Месец май е - искам вече месец без трагедии

• 20 404
  • 400
  •   1
Отговори
# 15
Светле, недей така .Искам да ти да кажа -не се притеснявай, обаче няма как , човек като пати после е мн трудно .Не си втълпявай глупости , че понякога така предизвикваме съдбата с отрицателните си мисли .Искам накрая да си една от най -щастливите жени . Ти го заслужаваш ! Hug

# 16
  • София
Светле, по-добре да си параноичка - нащрек. Знам, че е трудно и изнервящо, но си заслужава! Hug
Didko, Sad Hug

# 17
Светле, не си кекава, миличка  Hug Всички сме минали през тия паранои, а при теб е нормално да е двойно по силно  Sad Ох, какво да ти кажа успокоително, като знам от опит, че все така ще си я караш ... Гледай поне да има моменти на "проблясъци" и да се радваш и да допускаш, че всичко ще е наред  Wink

Това е моя месец. Много се надявам да няма нови трагедии, а повече хубави новини и усмивки   bouquet

# 18
Светле,  Hug те.
Напълно те разбирам, че те страх и това е нормално, като се има предвид какво си преживяла. Но трябва да бъдеш по-спокойна , защото така притесняваш бебето. Ако трябва ходи по-често на ехограф. Като си плащаш, никой няма да те върне. По-добре да го видиш и да се успокоиш, отколкото да се притесняваш в къщи.
Само спокойно и стискам палци.
Вярвам и се надявам, че този месец няма да има трагедии  Praynig

# 19
Светланке Heart Eyes, е пък щом толкова ти олеква от самосиндикалното откачане - откачай си анонимно. Ритата я няма за шокане на репи, та малко работа да посвърша в тази посока Naughty. Не си спомням да си казвала с каква плацента си. Ако е предно-прилежаща, бебетата не се усещат толкова добре. Обаче след като си свършила разни размърдващи упражнения - студена кола, лягане по гръб, силно слушане на рок-музика с колонка, залепена на корема, говорене на таткото до корема ти - и все още няма ефект МАРШ НА ЛЕКАР.  Hug Само като се сдухаш не се опитвай да се затваряш в себе си. АМАХА.  Naughty
А да. Още нещо. Предпочитам те с паранои, но към края на август или през септември със щастлив блясък в очите.  Heart Eyes

# 20
  • Варна
Здравейте момичета!
Аз по Великден не бях във Варна и сега чак влизам. И пак лоши неща са се случили  Cry. Yasna, Didko много съжалявам, много ме боли, че отново изживявате това нещастие. Силно ви прегръщам!
И аз искам да няма повече трагедии........

# 21
Светълче, ние сме тук за да ти слушаме параноите  Hug Heart Eyes. Знам, че няма как да се отървеш от тях, но поне опитай да се пуснеш в безтегловност, вместо да тормозиш малкото човече  Peace.

Моя месец започна "прекрасно" - сутринта в 5 ч установих, че банята ни е станала водопад. Тъкмо приключихме с безкрайните ремонти и като видях как от гипсокартонения таван, покрит с жици с ток, тече вода много бързо се събудих. А изкукуригалата бабичка над нас има наглостта да не ми отваря колкото пъти звънях да я питам какво правим сега. В първия момент реших, че в бесотията си съм прекалено мнителна, но после видях как прането й ту се появява на простора, ту изчезва,  разбрах, че съм права и това съвсем ме вбеси Close. За щастие това е от поправимите неща, но както ходех спейки ми дойде като гръм от ясно небе.

Напълних ви главите с глупости - извинете ме, моля.
 Hug Hug Hug

# 22
Светле,  Hug Hug Hug Пак ще го кажа- нямам търпение заради теб да мине това време и да дойде мига, в който ще те поздравяваме за раждането на младежа. Heart Eyes Иска ми се да ти кажа да забравиш параноите, ама ще прозвучи смешно баш от моята уста. Затова поне недей разширява кръга от нещата, за които се притесняваш... Специално за движенията на бебчо- знаеш множество изпитани рецепти за събуждане на заспало бебче в коремче. Горкото ми дете колко пъти съм го будила по най-бруталния начин, само и само да ме ритне. То не бяха музики, кино, разтрисане на корема,фрешове и т.н. До последния ден!  А ти сега в коя седмица си? Преполови ли вече?

