Юбилейна стотна тема със Дюкан - топим 3-хилядния килограм!

• 51 179
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Безгрешна, аз ще се самоцитирам, значи. С малки редакции... Четете в множествено число, където се налага, де:

Като идеш на лекар и той те пита първо какво те боли, а после диагностицира. Така и ние ще питаме разни работи, ще си кажеш и тогава ще дадем предложения  Peace

Като начало най-хубаво една лентичка да си сложиш. Ако не знаеш как, питай, лесно е, ще ти обясним. Може на ЛС, ако искаш. Така най-добре ще се следи промяната в теглото и изминалото време. А и помага за мотивацията  Peace

По-нататък,  (по този въпрос малко си казала за теб, ама и за другарката трябва) на колко си години, имаш ли деца (колко), ако са малки - кърмиш ли, колко си висока, от колко кг. тръгваш, каква е целта ти. Някакви екстри други, ако се сещаш, напр. хормонални проблеми и прочие, което би могло да повлияе. Пазила ли си диети?

Най-накрая, напиши си дневното меню, но подробно и по часове. вкл. водата.

Е, тогава ще можем да помагаме. Така, на един гол пост, какво да ти кажем  newsm78 Иначе от мен лично да ти препоръчам ей тука да прочетеш малко в Често задавани въпроси, да видим дали няма да се самодиагностицираш  Peace  http://dukanskirecepti.wordpress.com/ Блогосайта му викаме за по-кратко. Има доста информация, па и рецепти.

Така, де, сподели малко за себе си и ние ще се опитаме да помагаме  Peace

Иначе отсега да ти напомня, че ЗАКУСКАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. И триците - и те...

Минутки за реклама: Постовете в блогосайта (без коментарите) вече са над 500. Основна част от тях представляват режимни рецепти   chef

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 19:45 от Зеленкото

# 391
Здравейте ,момичета!
Не съм писала ,ма се чудех дълго ,дали да го направя.Вие голям проблем имате  newsm78Май цял ден  се заяждате  и друго не правите.Не четете,само питате,а други пък само акъл в повечко дават.Я се стегнете ,че темата на нищо не прилича! Naughty Rolling Eyes

# 392
бе и аз се чудя дали да не мина в чата Tired

# 393
Аз с диетката започнах да закусвам, писах, че ме мъчи тази част, но закусвам тези дни предимно с яйца или обезмаслено мляко.
Иначе давам инфо веднага:
на 25 години съм, в момента тежа 59кг и съм висока 168см.Целта ми е да съм 49 кг, но това си ми е някаква фикс идея, за сега 5-6 кг ще е ок.Имам 2 деца, не кърмя. Проблеми нямам никакви, да чукна на дърво.Ям по всяко време на деня, когато усетя глад, вода пия когато се сетя като гледам да е минимум 1,5 литра на ден.
Днес примерно хапвах следното:
-закуска 3 яйца
-преди обед едно кисело мляко
-обяд риба на скара и ролца от раци
-кремче от степ, мляко и желатин
-ще вечерям пилешко месо

Моята дружка е на 26години, висока е 176см и е 57кг.Иска да свали 3-4 кг и тя няма никакви проблеми.Няма деца.Ядем почти едни и същи неща, защото сме заедно доста често.

bouquet

# 394
  • София, в полите на Витоша
Честит рожден ден на мъниците! На майките им- много успехи! Hug

Гууди, и ти не си ме прочела  Mr. Green- ЯМ като разпрана, преди малко импровизирах и хапнах пуешко филе с извара с кисело мляко, копър и чесън на прах. Сега метнах пет скумрии с вино и дафинов лист под фолио във фурната, да не остана гладна утре, а пък днес изядох сама почти цяло пиле от 1.700  ooooh! плюс три яйца. Пия вода здраво, от сутринта до сега съм -1.5, което е нормално с оглед на изпиканото количество и с това,че днес ми е втори ден и започвам да се спихвам от подутостта на ПМС.

Преди малко ми мина грешната мисъл да хапна баничка, дето пекох за децата, ама сложих една хапка и реших че не си струва.

Дори и днес да не съм толкова стриктна, поне си настройвам организма за новостите.

