я от повече от три месеца и ето я темата и ето я и анкетата! Искрено се надявам на одобрението и подкрепата ви, все пак става дума за всички нас ! Hug

# 94
  • София
Привет!
Не съм се вясвала около месец комай. Но не съм ви забравила. И понеже и вие сте забавили темпото, горе-долу се вписвам в събитията от предишните страници.

Аз се завърнах от Англия. Беше интензивно, заето, но и много хубаво. Роси изобщо не показа да й липсвам. Само един единствен път, когато се връщала от другата си баба, докато мен ме нямаше, влязла вкъщи, видяла майка ми в гръб на кухненската мивка и извикала "Мамо!". Не знам защо, но когато чух това, очите ми се напълниха със сълзи. Казаха ми го, след като се върнах обаче. Отделянето ми се отрази много добре, отдъхнах малко, а и децата от мен.

Направила съм ви английски албум - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244959 Парола simka
Тити е много елегантна, красива и бременна  Heart Eyes

# 95
Симка, размечтах се. Аз ходих в Англия 2001г. Но се върнах, хич не ми беше хубаво. Но сега ми се иска да отида.

# 96
simka, добре завърнала се  Hug С интерес разгледах снимките! А кои са хората, с които си се снимала и в Уинчестър ли си била всъщност?

# 97
Привет!
simka , добре си дошла отново в БГ  Hug Нямаш сърце с този албум- направо ми се до рева от желание да си ходим пак там......

majceto , ама какъв огън мадама си ти- от къде намираш сили и желание на двете деца и работата отгоре и ремонти да започваш! Опасна си  Hug Ще чакаме "регулярни ъпдейти"  Crazy на положението при вас и дано ви стигнат силите всичко както искаш да направите.

sunny_777, добре дошла и на теб  Heart Eyes Красив меден месец и прекрасна булка (любопитна съм и разглеждам всичко  Blush  Grinning Ще споделяш опит как е на сватба с малко дете  Wink

Били, оздравя ли вече?

И да се поФаля- имам си агентка за сватбата!!! И съм безмерно щастлива, независимо, че ще ми свали три кожи от гърба  Crossing Arms, защото само като видях колко неща има да се правят и се загубих  Mr. Green

Въпрос- как миете лицата на дечковците? Аз я мия само с вода с ръка, но това не чисти достатъчно, а със сапун и влиза в очите, колкото и да я пазя  Thinking

# 98
  • Пловдив
Съни_777 - много готино:)
Симка, не съм ходила в Англия, но мъжа ми си хареса типичната английска къща Simple Smile

Тити, много наближил момента; изглеждаш чудесно

Аз пък снощи се сдобих с лаптоп. Подарък е от баща ми. Решил с някакви пари , останали от баба ми да ни направи подаръци със сестрами - все едно да си имаме нещо за спомен от нея. Много е симпатичен, но ми е много чуждо да работя на него - все едно си имам извънземно Mr. Green

# 99
ох, ся да ви кажа как се напиках от смях с петранка  Joy

днес филков ще е кръстник. и съответно, киприм децата. киприм нас и сега докато чакаме да додйе времето да се метнем в колата, решавам аз да науча петра какво да прави в църквата - как да се поклони и как да прави кръстния знак. поклонът лесно биде чатнат. за кръстния знак - казвам аз /а, да уточня как е облечена петранка - с разкошна дълга зелена рокля/: събираш трите пръста; я ги събира; с тях докосваш горе - челцето, долу - пъпчето и после дясното рамо и после лявото рамо. челото лесна работа - докосна го, ама като стигнахме пъпа това ми ти детет кат си дигна роклята, разгащи потника и си завря и трите пръста в пъпчето като пре зтуй време ме гледаше с поглед, очакващ похвала. ох, много ми е умничка  Joy

# 100
simka  добре си дошла по-късно ще разгледам снимките! Hug
Е  аз да почерпя племеника ми става на една годинка днес  smile3510 и освен това двамата с баща му са именици - Кириловци!Няма нищо по-хубаво от тройни празници! Hug  bouquet

# 101
nikiki, честито на твоя племенник! Да е здрав, силен и умен!

Милейди, честита ти агентка  Grinning Да се справи повече от перфектно желая!

А пък аз реших да участвам в новия конкурс за грим в Красива мама  Simple Smile Вчера след работа се наклепах, нащраках - голям кеф беше да отделя такова внимание сама на себе си  Mr. Green Който има желание може да надникне в конкурсната темичка, има много хубави момичета, а и темата на конкурса е готина - арабски грим  Grinning

Хайде слънчев ден на всички и приятни семейни разходки  Hug

# 102
Добро утро. Виждам, че ставаме все по- активни  Mr. Green

Доминика, ще погледна темата и ще имаш една сигурна гласувала  Wink

Момичета, понеже тези дни получих мейл от моя близка, че в Канада и Щатите изтеглят от употреба определени бебеши артикули в които се съдържа Бисфенол А се разрових в темата и в резултат днес изхвърлих почти всички шишета на Яна- оказа се, че са съдържали тази съставка, която според последни проучвания се свързва с рак на простата и гърдата и проблеми с репродуктивната система и тн. Материали по темата има много, както и подробни обяснения за този елемент. С трудност, но успях да намеря списък за продуктите на Нуби, които ние използваме най- вече и ми се стъжни от видяното. Ето малко линкове по темата, ако искате и вие да проверите.
Бисфенол А
тема във форума
сайт с конкретните продукти
Има и много още. Аз се ядосвам сама на себе си, че по- рано не съм разбрала за това  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 11:27 от *MILADY*

# 103
  • София
Добро утро!
Доминика, много ти е хубав грима, а и очите, простоооо........
Ще гласувам, но едвам я открих темата, мислех, че в заглавието ще има нещо като конкурс или арабски грим, но не... е все пак се справих  Mr. Green

# 104
Елспет, Милейди, едно голямо БЛАГОДАРСКО за подкрепата  Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт