Великденската изненда е голяма - НОЕМВРИйчето, скрито във мама

• 10 934
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Мила , не се втелясвай толкова много Hug И цяла бременност да я пиеш , тя няма да ти навреди , това е витамин все пак , не е лекарство Wink
А излишното , неусвоено количество се изхвърля чрез урината , така че споко Hug

# 121
Мила , не се втелясвай толкова много Hug И цяла бременност да я пиеш , тя няма да ти навреди , това е витамин все пак , не е лекарство Wink
А излишното , неусвоено количество се изхвърля чрез урината , така че споко Hug

Наистина ли !!!???  ООООО БЛАГОДАРЯ ТИ HRISKA  Hug  Grinning

# 122

Хриска, ако ставаше само с положително мислене, нямаше да има болни дечица! Дай Боже да няма неприятни изненади при никого и всички здрави дечица да си имаме  Hug Praynig кой ноември, кой по-рано Wink
Така е за жалост , съгласна съм напълно Rolling Eyes
Все пак това си е твое лично право , щом си си решила , направи го , и ще се убедиш тогава , че носиш едно здраво и силно момченце Heart Eyes

ДАЙ БОЖЕ  Praynig Да ти се връща   bouquet

mila_78, и на мен не са ми казали да я спирам  newsm78 Както Хриска ти е казала, излишното се изхвърля Wink

Пепенааааа, пиши не се спотайвай  Mr. Green

"Пепена, сестра по съдба - Ще бъде свекърва тя, зла!"  hahaha Joy

# 123
  • Попово
аааааааа пиша аз, ма не мога да се вредя да публикувам  Joy
а честито кака СИНИ ГАЩИИИИ между другото аз тайййййничко се надявам на 6-7 юни да ми кажат че е момиченце  Joy Joy Joy Joy ама само си се надявам  hahaha

# 124
Еииии Софииии, честита ти синя новинка, честита ти радост "свеки" Mr. Green. И аз много се учудих, че вече сте успяли да видите пола на бебчо newsm78, това е страхотно. Да расте живо и здраво на mама в тумбака.
мила 78 - да ти кажа и аз, че с първата бременност си пиех фолиевата с витамините до края, но и аз съм чела, че я дават да се пие през първите три месеца - задължително, така че споко Peace.

Личи си, че празниците са в пълната си сила, доста понамаляхме тука, после ще има през два дена нова тема Laughing. Днес съм се отдала на чистене и готвене, на всичкото отгоре вчера реших, че е време да махам бибата на малката и резултата е недоспала мама smile3507 от ревовете на дребосъчето и сега на обяд пак лудница doh. Миличката ми, много и липсва това удоволствие. Това маи е като при пушачите цигарите. Но дано всичко скоро се уталожи и забрави Praynig.
Желая ви усмихнат ден  bouquet.

# 125
Лида, давай бибата на детето, не го мъчи  Naughty Joy Wink Не напразно и викаме с моя син "тапа за уста"  hahaha само не знам защо той не я харесваше, на 6-7 месеца сам я отказа, все я плюеше  newsm78

Пепена, на теб не ти ли бяха казали, че и третото е момченце, или аз си го измислих сега  newsm78 Embarassed

Айде, и аз изчезвам да пазарувам и готвя  Peace

Обещавам тези дни една снимка на 3-милиметровото ни мъжко достойнство да сложа  Joy

# 126
  • Попово

Пепена, на теб не ти ли бяха казали, че и третото е момченце, или аз си го измислих
не си си го измислила, така ми казаха Wink ама аз си се надявам  Crazy  Mr. Green

# 127
  • Варна
sophiepp , надявам се знаеш какви рискове и вреди носи амниоцентезата понякога. Пепена, как си си изчислила термина, че е Ноември месец?

# 128
  • Попово
 Simple Smile октомври месец и излиза, просто големия ми син и съпруга ми са ноемврийци  Embarassed за това съм се записала в тази тема, а иначе термина ми го определят трима доктори за  23.29.30 октомври Peace

# 129
Ееее, Софи, честити ти сини гащи. :
Зравейте и от мен момичета  аз чак сега се включвам ама с моито мило ходихме малко на пазар.Взех си панталон и блузка ама не от магазин за бременни щото нещо тамнищо не харесах

# 130
  • Варна
Simple Smile октомври месец и излиза, просто големия ми син и съпруга ми са ноемврийци  Embarassed за това съм се записала в тази тема, а иначе термина ми го определят трима доктори за  23.29.30 октомври Peace

Laughing Laughing Laughing Wink

# 131
  • София
Ето ме и мен! Ние си направихме една хубава разходка в Южния парк, после седнахме на биричка, картофки и рибка, ама аз пих сокче Mr. Green
Не си падам по бирата, много ми горчи, не я долюбвам аз нея Crossing Arms  Даже когато една вечер преди месец и нещо неистово ми се допи бира, се "усъмних", че има защо. И то имало, после теста показа  EFP newsm44
Другия петък съм на преглед, тогава ще се запиша и на ЖК. Как ще издържа дотогава, просто не знам ooooh!

# 132
СОфи недей така бре жена ooooh! Какви са тея амниоцентези...Първо това се прави когата БХС-то има висок резултат>Второ , БХС се препоръчва на жени над 35г.>Трето можеш да отидеш на един хубав апарат в 12 седмица и с него също могат да ти кажат какъв е риска да носиш дете с ген. отклонение.А за амниото просто не го мисли (поне за сега- първо УЗ или БХС).А и да ти кажа че и тея резултати не са 100% сигурни, там се предполага само какъв е риска- примерно 1:300 (под 250 се води висок риск), а съм чувала от някои майки които са правили БХС и резултата е бил много малък под 250 , но след раждането се е видяло че бебето си е абсолютно здраво.
Сору за дългия пост, но аз мисля първо много добре да се поровиш за амниото и тогава да прецениш Peace

# 133
Здравейте! Искам да ви питам, вашите доктори казвали ли са ви да не ядете риба през бременността заради високо съдържание на меркурий?  Гледам, че доста от вас ходят или са ходили на 3Д и 4Д видеозон.  Можете ли да споделите някои снимки?  Любопитно ми е да ги видя.  За дрехи да ви кажа можете да проверите gap.com  i mimimaternity.com .  Не зная дали правят доставки до БГ, но имат много удобни и естетични дрехи.  Успех!

# 134
LL Cool J,имаш предвид опасност от хронично отравяне с живак.Ако искаш повече информация по въпроса проучи за отравянето на японския град Минамата през 50-те години.Живакът изхвърлян от една хартиена фабрика се натрупва в рибата и трови хронично хората,а японците ядат много морски храни.Мисля че не трябва да се притесняваш ако консумираш черноморска и речна риба.

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 21:52 от valcheva_elica

Общи условия

Активация на акаунт