Куфари и чанти МАРТЕНКИТЕ стягат,за малко на далече да избягат!

• 17 217
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Ето малко снимки от нас:  http://nyc.MoiFoto.ru/73084/

като намеря малко време, ще се включа по основателно.
Цунки!

# 211
Ето малко клип4ета от мен:
Как се забавлява Дани Laughing
http://zoui.multiply.com/video/item/17/P1010037.MOV
Тук от много зор скъса 4аршафите Joy
Пак се забавлява,ама този път с покривката Mr. Green
http://zoui.multiply.com/video/item/13
И тук как се смее,смееше се насила,ама като по4на да го снимам и не щте,голям срам(има звук Mr. Green)
http://zoui.multiply.com/video/item/12

# 212
Гер4о, ПИБ имах предвид и аз! Абе може и да са слухове, ама 10 човека от банковата сфера ми го казаха, та аз малко си диверсифицирах риска, пък нека са си слухове. И понеже служителките са толкова бързи, че докато чаках за 2 операции Сара се съблече гола до боди, без чорапи и си изля шишето с водата в средата на чакалнята......някои ме гледаха със съжаление, други с умиление, трети с потрес.............

# 213
здравейте!

Беа, ама и Сара май е доста палава  Wink

Дейзи, и ние често изпадаме в ситуации, в които Писи е отблъсквана по много груб начин, но аз винаги гледам да й отвлека веднага вниманието и да се занимаваме с нещо друго, или пък набързо обяснявам, че каките и батковците се занимават с безинтересни за нея неща. Фрапира ме разказа на майка ми като я е разхождала и Писи е отишла при една 4-5 годишна какичка и тя й е отвърнала "Ако обичате оставете ме, искам да съм сама!!!"....

Мики, ама Алекс ли има вече 2 кариеса  Shocked Ние от сладките неща най-много обичаме мед и се успокоявам, че поне е полезен. Вече не минава ден май без да й дам филийка с масло и мед. Ние по принцип не ядем кой знае колко сладко вкъщи. Онзи ден обаче правихме питка на Лъчко и нали се слага само сладко на масата, не се спря цял ден набива какви ли не сладки , (за да наваска Simple Smile ), които бях сервирала на гостите и изпи сигурно над литър сок и резултатът беше , че посред нощ оповръща цялото ми легло. Стана ми жал, добре, че й мина бързо. А за яденето, най-обича вечер да се натъпче като за световно и то винаги към 22 ч ..ама какво да правим като по-рано не успяваме да стигнем до масата или поне единия, за да я нахрани. Съвсем й изместихме режима и си ляга чак към 23.30-24.00

Иначе Писи също върви височка като Ани, към 94 см, но 12 кг

# 214
  • София
Честит Рожден Ден,Боби (boriva)!!!Много здраве и щастие ти желая и повече почивка,че съвсем спря да пишеш Grinning

Много са сладки Дани и Иван Hug Heart Eyes

Значи за неделя се разбираме от 11 часа при езерото Ариана,нали?

# 215
Честит Рожден Ден bpriva, пожелавам ти да си здрава и щастлива  Hug  bouquet

Дани ,да Алекс има 2 кариеса  Confused много обича сладко ,а мед аз не смея да давам защото вкъщи всики сме с алергий което предполага ,че и той е със някъква такава обремененост и по алергенните  храни предопчитам да ги позабавя и затова сега си набавяме нуждите за сладко само с плодове.

Аз също да кажа за Дани и Иван ,че са големи сладури  Heart Eyes

За неделя най вероятно няма да успея да се включа ,че ние с тези рождени дни където сме ги нанизали направо незнам как ще се оправиме . На Симона за празника не успяхме да почерпиме бабите и дядовците и сега май направо накуп и за моя ще се гощаваме  Mr. Green ама ще е в неделя на обяд ,мислиме да отидеме до вилата им и да си направиме барбекю,а след обяд в клубче с децата ще празнуваме . Въобще много гъста стана работата  Crazy Grinning

# 216
БОБИ, ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН!!!  Hug   bouquet

И ние отпадаме за неделя. Нашите ще ходят на вилата и ще вземат Маги за двата дни. Да излезне малко от София  Simple Smile

Днес слушах по радиото, че БНБ отрекла ПИБ да имат финансови проблеми  Rolling Eyes Аз не, че имам много пари там, но...

И аз много се страхувам от кариеси и т.н. за Маги. За това гледам да не купувам сладки неща и й давам колкото се може по-малко и по-рядко. Но съм забелязала, че тези така наречени детски бонбони и шоколади, са много по-сладки от нормалните  Rolling Eyes Що за логика е това не знам  newsm78

# 217
  • In the jungle out there..
Логиката е зарибяване, Веси Tired Виж това ако ти е интересно.

Боби, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и повече свободно време!

# 218
  • София, център
Здравейте,

Ние се завърнахме от Истанбул в понеделник в 7.20 сутринта и ми доведоха Мария в 9.30 ч....само душ успях да взема......та нямам време... то не е пране, не е чистене на къщата!