Весе, много е хубаво да имаш такива прекрасни съседи. Да са ти живи и здрави...  Mr. Green Аз съм доволна, че от известно време моите анонимни комшии спряха бормашините и чуковете по стената до креватчето на Бела.

Сега аз да се оплача. От вчера милото ми детенце ми стопи лагерите с това ядене. Така хубаво си цокаше до оня ден, за чудо и приказ. И вчера, по случай първи май, започна да ми прави стачка. Реве от глад, зацоква за 2-3 минути и после започва див рев с отворена уста и щом захапе, дръпва и плюе млякото, и пак рев... С много упоритост и опънати нерви от моя страна, стигаме до някъде и аз я оставям. Вечерта адът беше пълен. Натрупала недояждане от целия ден, изобщо не пожела дори да захапе. Див рев. Цял ден се цедих, защото нещо трябваше да го правя млякото. И се видях в чудо-сложих един биберон на шишето и й го дадох. Изпи 90мл и гък не каза. Аз хем се ядосах, хем се успокоих, че поне се наяде. Чудех се да не би нещо да съм яла и да не й харесва вкуса на кърмата, но тя изпи от шишето същата кърма. Изчетох каквото намерих за кърмаческите стачки и съветите за тези случаи. През нощта я оставих да спи до мен и 3 пъти я кърмих в легнало положение. Наистина докато спи се оказа доста по-лесно. През деня днес обаче пак беше голям зор. Не е яла от шише повече, но се храним по сума ти време и не съм сигурна, че изяжда достатъчно. Иначе е в много добро настроение, не ми се вижда да й има нещо- и устичката гледах, и нослето чистих, колики си има, ама тя и преди си имаше. Просто не знам ако така продължи... Вчера се опитах да я кърма в Банкя и опищя градинката. Такова чудо не е било.. Сега я чакам да се събуди и пак се почва...

Айде пак прекалих, ама по-опитните кърмачки да помагат, че до сега не ме хвана следродилната депресия, ама сега май-май...

# 23
Благодаря ви! Да ви се неначуди човек как ме траете!  newsm78 Аз не не трая! #Cussing out След като два дена откачах на тема "Защо не помръдва?" и успях да докарам Димитър дотам да ме пита колко може да струва едни видеозон, снощи докато гледах един психарски филм бебето реши да покаже колко подскачащо и танцуващо може да бъде. Първите пет минути бяха истински рай за мен - чак ми се дорева от облекечние. Но същите невероятни силни движения продължиха повече от 20 минути - с невероятна сила и интензивност. Е, познайте  - аз пак се шашнах. Какво не му е наред, та не може да се настани и да си намери местенце. Това само доказва колко не съм добре. ooooh!
Рончо, да, предно прикрепена е плацентата ми. Все се успокоявам, че може и от многото сланинки по шкембето да не усещам добре. Ама пък в продължение на дни нищо да не усещам - това вече ме хвърли в ужас.

Ники, вече съм в 22-ра седмица. Преполових, да. Laughing А като четох за стачката с кърменето първото, за което се сетих е дали носленцето е било чистичко. Но ти казваш,че и това си проверила. Аз твърде кратко кърмих Вики и в интерес на истината не мога да дам съвет. Искрено се надявам да е само временно явление. Как са сега нещата? Нагушай малката бонбонка! Hug

Весенце, чудо начало на месеца, милинка. Още повече като пък и банята ви е новичка. Това е една от причините да съм щастлива, че не живея в блок. Знам, че си имаш майсторче в къщи, ама сигурно и на него не му е весело. Впрочем в такива случай домоуправителят не може ли да помогне. Откъде накъде някой ще ви наводнява? newsm78 Кажи как е мъничикят мъж? Случайно да пита за мен. Grinning

ние те мислим и носим с бебето в сърцата си и вярвам няма да позволим да се случи нищо лошо този път
вярвам в това. Аз на това разчитам!  Hug

Впрочем държа да отбележа нещо - това бебе е изцяло ваше дело. Всички помнят момента, в който казвах, че никога вече... Ако не бяхте вие, нямаше да събера силите не само за нов опит, а изобщо да продължа; ако не бяхте вие, нямаше да тръгна по лекари и изследвания и нямаше да се открие причината. Ако не бяхте вие, вероятно сега щях да съм в заведение за психично болни. Не че по принцип не съм си за там де. Благодаря ви, момичета!

СКоро си мислех, че когато живот и здраве всичко приключи добре, бих искал да кръстя бебето на този, който ми помогна да оцелея, да продължа и да съм бремменна отново. И разбрах - ами тогава ще ми трябват поне още десет бебета. Което е трудна задача. Не че съм се отказала де... Peace Защото дължа бебето на Бог, но и на вас. Hug

# 24
Светълче, що ме караш да рева сега... Embarassed
Силно те прегръщам, радвам се, че човечето рита и малко си се успокоила.

На всички останали  Heart Eyes

# 25
Светълче, що ме караш да рева сега... Embarassed

А пък аз мислех, че това с реването е мой патент. Grinning Надали се намира по-голяма ревла от моя милост. Peace

Силни гушкаци от мен, меченце! Чакаме подробонсти за мъничка мома Невенка! А - и снимки още! Peace

# 26
Впрочем държа да отбележа нещо - това бебе е изцяло ваше дело.
Пък аз си мислех, че това бебе е станало, защото се престраших да дойда до Карлово да те видя.   newsm03
Извинявай, но ти си непоправимо шантава, Светле. И вземи го гепи онзи красавец със стоте жени и го нацелувай от мен.

Весенце Hug, гадничко е. Ти ме върна в една поредица от случки, от които най-хубавото нещо беше наводняването ни.
Така че, на водата да е. Вие здравички да сте. С петно на тавана на хубава баня се живее.
Само дето наводнителката ви не е съвсем наред щом не е проявила елементарна човечност.  Tired 

# 27
Ето ме и мен в новата темичка.
Такъв мързел и тъпотия ме е хванала,че само ви чета.Ама ме хвана срам,че не пиша  Embarassed
Това време така ме сдухва,никъде не можем да мръднем,а Марти издивява вече само в къщи и аз покрай него.Тази вечер накрая решихе,че духа не духа излизаме и то такъв дъжд ни заваля,че съжалих,че сме тръгнали.
Вчера направихме един тур през Джъмбото и му накупихме разни летни дрешки и бански  Mr. GreenДобре,че поне морето наближава,иначе съвсем ще изтрещя от тъпотия.
Ники,не изпадай в депресия.Важното е бебка да папка,а дали е от шише или от гърда,не мисля че е толкова важно.Аз също се сдухах когато ми спря кърмата,но пък в крайна сметка по-важно е детенцето да не е гладно.А пък ти си имаш кърма,така че мола те,по-ведро.Ще размине и този период и пак ще си папка от теб,важното е да не спираш да и предлагаш,а пък като видиш,че не иска,давай изцедена кърма и после пак и предлагай,ще премине. Hug
Светле,няма страшно всички сме минали по-пътя към лудницата,само дето и там не ни щат  Mr. Green Явна сме неспасяем случай.Аз също съм сигурна,че този път ще се гушкате с един пухкав,розов бебок.За името,за да няма сърдити,взимаш по една буква от всяка и каквото се получи,само дето ще излезне малко индианско  Laughing
Весе,много гадно това с наводняването,а най-гадното е,че съседката ви явно е дебилна.
Ще кача малко снимки в албемчето на моя дебелак и си лягам
Целувам ви  Heart Eyes Hug
Ето снимките,първата е малко размазана,защото Марти много мърда 
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&view=1&photo=169

Последна редакция: сб, 03 май 2008, 22:14 от berni

# 28
  • София, "Младост 3"
Светле, да не си се преуморила - малкия ми мъж като бях уморена не ритаще и не мърдаше по 24ч че и повече
а при стрес, но не винаги - откачаше и риташе до побърквация
твойто момче май ще е като моето  - малко страхливо жабче, дето се спотайва и после подскача когато най-малкото очакваш
браво за седмиците, дръж фронта и ще дочакаме заедно края

ВЕсенце,, дай на бабет да се разбере, че следващия път кой знае кво ще стори

Берни, много сладки сте!

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 17:21 от catnadeen

# 29
Ухааа, Берни! Марти е страхотен! шъш жъби цяла устица. И с тези джапанки щях да събудя къщата.  Joy Joy Joy
А кое е русото красавче  Embarassed?

Ники, аз понеже не знам нищичко по въпроса, не се включих вчера. Но ми се ще ти да се чувстваш добре - с искаща или не да цоква от мама Бела.  Heart Eyes Hug Това, което знам от моята майка е, че на тази възраст съм ревала мощно от гърдата й. И съм се само-отбила. Явно навремето не е имало подходящи източници на информация.

Общи условия

Активация на акаунт