Куфари и чанти МАРТЕНКИТЕ стягат,за малко на далече да избягат!

• 17 144
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Мики,Честит Рожден Ден!!!!Бъди здрава,щастлива и обградена с обич и внимание!!!Весело изкарване!

Nuk,мисля,че ще се измъчите 3 дена с влака...,ама пък ако няма друг вариант...

Добре ме подсещате и мен за сандалки,че в последния момент пак всичко ще е свършило и няма да има номерация Thinking

# 241
МИКИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!   bouquet  bouquet  bouquet Hug

За концерта снощи и на мен ми ес ходеше, но ние ще ходим на Металика. Сестрам и беше и тя ще им даде пресни впечатления  Grinning

# 242
Честит рожден ден МИки Hugжелая ти много здраве, много радости, много почивка и много време и пари за шопинг Laughing

Ох, надявам се днес шефа да не си спести традицията и да ни пусне на обяд. Записах си час за кормуване и може да се издъня, ако не ни пусне Confused

# 243
Мики,ЧРД!!! С пожелания за здраве,щастие и мнооого любов да те съпътстват в живота!!!

# 244
Честит Рожден Ден,Мики!!!Много,много здраве и щастие,голям купон и много подаръци Simple Smile

Теди,как беше концерта? WinkНие с мъж ми сме хард-фенове,решихме обаче да отидем на Металика...после се оказа,че тогава ще сме на сватба и няма как да стане.Остана ми само благородно да ти завиждам. Hug
При нас нищо ново.Отиваме сега с Янето за сандалки. Peace
Хубав ден.
Концертът беше страхотен!Много съм доволна.Имаше емоция и настроение.Имах нужда точно от нещо такова,за да разтоваря напрежението.Сега съм малко прегракнала (от пеене),ама ми е хубаво Simple Smile А  КИС са си КИС,дори и на по 100 години да станат Simple Smile За друг концерт тази година май няма да се класираме,за съжаление,че програмата ни е много пълна,но и това ми стига.
Наде,много се радвам че се видяхме вчера,макар и за малко.А от къде ще купувате сандали,че и аз трябва да потърся?
На всички работещи днес,пожелавам кратък работен ден Simple Smile

# 245
4естит рожден ден Мики,желая ти много щастие и шопинг,когато ти се прииска

# 246
ЧЕСТИТО МИКИ!   bouquet МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ!   bouquet Heart Eyes

# 247
Мила Мики, честит рожден ден! бъди жива и здрава, обградена с много щастие, любов и радост от любимите си !

# 248
Здравейте  Hug
Безкрайно ви благодаря за поздравите и хубавите пожелания   bouquet наистина сте страхотни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз нали съм ви казала ,че обикновенно не изпадам в ,,дупки,, преди рождения ми ден ,но явно всяко нещо си има първи път  Mr. Green абе всъшност не е точно ,,дупка,, но има нещо странно в поведението ми  Joy и най тъпото нещо което сътворих е ,че забравих да поръчам торта на Симона за утре и днес в Л-а-г-у-н-а ми отказаха защото трябвало 3 дена по рано  ooooh! хубавото е ,че Монката си хареса една торта -пеперуда/в сайта им/ която мисля ,че ще успея да сътворя  Crazy Тъй като за клубчето ми трбва сертификат заради което се наложи основата да я купя та взех 2 обикновенни торти и сега ми стискайте палци от тях да успея да направя една пеперуда  #Crazy  chef  Също така ще имаме довечера гости ,а аз се въртя и незнам нито какво да пазарувам ното какво да готвя ...абе нещо съм се отнесла тотално  ooooh!

Като стана въпрос за концерти се сетих ,че преди 2-3 седмици в МОЛ-а имаше някъква промоция на незнам какво ,но се попълваха талончета с Ирена и се печелеше билет за концерта утре на Кайли . Вчера са се обадили на Ирена ,че е спечелила та тя много съблазнително ми предложи да ми отстъпи билета ,но ние пък нали от 5 до 8 ще празнуваме в клубче /от което между другото ще се чува концерта така ,че ще понаслушвам Grinning/ А нея успях май да я навия да отиде сама .Зори нали ти щеше да ходиш ? Може да и кажа да ти звънне за да не е съвсем така като кукувица  Crazy Grinning

Хайде отивам да творя  Joy за да не си разочаровам детето и после ще ви пусна снимки да ако не друго поне да се посмеете.

# 249
  • Варна
Ох, и аз съм много отнесена. Днес съм си забравила ключовете на вратата на входа.  Confused Свеки излязла и ни заключила, майка ми дойде
 да вземе Преско и се оказа, че не мога да си намеря ключовете да отворя. Close И тогава се сетих къде съм ги забравила. ooooh! Голяма блейка, ей. Tired
Мики, стискам палци да се получи тортата. Hug

# 250
Честит Рожден Ден Мики!
Да си жива и здарва и да те слушат децата! Hug

Аз влизам да кажа здрасти и че Катя пак е болна  ooooh!Снощи вдигна 39 градуса и днес ходихме на лекар, оказа се,че гурлото и е червено, а и е хремава. Трябва да кажа , че от тази ясла , нищо хубаво не видяхме Tired

# 251
Мики, честит рожден ден!
Ели, Катето да не е и тя с трета сливица?
И да се похваля, че иван от четвъртък пак прояде като звяр. До сряда не искаше нищо в устата си, а в четвъртък е ял и на обяд и на следобедна закуска допълнително и като го прибрахме яде като ламя. Вече три дни продължава... Кви са тези периоди незнам - като отрязан е. Или яде като невидял или не иска нищо да си сложи в устата с дни

# 252
Мики, честит рожден ден!
Ели, Катето да не е и тя с трета сливица?

Гер4о , предполагам , че да, но още не са я видели. Мисля да я заведа и нея при доктора, който оперира Галя.

# 253
Мики ЧРД още веднъж и тук. От сърце - най-искрени пожелания.

дано тортата стане за утре, ще видим какво ще сътвориш

извинявай, че днес те изплаших  Embarassed

# 254
Ади, мила, Честит Рожден Ден! Животът нека не те плаши, мечтите да са ти другар и щастието с теб да крачи, като твой приятел стар! От сърце ти желая да бъдеш много здрава, да бъдеш все така усмихната и лъчезарна, да получаваш и да даваш много любов на хората, които те заобикалят и понеже знам, че искаш поне 3 дечица, ти ги желая, когато му дойде времето!   bouquet и Весело изкарване!

На всички мами, които ще ходят в парка, приятна разходка, ние не можем да дойдем, защото и двете сме болнички още.
Мики, дано тортата стане.

Лек и успешен ден

Общи условия

Активация на акаунт