Куфари и чанти МАРТЕНКИТЕ стягат,за малко на далече да избягат!

• 17 141
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
Креми, мерси  bouquet

Симба, замисли ме за този крем. Аз такъв целулит съм отпрала ooooh!каква е тази програма от 8 мин., че имам едни свободни 10 мин. мжеду 6 и 30 и   6  и 40  Whistlingот вчера правя коремни преси, че единия от шефовете ме пита дали не съм бременна ooooh!

http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc
Ей това са упражненията. Аз до сега не съм успяла да стигна до края  Whistling Позволявам си почивчици, че е доста натоварващо, въпреки че изглежда лесно  ooooh!
А за крема - аз само от него съм доволна. Иначе преди бях пробвала с Avon да си лекувам целулита. Ама освен че ми пареше на задника докато не влезе в кожата, друг ефект нямаше.

# 286

Аз да кажа-тия упражнения са страхотни-миналата година ги правих доста дьлго. ще усетите разликата още на 1-та седмица.

Дейзи за целулита -аз сьм много доволна от Аура Слим-50 мл са около 6-7 лв. Маже се всяка вечер преди лягане след душ. Загрява доста,но след 2 опаковки(около месец) има видим ефект.

# 287

Аз да кажа-тия упражнения са страхотни-миналата година ги правих доста дьлго. ще усетите разликата още на 1-та седмица.

Дейзи за целулита -аз сьм много доволна от Аура Слим-50 мл са около 6-7 лв. Маже се всяка вечер преди лягане след душ. Загрява доста,но след 2 опаковки(около месец) има видим ефект.

Ква е тая еФтинийка, бе Креми  Laughing Аз ако знаеш колко се изръсих за тоя РОК. Да бях писала преди да си го купя.....  #Cussing out По аптеките ли се продава?

# 288
  • София, център
Здравейте,

Благодаря на всички за милите пожелания, да Ви се връща... Wink

Оххххх искам и аз да Ви видя, от кога не съм се срещала с никой, ааа сори с Мики се видях... липсвате ми.. имам нужда от положителна емоция, женска... егати израза стана... Mr. Green

Така де, хем сте пичове, хем майки...

Мария днес ми изтрови нервичките и за това така ми се разпуска... егати а е само понеделник, това моето на нищо не прилича!

целувам Виииииии

Снимките са на лаптоп-а, а Иво го е взел на работата, така че ще видя по-късно к`во ще направя!

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 15:16 от adiland

# 289
Така де, хем сте пичове, хем майки...

Е, това е супер. Ако това не е точно определение, незнам кое е Laughing

# 290
Здравейте милички Hug.Дани пак ми е болен Sad,има температура и нищо друго,а и няма апетит,тази нощ се оплакваше от болки  в корема,но няма разстройство,нямам идея какво може да му е,дано да оздравява бързо,че тъкмо се бях зарадвала,че от 3 месеца не е боледувал.Кажете ми моля ви се колко струва в BG онова хомеопатичното с трудното име осцилок...

# 291

По аптеките ли се продава?

Да,по аптеките е. В една бяло-зелена опаковка. Само да кажа,че на някой им мирише странно,но лчино на мен даже ми харесва как мирише.

Зоуи стрива 5,80-6,20- зависи от аптеката. БЬрзо зодравяване.
И моя Марти тая седмица ще си е унас,защото кашля,аман вече.

# 292
Кажете ми моля ви се колко струва в BG онова хомеопатичното с трудното име осцилок...

по-малко от 10 лв е, последно май към 7 ми се върти в главата, но в нашето семейство никога на никого не е помогнало  Peace На мъж ми му бяха дали в големи количества вместо ваксина и цяла зима го тествахме, но не мисля че има ефект  Thinking

# 293
Кажете ми моля ви се колко струва в BG онова хомеопатичното с трудното име осцилок...

...цинум Simple Smile Аз го вземам от кварталната аптека за 5лв. Даже в петък си купувах последно, за мен си. Според мен обаче повече ефект има, ако не си болен, като профилактика. Ако пипнеш нещо, повече помагат по-хард "илачите"  Peace

# 294
  • Sofia
Мацки, благодаря ви за поздравите  Hug. Честито на патерици и на Мики и Ади - да сте много щастливи   bouquet!

# 295

...цинум Simple Smile Аз го вземам от кварталната аптека за 5лв. Даже в петък си купувах последно, за мен си. Според мен обаче повече ефект има, ако не си болен, като профилактика. Ако пипнеш нещо, повече помагат по-хард "илачите"  Peace

може, аз понеже винаги купувам и други неща и последно вземах преди 2 месеца, че нали само то е разрешено за бремнни си спомням че всичко беше по-малко от 10лв.

# 296
  • София
Заповядайте в новата темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=294961.new#new  Hug

Общи условия

Активация на акаунт