Куфари и чанти МАРТЕНКИТЕ стягат,за малко на далече да избягат!

• 17 145
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
  • София
МИКИ, АДИ , ХЪНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

жЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ОБИЧ И УВАЖЕНИЕ  Hug МНОГО РАДОСТНИ МОМЕНТИ И ДНИ ИЗПЪЛНЕНИ С УСМИВКИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Все не мога да се включа в темата Blush Ние сме ОК. Аз вече съм с коремче Wink Дени дивее и не мога да излизам с него на разходка и ми е мног мъчно Sad Нямам търпение да си го гушна. Преди 3 дни му свалихме гипса - баща му му счупи ръката Crossing Arms Вдигна го за ръката и той се отпусна и я пукнахме  на лакътя. Абе само гадории ни се случват в последно време Rolling Eyes
Иначе бебка и аз сме добре. Много рита, едвам спя. Малък и опънат ми е корема и усещам всяко движение и ме убива като лежа на страни Laughing С доки се разбрахме да устискам до 22 юни, пък после може и да радам  Joy

Къде ще е срещата в Неделя.

# 271
keti, поне за нощната смяна, покажи малко снимки де... Simple Smile

дени как реагира на гипса? дразни ли го?

Мики, ади, хъни.... гушки и на трите....

# 272
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИКИ АДИ И ХЪНИ НА ПАТЕРИЦА
[/b][/color]

Благодаря ви за подкрепата относно тревогите ми за Ели , съжалявам , че ви натъжих толова.Но Герчо е права - детето се чувства прекрасно в голям двор със всякакви развлечения , яде плодове на воля , има си и пясъчник , имаше късмета да попадне в най - елитната градина в нашето малко градче , да не говорим че е с големи протекции там.
На мен продължава да си ми е мъчно , поплаквам си всеки ден , особено като откаже да говори с мен по телефона , но.....голям тормоз си е да я затворя лятото в тези панелки.

Мики тортата е  страхотна , най - важното е , че си вложила любов и усилия да зарадваш детето си.Аз колкото и любов да вложа , не мога да сътворя нещо подобно Mr. Green

# 273
Добро утро,

честити рождени дни на Ади и Хъни Hug

Кети, направо ме втрещи с този гипс Shockedплака ли много душката Confused

Мики, отлично си се справила с тортата Hug

Тася, мерси за снимките Hugаз май видеото няма да мога да го кача в Мултиплай, че е голямшко.

Да ви се оплача, че нещо хич не се чувствам добре. Много силно ме боли секциото от вчера Confusedна силни спазми, все едно оня ден са ме оперирали. Ей сега седя и се гърча безсловесно. Второ дете ли?! Няма да я бъде тая, ако не искам да ме закопаят след това Crossing Arms

# 274
Добро утро  Hug

Кетито, как така бе  Sad ужас направо ...много ви се насъбра в последно време . Дано да нямате повече неприятни изживявания  Hug
Вчера забравих да ви се ,,похваля,, че в процеса на правене на  тортата си пасирах пръста  ooooh!
Бръкнах в пасатора и като пълен идиот с другата ръка натиснах копчето  Tired  Вчера цял ден ме боля ,сега пак абе гадна работа.

Другото което исках да ви кажа е ,че съм на диета от днес  Tired минали са само няколко часа от страта и вече съм на ръба да се откажа  Crazy не се издържа само на месо  Sick

# 275
Мики на каква диета си,аз сьм от достав реме на Дюкан и се чувствам отлично. Вече сьм почти 5 кг надолу. Сьщо хапвам основно месо. Как го приготвяш? И тортата е много хубава.

# 276
miki, просто си внушаваш, не може за 2 часа вече да ти е омръзнало.
направи си яйца, купи си обезмаслено кисело мляко и си направи айрян. ролца от раци. във форума има една тема само с рецепти на дюкан. със сигурност ще се втурнеш да си готвиш като ги прочетеш. рибка си вземи.

дейзи, много странно с операцията... мен при смяна на времето ме боли,но не рязко. ходи на лекар. като съм стресирана също повече ме боли.

много съм тъпа да ви кажа... имам един крем, от който явно имам алергия, люти ми на очите обикновено. но снощи реших преди да си легна да си сложа, толкова ми се спеше, че реших, че и да ми люти, няма да ми попречи да заспя.
права бях...
само дето сутринта се събудих като бухал, подута Joy ... от 12 съм на работа, дано се пооправя до тогава.

