Куфари и чанти МАРТЕНКИТЕ стягат,за малко на далече да избягат!

• 17 157
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добро утро.
Мики, не си сама. Откраднаха ми документите и не успях да замина. Чаках с нетърпение това пътуване, наистина имах нужда от почивка, а то, какво стана, направо малоумна история. Confused
Събрала съм багажите, пренесла съм ги в колата и накрая по навик правя проверка- пари, документи и тук документи, там документи- няма документи! Предния ден отидох специално до офиса, за да взема акта за раждане на малката, направих шопинг, все едно ще се пренасяме завинаги на остров Тамбукту, изобщо бях в една еуфория..
А документите ми са в едно кожено тип портмоне, лесно може да се сбърка с такова за пари и явно някой ми го е взел от чантата.
Лична карта, шофьорка книжка, всички документи за колата, кредитните карти, всичко.
Нямам и паспорт, така и не си извадих, когато ми изтече, защото нямах пътуване извън Шенген.
Изобщо грозна история, много се разтроих.

# 16
Ази, отвратителна история TiredМного съжалявам за пропуснатото пътуване Hug

# 17
Ееехххх, Ази  Sad много гадно ,направо нямам думи . Разбирам те много добре как се чустваш  Tired отвратителна работа ,аман значи от крадци и идиоти в тази държава. Къде каза ,че щяхте да заминавате?

# 18
И аз съм си тук... Даже съм на работа...
Ази, много гадна история... На мен слава богу досега документи не са ми крали, но са ми вадили портфейла от чантата 2 пъти и знам кво е чувството...

# 19
  • София
В Гърция, на Халкидики, едни приятели избраха хотела, за да е подходящ за децата.
Явно има цяла мафия от добре облечени джебчии, които обикалят по моловете и по Витошка, основно по празниците, защото тогава хората пазаруват доста и вече не се задоволяват да ограбват хората в градския транспорт или на Женския пазар за по 10-20 лева.
Аз, поне не видях нито един циганин, или приличащ на джебчия елемент.
Последния път, когато ми откраднаха портфейла, беше в чужбина и като си спомня какво чудо беше да си извадя наново документите, лошо ми става. Вадиха ми от посолството едни пасавани, писахме някакви обяснения, ужас. Сега сигурно трябва да си взема седмица отпуска, за да свърша цялата тази работа.
Обаче от тогава държа на различни места парите и документите- когато пазарувам, парите са ми по задните джобове и поне съм им спретнала яко неприятна изненада, когато са видели само документи  Mr. Green
Оф, извинявайте, че ви натоварих празнично. Мъжа ми днес е именник, поздравявам всички с името Борис, Борислав и Боряна   bouquet

# 20
4естити празници от нас с КАјо.

изкарваме си страхотно, играем си на мајки с деца по цел ден. (извинјавајте за буквите, нјамам /ја/ на тази клавиатура. поне кирилица намерих.
ходим на разходки и сутрин и след обед. само дето нема много пло6тадки , а пјаса4ници изоб6то. уф,много зле са тие букви.

утре си идваме, но пак нјамаме интернет у дома.

ази, много гадно за документите, само за книќата е гадно, в АКТ, ина4е личната карта барзо и лесно се вади. и за патуването ви, разбира се.
на границата ни искаха акт за рашдане, ама ни пуснаха (И тримата сме с разли4ни имена и фамилии).

бакнези и гушки!

# 21
  • София, център
Ето ме и мен на фронта...

Ние днес бяхме на Бистрица на агне и с три дечица, Мария се наигра хубаво! Оставихме я там, за една вечер, пък може свекървата  и за две да реши да я вземе... и сега поканихме приятели...отворихме сезона... Mr. Green

Приятна вечер... целувки Hug

# 22
Ази ,изчакай няколко дена защото най вероятно документите ще ти ги върнат . На мен ми ги намериха 4 дена след като ми ги откраднаха.

# 23
  • София
Милички, върнаха документите!
Един човек, който работи направо на сметището, са му ги дали направо циганите боклукчии. Човека ходил до адреса ми в личната карта, но там апартамента е под наем и съседите ми са му дали телефона на нашите и той ги е занесъл. Нищо, ама нищичко не липсва, не е искал и пари да взима, но баща ми е настоял да заведе жена си на една вечеря за мое здраве и накрая склонил и взел някой лев да се почерпят.
И това ми е за урок, защото точно преди месец намерих в паркинга на офиса едни документи и се разходих да ги върна, а там ме посрещна собственичката толкова лошо и невъзпитано, сякаш не и правя услуга, ами не знам и аз, ужасно се почувствах и се зарекох да не връщам вече документи, ако намеря- и ето сега тази случка ме убеждава да не се заричам.
За хотела- мъжа ми изпратил един негов служител, заминал е днес с жена си и детето, а те не са много заможно семейство и не могат да си позволят подобна почивка, но знам, че е добро и работливо момче и заслужава.
Май горе-долу добре завърши сагата и вече не ми е толкова криво.
Лека нощ и балгодаря за съчувствието  bouquet

# 24
ей, и аз съм тук, Даже по случай деня на труженика боядисвах терасата 2 дни и се скапах. Абе хайде да се организираме да се видим с децата, якъде да ги заведем масово в някой от следващите дни. Като гледах новините с опашките на Кулата, чак се зарадах, че останахме в София. Щом ще вали, може на куклен театър или пък в клубче да ги заведем да поиграят.Какво ще кажете?

# 25
Ази, браво добре ,че всичко вече е наред  Peace жалко само за почивката ,но това да ви е проблема ,живи и здрави друг път пак ще се организирате и ще отидете  Hug
Беа, супер идея  Peace казвай само кога ,къде и в колко и сме там  Grinning ние се мотаеме като мухи без глави цял ден ,така ,че сме на линия за всякъкви мероприятия. Между другото голям кеф е в София -ПРАЗНОООО  Sunglasses Grinning страхотна работа ,до всякъде се стига за по мкалко от 10 мин.  Grinning

# 26
  • София
И ние бихме дошли.
Да я заведа малко да поиграе, но ако се организираме на място, където можем да пием кафе и се пуши.
Мики, имаш ми телефона, нали?

# 27
И ние бихме дошли.
Да я заведа малко да поиграе, но ако се организираме на място, където можем да пием кафе и се пуши.
Мики, имаш ми телефона, нали?
Joy имам ти го -да  Peace ще звънна като се уговориме  Wink

# 28
Azzy, явно съдбата има пръст в тая работа Peace Радвам се , че са ти върнали документите, поне няма да се главоболиш по инстанции, а и виж, другото семейство ще преживее нещо, което иначе нямаше да им се случи.
ПОжелавам ти скоро да наваксаш изпуснатата почивка.

# 29
Здравейте Hug
Спокойно е тук в по4ивните дни LaughingПри нас нищо ново Дани има напредък с говоренето,но предимно аз го разбирам Laughing,но последната седмица има много нови думи и с гърнето напредваме,но още нямам нито един ден,в който да не е намокрил поне един 4ифт гащи.
Искам да ви питам някой дали незнае откъде мога да намеря кола под наем горе долу в прили4ен вид и на прили4на цена.Понеже това ни е най големият разход в Бг и,ако успея да намеря нещо по ефтино,дето да не се разпадне,може да навия Филип да си дойдем за малко до Бг.Преди 3г бяхме наели една кола за 15 евро на ден,която ни излъгаха,4е е 95г,а се оказа 89г,отвън изглеждаше горе долу добре,но отвътре Rolling Eyes,как не се разпадна незнам.

Общи условия

Активация на акаунт