Куфари и чанти МАРТЕНКИТЕ стягат,за малко на далече да избягат!

• 17 150
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
  • In the jungle out there..
Аз мисля да се присъединя, но не искам да обещавам, защото ми е единствения свободен ден и може да излезе нещо Wink

# 226
Герда , Честит Рожден Ден  Hug много здраве ,щастие и късмет ти желая   bouquet
Цеци , представям си какво ти е  ooooh! аз от Алекс не съм се делила за по дълго от 1 ден/никой не го иска за по дълго Mr. Green/ ,но си спомням Симона когато беше на 1.3 м. я оставих за 1 седмица и отидохме на море -беше ужасно и плаках през цялото време . По принцип се свиква от тогава почти всяка година се разделяме за около 5-6 дена и сме о.к. май само първия път е гадно.

# 227
Честито на Герда и Боряна. Здраве, щастие и късмет. По този повод какво става с Герда - как е ники и как върви бременността. Кате Н, знаеш ли нещо?
Мами, като чета направо вземам приза за най-коравосърдечна майка на века. За пръв път оставих иван за една командировка за 2 седмици, когато беше само на 2-3 месеца. Вече за трета година ще ходи лятото за месец и половина на вилата. Тоест виждаме го в най-добрия случай уикенда, в най-лошия на 2 седмици веднъж. Не мога да кажа, че не ми е мъчно, но определено ще ми е по-мъчно ако трява да държа детето затворено в апартамента през лятото, вместо да тича в двор 2 декара, пълен с катерушки и люлки.

# 228
4естит рожден ден на герда и борива

# 229
Герчо ,не е до коравосърдечност ,а до навик  Wink ти като си цял ден на работа и си посвикнала да сте разделени някак по леко се издържа особено пък като знаеш ,че му е хубаво там където си го оставила. На мен сега като я оставям Симона даже не ми е и мъчно ,но просто сме свикнали да се разделяме от време на време и даже бих казала ,че ни се отразява много добре /отпочиваме си една от друга Mr. Green/ Предполагам ,че и с Алекс ще се получи така ,но първо трябва някой да се съгласи да го вземе да го погледа ,че за сега всики бягат като попарени . Майка ми я глася като си дойде защото свеки е категорична ,че с него нямало да ходи никъде защото неможела да седне за 2 мин. Според мен просто не и се занимава защото той всъшност е малко по палав ,но иначе не е трудно дете-хпва ,спи си играе си сам ,занимава си се ама......какво да я правя  Rolling Eyes

# 230
Здравейте!  Hug
ЧРД на Боби и Герда!  bouquet   bouquet   bouquet

И ние оставаме на линия за Неделя!  Peace
КатеН,не му се притеснявай на Преско,че не хапва  Laughing Юджи също беше в такъв период и почти нищо не ядеше/макар да не му личи  Grinning/ пък сега пак започна да си яде много добре! Simple Smile

И аз съм свикнала Петя,да я оставям за повече време  Wink както Мики казва и на нас двете една такава "раздяла" ни се отразява добре  Simple Smile Юджи да дръпне още малко и той ще бъде командирован  Wink

Днес си направихме много хубава разходка в НДК с Дани  Simple Smile дечицата си поиграха хубаво и беше сравнително чисто  Hug
ето ни http://jesssy03.multiply.com/photos/album/24/May2008#3

Много са сладки Дани и Иван!  Hug

# 231
Честит Рожден Ден и от мен на Боби и Герда! Здраве, щастие, любов и късмет желая! На Герда лека бременност!
Джеси, много сте сладки!
Цеци, и на мен ми беше мъчно за Алекс докат бях в Гърция, но като знам, че е добре, се успокоявам. Мисля, че така ще стане по-самостоятелна, а не залепена за мен
Нещо съм супер изморена, затова ви желая лека вечер!

# 232
Здравейте.
Честито на рождениците!Много здраве и усмивки!
Днес имах много хубав ден.Майка ми дойде сутринта и изведе Виктор на разходка,а аз малко си починах.Следобед пък ходихме и го записахме на детска градина.А вечерта бяхме на рожден ден на едно детенце и голямо вилнеене падна.
А утре сме на концерт на КИС newsm44 Някой ще ходи ли?Аз нямам търпение.

# 233
Здравейте,

Джеси прекрасни снимки Hugи бебчо как искам да го гушна Grinning

Теди, няма да ходим на този концерт. Не са ми любимата група Grinning

Герчо, сега гледай да се вкараш пак в някой филм Grinning аз да си призная трудно я давам Алис. Всяка свободна секунда, в която не съм на работа съм лепната за нея. Майка я иска да спи при тях, аз не давам. Иска я за лятото на вилата, аз не давам. Добре, че още не са им прекарали вода, та имам силен коз. Просто сме различни типажи. Аз съм доста обсебваща, а и Алис е същата, та ни е перфектно така заедно. Навремето майка ми я виждах по 1-2 пъти в месеца и перфектно ни устройваше и двете. В крайна сметка човек трябва да се съобразява с обстоятелствата. Абсолютно си права, че е по-добре да е на вилата, отколкото затворен в апартамента.