# 277
Кремена на Дюкан съм и аз, но го реших много инпулсивно и все още не съм прочела точно за какво става въпрос . Разбрах само ,че първите дни трябва да съм само на месо.
Вчера на село си правихме барбекю и останаха няколко пържолки и сутринта бах гладна като вълк ,но някак пържола за закуска не ми идваше та я изядох преди малко и ми е гадно ,гадно ужас направо. Сега освен ,че ми е кофти от месото ,пак съм си гладна ,а в хладилника има торта  Tired

Кали ,мислиш ли ,че си се подула от крема при положение ,че в 3.20 през нощта ми писа ,че отиваш тепърва да се къпеш  Crazy според мен е от недоспиване  Mr. Green аз също съм като мекица в лицето тази сутрин  ooooh!

# 278
Мики за закуска яж овесени трици с кислео мляко да нямаш проблеми с 00. Сьщо може да ядеш кис.мляко.прясно мялко,обезмаслена извара,яйца колкото искаш,дроб,риба колкото ти душа иска, най-трудно е в началото,но протеиновите храни отделят някакьв хормон,който сьздава усещането за ситос,точно след 2 дни няма да чувстваш глад изобщо. Добре е в началтото хладилника ти да е пьлен с режимна храна,така ще си сигурна,че няма да посегнеш кьм тортата. Месото не може да е свинско. Може пилешко,пуешко,телешко. Питай какво те интересува. ще се радвам да сь полезна.

# 279
Благодаря ти Hug пържолките са ми пилешки ама аз защо разбрах ,че първите дни е само месо после месо и зеленчуци ,а чак след това може да се започне режима с другите храни  newsm78

# 280
Кали ,мислиш ли ,че си се подула от крема при положение ,че в 3.20 през нощта ми писа ,че отиваш тепърва да се къпеш  Crazy според мен е от недоспиване  Mr. Green аз също съм като мекица в лицето тази сутрин  ooooh!

Шшш... голяма си порта ей Joy

Есте Лаудер е виновна, тя и само тя Joy Joy

тортата ти свърши Simple Smile марш в хладилника за мръвка. яж колкото искаш.
виж във форума темата за дюкан, на първа страница има подробно описание на диетата.
изчезвам, чао мацки

# 281
Кали, операцията ме боли, защото аз имам проблеми със съединителната тъкан и според моя лекар цял живот щяла да ми напомня за себе си Confusedпоразмина ми малко, слава богу, че направо ми се беше доревало Confused

Кремена, майка е на Дюкан. Та седи и се чуди тия овесени трици в кой период се ядат. Аз търсих информация и доколкото разбрах може по малко във всеки период newsm78

Мики, бой ще ядеш с тия диети лично от мен. Надали си качила толкова след последната ни среща, а тогава как не се сучпи от слабост просто незнам.

# 282
Здравейте!

ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ! ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ  Hug

Мики, тортата изглежда прекрасно Simple Smile Това от други торти ли го сътвори? Браво на тебе  Hug

Аз най-после в събота намерих време да се подстрижа, днес имам час за маникюр, ама ако не успея да стигна до 6.30, ще се "оправям" самостоятелно у нас. Предупреди ме жената, че заради баловете няма никакви свободни часове  #Crazy

Иначе пак съм с хрема. Тъкмо се пооправих и айде пак наново. Почвам да се чудя да не би на дърти години да ме е хванала някаква поленова алергия  newsm78

Иначе да се похваля, Криси вече 3 дни е само с памперс за спане Wink Пишка и ака в гърнето, и което по-интересното, си казва. Вчера се изпусна малко, ама явно успява да се стиска, защото беше мъничко, а после "довърши" започнатото в гърнето  Peace

Вчера се сдобих с антицелулитен крем на РОК. Ползвала съм го преди да забременея и съм доволна. Но не трябва да ям много пържено и мазно. Решила съм и една програма от 8 мин упражнения да правя за корем, дупе и бедра. Но аз иначе диети такива организирани, ми е много трудно да пазя  Rolling Eyes

Айде лека седмица от мен  Hug

# 283
Дейзи триците се ядат всеки ден,без значения от фазата.

# 284
Креми, мерси  bouquet

Симба, замисли ме за този крем. Аз такъв целулит съм отпрала ooooh!каква е тази програма от 8 мин., че имам едни свободни 10 мин. мжеду 6 и 30 и   6  и 40  Whistlingот вчера правя коремни преси, че единия от шефовете ме пита дали не съм бременна ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт