Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете ви за това лято?
Какви са вашите впечатления от раждането?
По-лесно ли е да отслабнете след бременност, ако сте наддали много килограми по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете ви за това лято?
-
Какви са вашите впечатления от раждането?
Участниците във форума споделят различни истории за раждането, включително подробности за теглото на децата, продължителността на бременността и условията по време на раждането. Някои също така споделят забавни или неочаквани моменти от този период. Темата за раждането е обширна и включва различни лични преживявания и гледни точки.
-
По-лесно ли е да отслабнете след бременност, ако сте наддали много килограми по време на бременността?
Няма пряка връзка между количеството наддаване на тегло по време на бременност и теглото на бебето. Някои жени наддават по-малко, но раждат по-големи бебета, докато други наддават повече и раждат по-малки бебета. Обикновено първите килограми се губят лесно, следващите отнемат малко повече време, а последните могат да бъдат най-трудни за сваляне.
-
Какви са основните принципи на ислямската религия по отношение на семейните отношения?
-
Какво е значението на името Линда?
хайде показвай ни снимки на хубавите хора от Мароко 
. Обаче само спомена масри хабибита и веднага се появи нова египетска мама 
Като чета техните истории и разказите на другите мами ми става толкова мило и носталгично, че започвам и аз да се замислям я за бебе, я за ....знаци
По-голямата част от подготовката ми за бала приключи. 90% да кажем. Доволна съм. И наистина си харесвам роклята как ми стои.
Обаче роклята ми е много семпла, точно по мой вкус. 
ревнува...А той има малък бизнес и работи във фирма едновременно,така ли се учи философия бе човек?!Смеем се със зълвата..Много филосовствате вие философките,горките мъже
,ама днес ми беше мързеливо,та сега сядам на компа,а и правих едно топки от готварския
,за килима ще по4акаш-за сватбен подарък 
Ама то кюрдския си е с латински букви и някои по-особени знаци, само в Ирак и Иран арабските използват още... Мога да пиша само думи, които знам, тоест вече съм виждала как се пишат
Може на някоя сватба да й се отвори друго обличане. Моята си остана с едно обличане и куп лекета след него. А и е турско синя, сатенена, такава беше модата преди 5-6 г. , няма на какво да я преправя сега.

Та и аз така надълго ще се представя. 
. Съпругът ми също говори горе-долу толкова езици. Някои различни от моите. С една дума сами си правим мултикултурна среда и хич не ни е скучно.
Хоби ни е да учим езици и да опознаваме нови култури.

И сега ние нямаме, трябва тука да купуваме некачествен на десеторно по-голяма цена заради тоя конски търбух
Фурмите дето бяха пратили по него и сладките пак той си ги изяде, по-добре да не беше вадил кутията. Много съм ядосана