Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 281
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 120
  • София, в полите на Витоша
Здравейте на всички!Честита стотна тема!
Браво на момичетата, аз следя темите от самото начало, впечатляващи резултати!

След празниците ще се присъединя към вас, след свалените 10-12 кила по невеоля ще ми се да сваля още поне 5-6 и затов на този етап залягам над теорията, четейки за втори път книгата.  Wink Установявам, че най- ще ми е трудно да се лиша от зелената салата  ирИкията вечер, но ще го преживея някак.

Само да питам- това за млякото Култура и Бор-Чвор какво ще да рече, защото аз си купувам такова и какво е положението с киселото Герма от 0.1 %  Rolling Eyes

Аз пък хич не се справям с калкулатора, Вещи като има време да ме светне на ЛС Hug

# 121
  • Варна
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ !!!
Момичета, искам да Ви подкрепя и да Ви кажа, че режима е в сила и за зреличките дами  - хич да не се чудят, а да го почват...  Flutter
Днес ходих на изложението "Произведено в България"  и с удоволствие открих, че се побирам в по-малки номера дрехи, пък и огледалото показваше една *красутъ* ... Режимна съм от 22.03.2008 г за сега от 75 на 67 кг при ръст 1,67 и продължавам ...
Благодаря Ви, че ви има !!!   bouquet

# 122
Пипи, не ми става ясно точно какво питаш относно млеката, но да отговоря Crazy : Култура и Герма са продукти на Бор-Чвор. И двете имат вариант 0.1%, Бор- Чвор- няма (поне аз не знам да има). Третото, което има 0.1% като опция е Верея Peace. Хващаш едно от трите (или и трите) за ушите и.. така Grinning

# 123
Франци  Hugлеле мацко, колко си отслабнала newsm03  и ставаш все по- хубава ,  love001а до Дюки срещата ще си мадама.Цункай Криси от мен Hug

# 124
  • Пловдив
Добра вечер на дружинката! Честита темичка със закъснение! newsm38
 Аз цял ден се мотках из магазините - нали сменям гардероба и всики дрехи Wink
Мерсиза комплиментите, наистина ме радват реакциите ви, момичета...аз линийката си не съм я мръднала защото още си нямам домашен електронен кантар.   Embarassed, а онези старомдните, с пружинката не теглят над 120 кг. Все не се наканвам да дам пари за електронен. Цифрата от линийката ми е по данни от средата на март, т.е на 40-ия ден от диетата.
Правя организация на 4-ти да ходим приятели на Вълшебния извор край Девня. Мястото е велико, трябва някоя среща да си направим там и съфорумките-дюканки, ако е писано Simple Smile

За тези, които не го знаят що е туй място на момента пращам една снимчица.
И да попитам пак...няма ли във форума момичета в "тежка категория" от Варна, които искат да си направим една сателитна срещичка...Не, че бягам от общите срещи, ама до сега, за каквито съм научавала се е случвало да съм все извън града... Crazy
Ето го и извора. Тая вечер няма да ви пожелавам приятни сънища със снимки на .............тестостерончовци Simple Smile

# 125
  • София
Пипи, аз опустошавам на Герма млякото 0,1, но предполагам и другите са ок. а сега ще нападна и кола лайт-а   Mr. Green
не видях, но за нея няма ограничение или има? в смисъл като количество на ден?

# 126
  • Sofia
Здравей те и от мен! от доста време ви чета и все събирамм смелост да пиша при вас, както и да почна режима! и тъй като само се подмотвам, а килата достааааа ми тежат реших да направя първата крачка, след изчитане на книгата, да драсна ред при вас и от утре на пазар за продукти по режима! дано имам  волята и търпението,защото до сега многооо трудно съм отслабвала,а сега имам близо 30 кг. за сваляне!

# 127
Здравейте милички. Аз съм с вас отдавна, но едва сега се пристраших да пиша. На режима съм от 19-ти февруари, резултатът е от 74 на 63 кг. при 176см. Това, което ме тормози е, че вече от 2 седмици съм болна. Не си спомням някога да съм боледувала толкова дълго Shocked. Взех да се притеснявам. Да не говорим, че бих убила човек за една ябълка. Мислех си да мина в трети етап, но не мога - страх ме е, че всичките ми килограми ще се върнат.

Държа да кажа, че без вас никога нямаше да успея .

Благодаря ви ! 

