Куфари и чанти МАРТЕНКИТЕ стягат,за малко на далече да избягат!

• 17 168
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Ади ,честит Рожден Ден  Heart Eyes Hug пожелавам ти да си здрава и щастлива  Heart Eyes  bouquet
Искам още веднтж да ви благодаря за хубавите пожелания Grinning Искарахме страхотно снощи  Grinning
Сега правя тортата  ooooh!
по късно ще се включа пак  Hug

# 256
Честит рожден ден на Хьни Би бьди здрава и много обичана.  bouquet

Честит рожден ден на Адиланд, бьди все така усмихната и льчезарна.  bouquet

Честит рожден ден и на Мики
( на патерици  Embarassed ). Желая ти от все сьрце да си много щастлива с прекрасното си семейство.  bouquet

# 257
АДИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 258
Мики още веднъж да ти 4еститя и тук рождения ден макар и на патерици - от вси4ко по много ти желая!   bouquet   bouquet   bouquet

Ади, 4естит рожден ден! Бъди много здрава, усмихната и безкрайно щастлива   bouquet   bouquet   bouquet

ХЪни, ЧРД и на теб! Много здраве, любов и късмет!   bouquet

Мики за концерта - дай и телефона ми - но как ще се намерим незнам, то нали билетите са разли4ни по цена и места, ние с моите приятелки сме на места "пред сцена" - на Иренка какъв и е билета? А за тортата не се съмнявам 4е ще стане прекрасна !  Hug

Ели, много гадно , милата Катето, измъ4и се души4ката, дано бързо се оправи !

Айде отивам да се приготвям са разходката в парка ! Simple Smile

# 259
4естит рожден ден на Ади и Хъни много лЮбов и успехи във всяко на4инание

# 260
  • София
Здрасти, сладурки,
Честит Рожден ден на всички теленца- Мики, Ади и Хъни, пожелавам много спокойствие, благополучие, любов и здраве!
Донесохте хубавото време, да знаете   bouquet

# 261
  ЧРД на Ади и Хъни!!! Да сте живи,здрави и много щастливи!  Hug

Много приятно си изкарахме в парка,ама неможахме да се наприказваме,като хората  Simple Smile Следващия път ще наваксаме,ама без децата  Wink

# 262
  • София
Привет,милички! Hug

Честит Рожден Ден Адиленд и Хъни!!!!Много здраве ви желая,безкрайно щастие и безгранична обич !!!

Аз не успях да се видя нормално с момичетата днес на разходката заради моя бесен син,за времето в което бяхме заедно успя да си покаже всичките магарии ooooh!,затова сега ще чакам с нетърпение срещата в неделя (другата седмица Wink),без деца Naughty,та да се видим и да си поприказваме като хората.Ние стояхме в Борисовата до към 15 часа,продължихме там разходката със свекитата, прибрахме се за около 2 часа и после скочихме и до Банкя.Малкия заспа като пребит,измори се доста днес,пък и самата жега допълнително ни поизцеди.Пускам снимчици от днешната среща Simple Smile http://tasinka.multiply.com/photos/album/13#1

Мики,стана ли тортичката?

Айде,целувки на всички и успешна седмица! Hug

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 21:58 от tasia

# 263
  • Варна
Честит рожден ден на Хъни и Адиленд!  bouquet
Аз само да се похваля, че съседи ми прибрали ключовете и ми ги върнаха днес.  Simple Smile Да ми е обеца на ухото. ooooh!
Сега гледам снимките от парка. Много сте хубави всички. Heart Eyes
Ние пък днес ходихме на пикник край Варна с приятели. И Габи беше с нас, Преско беше при родителите ми. Мислихме и него да вземем, но докато се организираме стана обяд и реших да не му разваляме обедния сън. Много хубаво си изкарахме. Sunglasses

# 264
Тася ,криво ляво стана тортата -детето ми е щастливо ,а аз съм на парцал Tired днес само спънки във всичко ,бързане непрежение...абе ужас
ще пусна снимки на тортата малко по късно ,че сме при свекитата и сега си тръгваме  Hug
Хъни ,Честит Рожден Ден  Hug много щастие и късмет ти желая  Hug  bouquet

# 265
Хъни, честит рожден ден! Извинявай, но не знаех, че и ти си рожденничка днес! Да си жива, здрава и безкрайно обичана!
Лека нощ

# 266
Хъни, Ади, Мики, честит ви рожден ден! Щастие, любов, късмет и здраве!

Ние преди малко се прибрахме от рожден ден на една приятелка, изкарахме супер, всички си играха с Иван а аз си починах като никой друг път!!!

