Ноемврийчета 2005 - 14

• 14 971
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
здравейте и от нас!
напоследък ми се струпаха доста проблеми и нямах никакво настроение за писане  Confused нямам вече търпение кейти да тръгне на градина, защото така и тя милата трябва да ми търпи настроенията. имам предвид, че когато съм изнервена и тя го усеща и става нервна, оттам започва да ми прави всичко напук, да се караме и по един или друг начин и детенцето не се чувства добре. та наред с всичко друго са ме налегнали мисли колко добра майка съм  Rolling Eyes както и да е, и това ще мине.
тази година ще сме поне два пъти на море. толкова обичам да ходя там, така се разтоварвам.
бубе, никики, благодаря ви за телефоните. непременно ще ви се обадя да се видим.  Hug
доминика, като те видях се сетих за репликата от "дами канят": абе аз казвал ли съм ти какви невероятни очи имаш  Laughing (може би не цитирам съвсем точно де). а миналата седмица бяхме на една сватба, булката се оказа от полша  Grinning

# 106
Доминика, много си красива! Имаш наистина невероятно лице.

# 107
Доминика, много си красива! Имаш наистина невероятно лице.

Embarassed Embarassed
мерси  Hug

# 108
  • Димитровград
Милейди,искам да попитам в този сайт за вредните продукти защо пише,че това са продукти без бисфенол?Или аз нещо недоскив.Щото аз вече нямам шишета и гризалки изобщо,всичко с биберони и от пластмаса е на боклука.Обаче за племенницата да кажа на майка и.(Нук дали е в листа за вредни продукти,щото те това ползват?)
Доминика,аз вчера разгледах всичко,обаче честно ти си много хубава за "арабски конкурс".Сините ти очи не ми се връзват с нищо арабско.Арабките ми извеждат представа за черни очи.

# 109
симкаа, добре си си дошла! Ще се чуем скоро  Peace

челото лесна работа - докосна го, ама като стигнахме пъпа това ми ти детет кат си дигна роклята, разгащи потника и си завря и трите пръста в пъпчето като пре зтуй време ме гледаше с поглед, очакващ похвала. ох, много ми е умничка  Joy
хохохо, представих си го образно и се смяхме много семейно. Нали Деян е подобен - държи да целува бебето в корема задължително на голо и като ми запретне дрехите навън, пък ако съм с рокля....няма "не", трябва да се целува бебето, за да порасне  Joy

/Деян е ужасен, ужасен, всичко е "не", такива преговори са непрекъснато, че ще ми побелее косата напълно/

искам линк за Доминика, плийз.

Милейди - не го мисли толкова. То работата с шишетата вече свършена. Колко още щяхте да ги ползвате тези шишета?

# 110
kanesta, права си! С тая полска кръв дето ми тече във вените трудно ще се докарам на арабка  Laughing Ама пък поне се опитах  Rolling Eyes

# 111
Тити, ами ако трябва да съм честна още доста сигурно щяхме да ги ползваме, понеже тя само в такива пие вода. Ето тези, от вторите две това в дясно с рисунките, е това ,което ползвахме.
Вашите деца от какво пият вода навън например? Само ние ли още сме на тренировъчни чаши  Thinking

kanesta, не съм сигурна, че разбирам първата част от въпроса ти правилно, така че ме поправи, ако не ти давам отговора, който търсиш, но в единият от сайтовете са изброени конкретно за продуктите на Нуби кои са безопасните, т.е. без BPA и кои са опасните, съдържащи такъв. А иначе няма марка почти, която да не е ползвала BPA- Avent, NUK, NUBY и тн. Въпросът е кои са продуктите им, които са без тези материали. Може да потърсиш информация конкретно за дадените артикули. До колкото знам май само B-free са изцяло без бисфенол, т.е. и самото им име е точно това BPA free.
Нали Деян е подобен - държи да целува бебето в корема задължително на голо и като ми запретне дрехите навън, пък ако съм с рокля....няма "не", трябва да се целува бебето, за да порасне  Joy

Laughing Сега пък ти ме разсмя от сърце  Laughing

# 112
Милейди, Ади пие САМО от бебешка бутилка  Confused Не иска от нищо друго, колкото и да и предлагаме.

И аз също питам КАК да преминем само на пиене от чаша? Вижда ми се мисия невъзможна  ooooh!

# 113
Аз и с двете съм ползвала само Авент, който е на първо място.
А в яслата позволяват ли им да пият от шишета? В нашата казаха само 1 месец докато се аклиматизират. (е, мойта гледа от кака си и отдавна се отказа от шишета и разни там "бебешки" неща -"Мамо, аз съм голяма, стигам лампите"  -(ключа за лампите и то в хотела). И повечето деца си пият отдавна от чашка.

# 114
  • София
В яслата не дават от шишета и ние пием от чаша, алпака  Mr. Green В къщи имаме купичка и чашка от алпака и тях обича най-много.

# 115
  • София
Роси пие вода от всичко, всякакви чаши, само нощем е с тренировъчна чаша, за да не се полива, де. Спрях да се шашкам от вредните вещества, гледам да избягвам каквото мога и в храната, и в козметиката, и в съдовете и дрехите, но ми е малко трудно да се сетя за нещо, което не е канцерогенно.
Така че накрая реших, че ще бъда разумна, ще внимавам, без да се вманичавам, щото тревогите и стресът май са много по-силен фактор за причиняване на рак от бисфенолите.

