Nuk,мисля,че ще се измъчите 3 дена с влака...,ама пък ако няма друг вариант...
Добре ме подсещате и мен за сандалки,че в последния момент пак всичко ще е свършило и няма да има номерация

Ние с мъж ми сме хард-фенове,решихме обаче да отидем на Металика...после се оказа,че тогава ще сме на сватба и няма как да стане.Остана ми само благородно да ти завиждам. 

А КИС са си КИС,дори и на по 100 години да станат
За друг концерт тази година май няма да се класираме,за съжаление,че програмата ни е много пълна,но и това ми стига.

наистина сте страхотни

и най тъпото нещо което сътворих е ,че забравих да поръчам торта на Симона за утре и днес в Л-а-г-у-н-а ми отказаха защото трябвало 3 дена по рано
хубавото е ,че Монката си хареса една торта -пеперуда/в сайта им/ която мисля ,че ще успея да сътворя
Тъй като за клубчето ми трбва сертификат заради което се наложи основата да я купя та взех 2 обикновенни торти и сега ми стискайте палци от тях да успея да направя една пеперуда
Също така ще имаме довечера гости ,а аз се въртя и незнам нито какво да пазарувам ното какво да готвя ...абе нещо съм се отнесла тотално 
/ А нея успях май да я навия да отиде сама .Зори нали ти щеше да ходиш ? Може да и кажа да ти звънне за да не е съвсем така като кукувица

за да не си разочаровам детето и после ще ви пусна снимки да ако не друго поне да се посмеете.
И тогава се сетих къде съм ги забравила.
Голяма блейка, ей.
и Весело изкарване!