аз пак да се върна на идиотското ни патуване с влак. то че има други вариянти-има, но ще се приберем в бг без пари което си е кофти както и да го погледнеш. има вариант аз с малкия да пътувам със самолет а мъжото с влак, но на него никак не му се иска щото го е страх от самолетни полети и мисълта да ни се случело нещо и той да не е там го ужасявала (ей, много е черноглед моя мъж), всякакви опити да го вразумя пропаднаха...още се чудим. свекърва ми се опитва да ме убеди че нищо страшно във влака, тя с две деца на времето непрекъснато пътувала. а сега пък и има 6 часов престой в Киев, та можем и него да разгледаме, уф сложна работа, има още малко време, ще решим как да е... А, Зоуи  Heart Eyes, билетите струват 1400 евро, за нас са доста пари, като търсих някакви евтини билети и много ме хваня яд - до Лондон 135 евро, подобни цени почти до цяла Европа, само не до Бг, даже до Инстанбул са по евтини отколкото до София.
туй то
извинявайте милички че ви занимавам с подобни глупости
цунки

# 267
честит рожден ден на Адиленд и Хъни! бъдете много щастливи, здрави и обичани, момичета!

днес не успяхме да се включим в срещата, защото бяхме на вилата на чист въздух. Лъчко нещо взе много да будува и по цял ден зяпа и ръкомаха, не знам каква е тази енергия, дано да почне да спи, защото ме изморява ужасно в опитите да го приспивам..снощи  също от 3 до 5 като се разрита и маха с ръце...не се унася въобще колкото и да го разнасям, не съм свикнала така.....

лека нощ!

# 268
Е най после свърши този дълъг ден  Grinning имам чуството ,че бяха 2 залепени без нощт между тях  ooooh!

Съжалявам ,че днес изпуснах срещата ,разгледах снимките -много са хубави  Grinning
Ние сутринта ходихме до вилата ,направихме едно барбекю и децата поиграха на чист въздух.
После падна голямо бързане и приготвяне. Въпреки това успяхме да стигнеме на време в клубчето, неприятната изненада беше ,че в отсрещтното заведение където трябваше да се събереме с родителите се оказа ,че не са ми направили резервацията въпреки ,че имахме уговорка .Те асфалтираха точно пред него и бяха освободили персонала заради което нямаше как да ни настанят. Отидохме в едно друго което  е наблизо и там се държаха ужасно  Confused казаха ,че 10-15 човека немогата да ни настанят защото искали да имат свободни маси за редовните си клиенти  /които всъшност се оказа ,че не са много/:tired: В крайна сметка някак се уговорихме ,но ни гледаха кисело през цялото време и беше доста тесничко  Tired
Заболя ме гава от притеснение ,но в крайна сметка нямахме друг избор.
Най важното е ,че децата играха много добре и едвам ги извадихме след 3 часа лудо беснеене  Grinning
Това е смешната ни торта  http://bmsa4.multiply.com/photos/album/5#1
nellson  по повод пътуването с влак -аз да ти кажа ако съм на твое място бих тръгнала без много да го мисля . Гледай нещата от положителната страна ,може пък да е забавно  . В крайна сметка варянтите ви не са много и ако това е най приемливата ви възможност -направете го. Децата всъшност деянат много и е хубаво да свикват на всякъкви условия пък и говориме за 3 дни все пак няма да сте 3 месеца във този влак  Peace

# 269
  • София
Мики,недей да скромничиш,страхотно си се справила с тортата,много сладка пеперудка се е получила Hug

Общи условия

Активация на акаунт