А и не мога да ви смогна на писането, все има нещо за четене...  Grinning

Изкарахме добре, има много красиви места да се видят в Истанбул, но моя шопинг - тотално не се осъществи... ами нищо особено не видях да има по магазините... Sad...всеки ми се чуди, ама то има същите неща като тук и са даже на по-висока цена, а пък останалото все едно съм на Илиянци...

Самата F1 е просто изживяване за което не съм вярвала, че аз като жена ще оценя...невероятна сила и мощ се усеща от звука на колите, за първи път като ги чух цялата настръхнах... и се запитах дали тези пилоти могат да изпитат удоволствие от нещо друго след такава силна емоция от това което правят... НЕЧОВЕШКО Е... Laughing Другата година навивам Иво да си вземем GOLD билети и да се изкефим още повече... нямам думи, това което си вижда по телевизията е просто едно нищо... искам да обикалям с тях навсякъде по състезанията... ох стига вече... Blush

Мария я пуснах пак на ясля за по половин ден, справя се перфектно, имам предвид че не плаче като я оставям и не плаче като я взимам, но ми казват че вътре не се заигравала много с децата в резултат на дългото неходене там... но ще си върнем положението след някой и друг ден!

Аз в неделя съм рожденничка така, че ще я оставяме малката при свекърва ми за уикенда, за да запразним подобаващо... и няма да можем да дойдем на сбирката в Борисовата!

Целувам Ви, сори за дългия пост, ама да си кажа всичко... Mr. Green

Честит празник на всички, които сме изпусанали...Боби,Мони... здраве, усмивки и много щастливи дни занапред...

# 219

bouquet  bouquet  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БОРИВА  bouquet  bouquet  bouquet

Най-после и аз да се включа.
Ние се върнахме от Разград на 6-ти май , но колежката ми напусна и се вкарах в яко приключение и едва се прибирах до дома от умора. Но от друга страна - това е голям лек срещу мъката по Ели.Както знаете , - оставихме я в Разград за 2 месеца , но за разлика от мен - тя се чувства перфектно.Записахме я временно на ясла - ходи с голямо желание и вечер Баба и едвам я прибира , угаждат и за всичко и тя изобщо няма време да се сети за нас.Само от време на време си повтаряла , че сме на работа.
Но аз се чувствам отвратително , постоянно си търся повод да се заседя в стаята и , преподреждам и играчките и си поплаквам.Другата седмица ще отскочим да я видим.

Ами това е от мен засега , ще се включа , като ви изчета
само веднъж да завърша - ще гледам да не се разделяме повече Sad

# 220
Привет!

Борива, Честит Рожден Ден! Бъди безкрайно щастлива и обичана!   bouquet

Ади добре дошла! Пускай снимки на болидите Wink А за шопинг-а - има магазини и доста добри в Истанбул - но трябва гид за това Simple Smile

Цеци, предтсвям си колко ти мъ4но - най-важното е 4е Ели се 4увства добре, играе на чист въздух,  грижат се перфектно за нея, а и скоро ще си я видиш  Hug

За ПИБ истерията е пълна, масова психоза се е създала, по клоновете са не4овешки опашки, всичко живо си тегли пратите  Shocked Според мен всичко това се прави от евентуалните купува4 за да я купи по-евтино.

Мацки, какво сега ще имаме ли среща в Борисовата в неделя ???

# 221
Привет, момичета!
Борива, честит рожден ден и от мен! Бъди все така лъчезарна и енергична  bouquet  bouquet
За жалост в неделя няма да мога да се включа. Вече си уговорих среща с една приятелка, с която от отдавна не сме се виждали...
Ади, добре дошла, чакаме снимки Wink

# 222
  • Варна
Честит рожден ден на boriva!  bouquet
И макар, че не пише на главната страничка да издам, че си имаме още една рожденичка. Wink Честит рожден ден и на GerDa!  bouquet
Цеци, много ми стана мъчно като чета. Cry Дано бързо да мине времето и да сте си пак заедно с Ели. Hug
Ох, и аз да се оплача, че Преслав не иска да яде. Чудя се какво да го правя вече. Сега записах Габи на кухня, записах го и него. Поне да не се моря да готвя, а той да не яде. Пък дано от там да му хареса нещо. И аз като КатетоМ толкова време го пазих да не яде това и онова, а сега само се моля да яде нещо. Tired

# 223
  • София
Честит Рожден Ден и на ГерДа!Бъди жива и здрава,много щастие и късмет ти желая!!!

Цеци Hug,не тъгувай,важното е ,че тя се чувства добре.Сигурно и аз ще се побъркам от мъка ако Дани е някъде цели 2 месеца,както не сме се делили изобщо...

Ами за срещата за сега сме аз,Зори,Дейзи и Джеси.Аз викам да се срещнем,пък може и още някой да се присъедини до тогава Simple Smile

# 224
Честит рожден ден на Боби и Герда Hugмного здраве и радости   Hug

Цеци, много ми е жал за теб Confused

Ние оставаме за неделя, ако не ни мине котка път естествено.

Общи условия

Активация на акаунт