# 128
Поли, ще пазя, ами! Аз не съм добро другарче и съм стисня, нищо не знаете вие hahaha
Хайде утре скок върху петицата викам! Джани, и за теб се отнася! Hug

Добре дошли на новите мацки, решили да отслабнат!
Пожелания за успех от мен, както и пожелания за търпеливо четене поне на първа страница Peace
Съгласете се, че голяма част от въпросите съдържат в себе си отговорите.
Не може да започваш нискомазнинен и нисковъглехидратен режим и да питаш за семки и маслини например.
Ще кажете ай стига с тия семки вече.
И аз викам стига Peace

И лека нощ  byeuu

# 129
Добър вечер момичета

Добре дошли на новичките и успех (тази тема е пълна с нови никове, аз такова нещо до сега не бях виждала в другите теми)

Някой питаше за СТЕВИЯТА, не запомних кой. Отговора е ,че НЕ става за термична обработка- губи сладост и всичко става безвкусно.
Иначе на листовките пише че става, може би не става отровна, не става канцерогенна или не знам какво друго, явно по принцип може да се обработва термично, но моя опит казва че изчезва сладкото при термична обработка (май и други бяха стигнали до този извод)

Друго не се сещам засега- приятни сънища smile3524

# 130
  • София, в полите на Витоша
Пипи, не ми става ясно точно какво питаш относно млеката, но да отговоря Crazy : Култура и Герма са продукти на Бор-Чвор. И двете имат вариант 0.1%, Бор- Чвор- няма (поне аз не знам да има). Третото, което има 0.1% като опция е Верея Peace. Хващаш едно от трите (или и трите) за ушите и.. така Grinning

Аз ям и от двете- Герма  икуртура, но в началото на темата Вещи пише за това, че съдържат 3.6 % растителни мазнини и затова питах стават ли и ли не.

А как се справяте с режима и ходенето на работа- носите си ядене от къщи ли?  newsm78

# 131
diditka , на теория 63/176 звучи направо манекенско Crazy . Скачай в трета смело Peace

Пипи , нося и не ми дреме Mr. Green . Така или иначе ми бяха писнали храните около работата, та екстра си ми идва да си готвя и да си нося. Има начини да се прави дискретно, ако не искаш колегите ти да разбират Peace

Орелия, трииии- чеееее-тииии-ри! Скок! Утре ще докладвам докъде съм го скочила Rolling Eyes Praynig

# 132
....Аз ям и от двете- Герма  икуртура, но в началото на темата Вещи пише за това, че съдържат 3.6 % растителни мазнини и затова питах стават ли и ли не.

А как се справяте с режима и ходенето на работа- носите си ядене от къщи ли?  newsm78

Привет !  Hug
          Много дюканки са отслабнали, независимо от растителните мазнини в тези кисели млека.  Peace.  Ако професията позволява най- добре е да си носиш режимна храна от вкъщи. Защото другият вариант е да купуваш напр. вакумирани пържоли, които са пълни със сол и Е-та,  или да намериш подходящ ресторант с близка до режимната храна. Което не винаги е лесна работа  ooooh!.  

# 133
munieca  Hugдобре дошла- 30кг.наистина ще ти трябва воля и то за дълъг период от време .Важно е да знаеш ,че започнеш ли един път не трябва да се отказваш  ,зареди се с търпение и резултата ще е на лице.УСПЕХ Peace
Цоци какъв тиган , Naughtyтова си е едно добро решение Hug
Наирянка  Hugвсички ти се възхищаваме и сме съпричастни Peaceизвора е прекрасен боже каква красота  bouquet

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 00:39 от rivela

# 134
Сега изчетох какви сте ги написали днес след обяд ...и ми хрумна нещо ... понеже пак прочетох за "прегрешения ".... та вземем да въведем едно място табличка в която всеки да може да пише ...и тези които са прегрешили САМИ да се записват там .... ТА ВСИЧКИ ДА ГИ ВИЖДАТ ...и да не им се дава право известно време (примерно две седмици или месец ) ...да се оплакват от "задържане "....
та като някой се оплаче че много време задържа ...да я подкрепяме или да търсим заедно причината за това ... ама да се знае че задържането не е от направени прегрешения с фъстъци , пастички и подобни ...
така всяка ще си знае като в баскетбола ...че изтърпява наказателен период за направени грешки ... и мисля че ще има и самите "прегрешили " ..."възпитателен " ефект ..като се видиш за месеца че твоя ник го има в табличката на "грешниците " .. 2-3 пъти а други въобще ги няма да не се чудиш защо те свалят по бързо ....
Ако е прекалено еретично предложението ... не ме биите много .... просто ми хрумна понеже пак видях, че има обяснения на темата "не устоях на ...".... и се сетих че с това темпо което се изписват темите ... и се забравя ...та да не се чудим след десетина дни ( и една тема по напред ) защо едикоя си задържа дали не е в МЦ или луната и влияе ...
ПРИЕМЕМ тигани за предложението ...но най вече от Вещи

Общи условия

Активация на акаунт