Здравейте ,момичета!
Не съм писала ,ма се чудех дълго ,дали да го направя.Вие голям проблем имате  newsm78Май цял ден  се заяждате  и друго не правите.Не четете,само питате,а други пък само акъл в повечко дават.Я се стегнете ,че темата на нищо не прилича! Naughty Rolling Eyes

Хайде ,момичета, не се ядосвайте, малко спам не е излишен, а тези ,които питат преди да са чели, го правят не за да ви дразнят,  а защото винаги ще се намери някоя добра душа, дето да отговори, вместо да се ровиш - не всеки има време и нерви за това. Нали за това сме тук- да си помагаме. Аз откъм теорията уж съм много подкована, но и аз задавам въпроси....

Безгрешна, не ни засрамвай, молим ти се.... Hug Аз ако бях 59 кг. на конкурс щях да се явя, нищо че съм на 40... но и на 63-4 ще съм доволна, имам някакви си 8-9 кила да махна....

Сега се сещам да питам- взех ролца от раци от Фантастико- пълна ОТВРАТ, сухи, абе не ми се говори Sick , най- хубавите които съм взимала са от Метро, вие от кои сте доволни, че аз съм им фен по пронцип.

# 395
Пипи   bouquet
Най-добрите ролца са на Сирена, не са сухи и са много вкусни.А и ги има в повечето магазини
Аз също си бях взела едни отвратни, в напълно прозрачна опаковка и директно отидоха на боклука

# 396

Хайде ,момичета, не се ядосвайте, малко спам не е излишен, а тези ,които питат преди да са чели, го правят не за да ви дразнят,  а защото винаги ще се намери някоя добра душа, дето да отговори, вместо да се ровиш - не всеки има време и нерви за това. Нали за това сме тук- да си помагаме. Аз откъм теорията уж съм много подкована, но и аз задавам въпроси....

Пипилота,не говоря за спама ,а за тона.И ние сме спамили ,но сега май почти не влизаме.Мен лично много от постовете ме дразнят и за да не отговарям остро,предпочитам да не пиша Peace

# 397
Момичета, не знам за вас, но когато на мен рулцата от раци са ми сухи ги слагам в микровълновата за една минута да омекнат - стават страхотни или поне на мен много ми харесват. Променят си вкуса, което е странното...

# 398
  • София, в полите на Витоша
Пипи   bouquet
Най-добрите ролца са на Сирена, не са сухи и са много вкусни.А и ги има в повечето магазини
Аз също си бях взела едни отвратни, в напълно прозрачна опаковка и директно отидоха на боклука

Точно и моете са такива, за Сирена знам, ама нямаше във Фантастико... и се прецаках, мзех четири пакета  ooooh!- е ,костенурките ми ще са доволни, те обичат такива деликатеси  Joy

ralitsarbg, ще пробвам, дано стане нещо, първите директно ги хвърлих...

Пипилота,не говоря за спама ,а за тона.И ние сме спамили ,но сега май почти не влизаме.Мен лично много от постовете ме дразнят и за да не отговарям остро,предпочитам да не пиша Peace

Хайде ,не се ядосвай, във всички подфоруми понякога се изастрят нещата, следя тази тема почти отначало, повечето момичета са толкова мили и дружелюбни.

И между другото- поздравления, впечатляващи резултати! Peace
Хайде,че като се върне Вещи ще ни подкара с тиганите! Hug

# 399
Зла Вещица,месо ям ,колкото ми се яде...........понякога не ми се яде,но пак ям.Evich,триците ги има и тук:http://biozona.eu/index.php?main_page=index&cPath=10&zenid=ac4438d2f0c88e228984c6a911c9ee5b.

# 400
  • Пловдив
На мен много ми харесват най-евтините ролца - Клевър от Билла  Embarassed
МайкаЗайка, питам за месото колко ядеш, защото се задържа, когато се яде малко.

# 401
На мен много ми харесват най-евтините ролца - Клевър от Билла  Embarassed

Моя мъж така запече от тях,че не е истина  Sick  Един ден решил да яде само това и после драмата беше голяма  Wink

Честито на рождениците и майките им, живи и здрави   bouquet

# 402
Според мен не ям малко месо-2-3 пържоли........Друго ме вълнува сега.Тъй като задържам да карам ли още с ударния режим или...?

# 403
Е хайде, кажете де, има ли някой без никаква промяна в теглото след 5 дни ударно Praynig

# 404
Чети постовете ми от вчера-само това обсаждам с другите момичета Wink

Общи условия

Активация на акаунт