Мики, не си сама. Откраднаха ми документите и не успях да замина. Чаках с нетърпение това пътуване, наистина имах нужда от почивка, а то, какво стана, направо малоумна история.
Събрала съм багажите, пренесла съм ги в колата и накрая по навик правя проверка- пари, документи и тук документи, там документи- няма документи! Предния ден отидох специално до офиса, за да взема акта за раждане на малката, направих шопинг, все едно ще се пренасяме завинаги на остров Тамбукту, изобщо бях в една еуфория..
А документите ми са в едно кожено тип портмоне, лесно може да се сбърка с такова за пари и явно някой ми го е взел от чантата.
Лична карта, шофьорка книжка, всички документи за колата, кредитните карти, всичко.
Нямам и паспорт, така и не си извадих, когато ми изтече, защото нямах пътуване извън Шенген.
Изобщо грозна история, много се разтроих.
Много съжалявам за пропуснатото пътуване
много гадно ,направо нямам думи . Разбирам те много добре как се чустваш 
жалко само за почивката ,но това да ви е проблема ,живи и здрави друг път пак ще се организирате и ще отидете
ние се мотаеме като мухи без глави цял ден ,така ,че сме на линия за всякъкви мероприятия. Между другото голям кеф е в София -ПРАЗНОООО
имам ти го -да