Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете ви за това лято?
Какви са вашите впечатления от раждането?
По-лесно ли е да отслабнете след бременност, ако сте наддали много килограми по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете ви за това лято?
-
Какви са вашите впечатления от раждането?
Участниците във форума споделят различни истории за раждането, включително подробности за теглото на децата, продължителността на бременността и условията по време на раждането. Някои също така споделят забавни или неочаквани моменти от този период. Темата за раждането е обширна и включва различни лични преживявания и гледни точки.
-
По-лесно ли е да отслабнете след бременност, ако сте наддали много килограми по време на бременността?
Няма пряка връзка между количеството наддаване на тегло по време на бременност и теглото на бебето. Някои жени наддават по-малко, но раждат по-големи бебета, докато други наддават повече и раждат по-малки бебета. Обикновено първите килограми се губят лесно, следващите отнемат малко повече време, а последните могат да бъдат най-трудни за сваляне.
-
Какви са основните принципи на ислямската религия по отношение на семейните отношения?
-
Какво е значението на името Линда?

,а за коси4ката на Йоанка не се тревожи при мен Сами беше така-сега да знаеш колко и е гъста косата
сега с жабки ли ще ме подмамвате, лисици такива. Много хубави неща има за бебета, да, и много скъпи, направо безбожно
Миналата седмица докато не бях похарчила заплатата още минах да видя панталонки за племенника ми, ама 80лв не можаха да ми се откъснат от сърцето
настанявайте се удобно, има място за всички
Чудна приказка се е заформила тук, много пишете днес, браво 

Да знаете каква лудница е само, има цяло предаване за тях - серии.
Като гледам скоро няма да вземем първенството Мароканските снахи - трябва да пускаме реклама на мароко-младежите 
но д а не се нарушшава формата на веждите и нещо ново щерката ми каза че последно една от причината за получаване на ослепяване при жените е причина скубенето на веждите