Доминика, не бях само в Уинчестър, бях на най-различни места в Южна Англия, всъщност най-много в Портсмут. Иначе Уинчестър ми е много любим. Хората, с които съм се снимала, са професори в Портсмутския университет, поне повечето от тях. Изключително готини хора. Харесвам англичаните и тяхната "студенина".  Simple Smile

# 116
Здравейте!  Hug
Симка, добре завърнала се! Брат ми е в Лондон и се чудя кога ли ще се наканим да го посетим.. много ми се иска.
Съни, и на теб, изглежда сте си изкарали чудесно! Чакаме и разказ!
Dominika, и аз ще те подкрепя в конкурса, но и моето мнение е като на kanesta - прекрасна славянка си! Wink
*MILADY*, темата за Бисфенола я открих точно когато Юлиана вече започна да пие само от чаша, но тя и от шишета малко е пила, нали се кърмихме дълго и адаптирано никога не е пила, съответно и биберони не е използвала и вода пиеше от шише със сламка. Бях й купила със всякакви накрайници да пробвам, но предпочиташе тези със сламка, прочитайки изхвърлих всички шишета и започна да пие от каквато и да е обикновена чаша с обикновена сламка (чупещите са по-удобни за всякакви видове чаши). Отдавна вече пие и без сламка, започнах да и поднасям чашата към устата и след това тя започна да си я държи, първо се оливаше, сменяхме мокри дрехи, след това когато откри, че може изцяло сама изпиваше големи количества от мерак, а и "наздравето" очевидно беше по-кеф. Simple Smile Та може да пробваш така, а има много хубави стъклени чаши с принцеси, барбита.. А на вън - шише от малка водичка със спортния накрайник, дано ме разбираш, че в момента доста тромаво ми вървят мислите, явно съм уморена, но не ми се редактира.  Embarassed
Олгарита, чакаме официално новината?! Wink
Майче, много, много се смях на Петранче!  Grinning Тити, и при вас е забавно!
Юка, горе главата!  bowuu Уверявам те, че всяка от нас има подобни мигове и мисли в главата! Колкото до детската градина време си е вече да ходят и аз усещам нуждата!
Били, как си? Wink
nikiki, за съжаление и аз смятам, че темата ти ще остане глас в пустиня. Просто не се правят така нещата!

Новото при нас е, че ще се местим от центъра - купихме си апартамент в Борово. Още не мога да се зарадвам истински и да го усетя, може би чак като се нанесем, надявам се да стане за р.д. на Юлиана, или до края на годината. Сега търся интериорен дизайнер и ще се радвам, ако някой ми помогне и препоръча конкретен специалист, студио.. А по конкретно - това е мезонет на три етажа, около 220 кв. чиста площ, на шпакловка и замазка е, искаме всичко - не само идеен проект, а и реализация, цялостен контрол на изпълнението и т.н.. еххо, ехо.. на теб се надявам нещо да подшушнеш! Wink Върна ли се от Сиатъл!?

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 20:42 от Сисии

# 117
  • Димитровград
Милейди,аз съм недоскив,видях само тези без бисфенол,не съм прочела правилно кои са със и без бисфенол.За отказването от тренировъчните чаши при нас стана плавно.Първо започнах да купувам спорни шишета мин.вода,после обикновени и така.Сега си пие от каквото и да е.
Утре идвам в София на контролен преглед.Трябва и до института по вирусология да отида,за да си дам изследването.Сега ще гледам маршрутите от Дървеница до този институт,дали ще намеря директен превоз? newsm78

# 118
Благодаря за съветите за чашките. Всъщност Яна може да си пие без проблем от чаши или обикновени малки бутилки, но тези шишета ми бяха вай- удобни за разходка и за през нощта в леглото й. За сега отсях две шишета, които са без този бисфенол и ще останем на тях. Макар да й купуваме трапезна вода все още не ми се иска да и давам да пие директно от обикновени пластмасови бутилки- понякога имат ръбчета, които драскат, а и за през нощта са страшно неподходящи, че в просъница ще си вземе душ с нея. А иначе и аз много се зарадвах, че Яна никога не е пила от шише с биба или пък да е ползвала биберон залъгалка- то май при тези е най- зле положението  Confused
Както и да е- просто исках да ви обърна внимание на това, защото предполагам, че има доста хора, като мен, които не са видели статията на време.

Сисии , ЧЕСТИТО!!! Ще му се зарадваш чак когато си сложиш пантофките пред тв-то на дивана. До тогава ще си късаш нервите с майстори и тн. от гилдията  Wink Все пак ти пожелавам да стане точно както искаш всичко в новото гнездене и с минимално малко нерви  Hug

kanesta , аз с транспорта см много скарана и няма да съм ти от помощ, но искам да ти пожелая утре резултата от контролния прегледа да е много добър и да ни споделиш добри новини после.   bouquet

# 119
  • Димитровград
Аз открих една маршрутка 47,която отива от Онкото ди Вирусологията.Дано да е ОК всичко,мерси за пожеланията.

Общи условия

Активация на акаунт