Ноемврийчета 2005 - 14

• 14 954
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Даум ексол.
Интересно, и Деян от 1 седмица си ги гризе. Мислех, че нещо си ги облизва, докато не установих, че ноктите му нямат нужда от рязане. И кожички много му растат отстрани.
Помислих, че е от скука и щях да се бия по главата, но Яна 99 процента не скучае, нали? Какво им липсва на децата? Simple Smile

# 76
ТитиHug
Абе не знам какво им става на тия деца- на "дърти" години започват с лошите бебешки навици  Thinking Яна се опита и пръста си да смуче?!?

Дай още снимки, Тити. Много ме вдъхнови видът ти на предишната- много си сладка с коремчето!

# 77
а, не. Наживо, наживо. Време е за среща.

# 78
среща - мооожеее  Wink

аз бачкам като луда. получих поръчка и за превод, и за редакция. голяма и тлъста. надявам се при добро напъване за 7-8 дни да сколасам. една такава ми е нужна, за да напълня хазната като за месец работа. дано се справя, че аз много-много не превеждам -по-ме бива да се вихря с молива  Grinning
друго кво - разболях се. 2 дни бях с Т 38-39 и изведнъж всичко изчезна. при това без хапове - такива неща не пия. протииворечи на вътрешните ми усещания. 
друго ново - ще правил ново ел у дома при това на ЦЯЛАТА къща - нали се сещате кво мазало ще е - ще махаме дрешника, етажерките с купищата книги, кухненските шкафове, ще местим стаите - кухнята ще е детска, детската - хол/дневна, вестибюлът - кухня, а холът - втора детска. само нашата спалня горе ще остане непобутната, но все тая - ние и без туй спим на дивана в хола, а не в нея   Rolling Eyes освен това ще разбиваме дупки за 3 нови врати, едната от които балконска. естествено после ще мажем и шпакловаме. филков твърди, че въпреки мащаба на операцията, всичко ще приключи за 7-8 дни. а, забравих новата кухня - и това ще правим ся. на мястото на гореспоменатия сегашен вестибюл-библиотека  Mr. Green туй щото ни е скучно у дома, щото си нямаме работа и се чудим по коя част от тялото си да се почешем, а и защото наскоро се подпали един контакт, всъщност  Mr. Green
ох, отивам да бачкам, че 200 страници цифров фотоапарат не е шега. тия хора са луди! ЛУДИ!

# 79
  • София
Родител от там или ти? Или пък благоверният има връзка от там?
Как кой - свеки!!!

Гризане на нокти: аз още си ги гриза, с изключение на 3-4 години в пубертета, никога не съм спирала.
Даум ексол-а върши работа, не не при всички деца. Някои привикват с гадния вкус и трябва да я мажеш редовно, а понякога те разбират, че от него им е гадно и не дават да ги пипнеш.

Майче, сигурна ли си, че сте добре Wink

# 80
майче, обяви началото, да ти засека 4-5 седмици Simple Smile

то е вярно, че за да не лапат пръсти и гризат нокти, трябва да им е ангажирано вниманието с нещо друго, ама в колата в задръстванията напирмер е сложничко.

# 81
Стартираме на 7ми или 9ти юни. Не помня. Добрата новина е, че сегашния долен шкаф на кухнята ще се събере идеално на мястото, където трябва да е новата кухня. Така че ако някъде в ремонтните дейности тотално изтрещя, то просто ще отсвиря всичко и просто ще променя значението на стаите, като оставя новата кухня за по-натам. Лошото е, че още от сега ми идват тя порочни мисли. А би било добре да отметнем всичко накуп  Rolling Eyes

# 82
  • Gabrowo->Sofia
Знаете ли, че днес е празник? Честито! Simple Smile

# 83
Аз незнам. И какъв точно е празникът?

# 84
  • Там където има любов
ЗДРАВЕЙТЕ  newsm03
аз се завърнах най после от филипините виждам че доста горещо е било тук от време на време влизах да проверявам как върви но не подробно. ние прекарахме прекрасно 20 дни без да те е грижа какво се случва или че трябва да бързаш за някъде. около 35 градуса температурата жега и много влага едно пране 24 часа не може да изсъхне от гадната влага. ама какво не съм прала аз. леле хора всички там перат на ръка "рай за мъжкото око". е аз ще разказвам малко по малко че сега толкова ангажименти ми се струпаха че ще полудея ама няма как.

# 85
До скоро ден на победата а сега ден на Европа .

sunny_777, добре се завърнала!
Аз съм хремава - пак, пак - гадноооо!

# 86
  • Карлово
Били, да оздравяваш!
Съни, чакаме разказ и снимки!

# 87
Гошко ей сега ме застреля с това: Shocked
"Как се оказа така ..., ние двамата сме си вкъщи..., защо ти не си на работа, а аз не съм на ясла"
/За пояснение аз работя от къщи, а детето не ходи на ясла от първата седмица на януари/

# 88
  • Там където има любов
 Joy
ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242023

# 89
Ехааа, Съни, страхотно!!!!!!!!!!!!!!!!!! И малката ли беше с вас?
Гошко кърти мивки.

Общи условия

Активация на акаунт