# 234
Добро утро!

Джесии, много сладки снимки! Дани толкова е сладък Лъчко  Heart Eyes

Теди и аз не съм по КИС, но в неделя съм на Кайли Simple Smile

Гер4о, я не говори така Wink Разбира се 4е на детето му е 100% по-добре на чист въздух отколкото затрорен в Софето в апартамента. Аз също я давам цялото лято Анна-Мария на морето. Много ми е мъ4но, прекарвам с нея около месец там, после ходя да я виждам всеки уиекнд. Успокоявам се 4е там и е прекрасно - къпане, плаж4е, голям двор в който тър4и

# 235
Ние пък с Иван не сме се разделяли за повече от 8 часа, но защото и да искам, няма как. Ако си бяхме в Бг, със сигурност нямаше да е така, но сега до толкова сме свикнали да сме заедно че нито аз нито мъжът ми можем да си представим да се разделим за известно време с Иван. Едната баба преди време предлагаше да вземе Дребния за няколко месеца да го гледа в Бг, но първо сме доста различни и предпочитам аз да контролирам възпитанието му, второ дали ще стои в апартамента в София или апартамента в Дубна е все тая, даже тука е по добре че е по чисто сякъш, та с две думи не се навихме.

Ох, да ви питам, как мислите дали дете на две и половина години леко ще понесе 3 дневен път във влак? Тази година не можем да си позволим самолет до Бг и сме в чуденка, дали да се прибираме въобще. Ако щете вярвайте най скъпата дестинасия е Москва-София. По евтино ще ни излезе да отидем на почивка дето си искаме, ужас, а аз си искам в Българияяяяяяяя!!!!!

цунки

# 236
Ние пък с Иван не сме се разделяли за повече от 8 часа, но защото и да искам, няма как. Ако си бяхме в Бг, със сигурност нямаше да е така, но сега до толкова сме свикнали да сме заедно че нито аз нито мъжът ми можем да си представим да се разделим за известно време с Иван. Едната баба преди време предлагаше да вземе Дребния за няколко месеца да го гледа в Бг, но първо сме доста различни и предпочитам аз да контролирам възпитанието му, второ дали ще стои в апартамента в София или апартамента в Дубна е все тая, даже тука е по добре че е по чисто сякъш, та с две думи не се навихме.

Ох, да ви питам, как мислите дали дете на две и половина години леко ще понесе 3 дневен път във влак? Тази година не можем да си позволим самолет до Бг и сме в чуденка, дали да се прибираме въобще. Ако щете вярвайте най скъпата дестинасия е Москва-София. По евтино ще ни излезе да отидем на почивка дето си искаме, ужас, а аз си искам в Българияяяяяяяя!!!!!

цунки
Все едно аз съм го писала.Досега не сме се разделяли с Дани,понеже няма къде да го оставим,само за няколко 4аса,но ако си дойдем до Бг,може и да го оставя за една нощ на нашите.Но за един месец ми е напълно недопустимо.Колко пари са билетите?Нашите излизат общо 1200евро за тримата и множко ни идва,успях да намеря и една нискотарифна компания,където излизат за по 700,ама мъжът ми неиска,защото на отиване има 12 4аса престой Rolling EyesАз ли4но не бих се наела да пътувам с Дани с автобус или кола,а за влак незнам,но едва ли.

# 237
Честит Рожден Ден, Мики!Грижи и неволи забрави, празника с усмивка посрещни! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат! Желая много весело изкарване на празника!

Ей, момичета, днес не е ден за работа, ама няма начин. На тези, които са на работа, лека работа, а на останалите, приятно изкарване на деня.

Лек и успешен ден

# 238
Мики,честит рожден ден. HugМного здраве,усмивки и прекрасни мигове с близките за теб хора.

Теди,как беше концерта? WinkНие с мъж ми сме хард-фенове,решихме обаче да отидем на Металика...после се оказа,че тогава ще сме на сватба и няма как да стане.Остана ми само благородно да ти завиждам. Hug
При нас нищо ново.Отиваме сега с Янето за сандалки. Peace
Хубав ден.

# 239
  • Варна
Мики, честит рожден ден, мила! Много, много здраве, любов и щастие ти пожелавам!
И аз май вече трябва да взема сандали за децата, ама тук въобще не е топло още. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт