М & БИ - 67

• 30 757
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Деска  , биг брадър  Simple Smile  ето разписвам се , Даянка- сладуранка пак прави белички,а  Simple Smile  Heart Eyes
Марси  опасна работа е Линда , високи токчета като за бал си избира  Party Heart Eyes една приятелка донесе на Йоанка обувчици на пепеляшка, токчета, те са за игра, не за обуване, обаче нашта принцеса ги обува, едвам ходи с тях  ooooh! ама не ги събува, трака тука по паркета насам натам и се кефи  Simple Smile  одеве преди да я сложа в леглото се гримира, ама така се наклепа  Crazy и три ленти сложи на главата, че и слънчевите очила и така заспа  Whistling някакъв принц щял да идва през нощта и да е красива  Simple Smile
Светле зх  гледах ти албума , много ти отива кърпа, красива си   bouquet а дъщеричката ти радва ли се на дядо ?
Мелани добре дошла  smile3525
Дала  здравей  wavey  Hug  разгледах ти снимките, много са хубави  Party личи си че сте били щастливи всички заедно   bouquet
Дезърт  и на мен ми харесва повече кюрда, а гледам и добре се забавлявате  Simple Smile  а Йоанка е първа танцьорка тука  Crazy то са чупки, съчетания някакви си измисля, мятане на коси [  перуки слага де, има три и си ги менка ]  нейната коса хич нещо не расте .
Мило Мароканско Кате  добре дошла в Софето   bouquet  bouquet Hug   днес вярно е студеничко  Whistling  след обяд като отидох да взема малките и Теди ме изненада , посрещна ме по- спокоен от предишните пъти, отиде до една масичка и взе една гривна от пластелин под която беше написано неговото име, подаде ми я и каза - заповядай мами , направих я специално за теб, ти си най- красивата на света, обичам те чак до звездичките  Heart Eyes  очите ми се насълзиха и ми стана толкова мило, първото нещо което прави за мен  Heart Eyes а Йоана возеше едно плюшено мече в една количка и като я извиках да идва и тя - мамо само още едно кръгче и тръгваме  Simple Smile  и тя ми подари гривна, прибрах си ги тук в един шкаф и ще си ги пазя за спомен  Heart Eyes
Магде браво на теб  Party  и аз утре ще метна едни чушки , сутринта ще ти звънна  smile3552

# 211

Абра, не знам дали дава уроци по арабски този познат. Не бих ходила при познат, момчето само се хвали на ляво на дясно колко съм умна и изведнъж да блесне голата истина , не става Joy  Не ми се занимава да уча език. Стига ми подготвителен клас, по 60 пъти да пиша всяка дума и всяка сутрин първия час контролно. 6 двойки бях наредила за ужас на нашите Joy  На теб сериозно ли ти се занимава да учиш Embarassed  и не бери грижа, няма да избяга твоето хабиби.

Ами, Кате, луд умора нема  hahaha А който не е бил подготве той не знае какво е от отличник на класа в старото училище изведнъж да ти фраснат 6-7 двойки една след друга (още се справям с психическите травми от онова време  Crazy Joy ) А за хабибито не се притеснявам чак толкова дали ще избяга, а дали не е от типа мъже дето лъжат, както дишат Wink (разбирай по-голямата част от мъжете, които познавам), че ми писна вече да слушам глупости на търкалета и то да ми ги сервират без да съм питала или да съм си ги поръчвала, ама ха  Crossing Arms

Добре дошла, Мелани   bouquet хем полиглотка, хем пътешественичка, не знам дали не е изтощително, но поне не ти е скучен животът  Simple Smile много слънчева усмивка имаш на снимката на аватара и децата ти са големи сладури.

# 212
Охайоо годзаимась! /Това е добро утро на японски/

Писах сега след молитва - цял ферман и се затри!

Малко ми е кривичко по този повод, но какво да се прави - започвам пак!
Как сте? Как спахте? Ето, Йоанка, милото дете си чакало принца да дойде!

Вие с принцовете как сте? Моят много ми липсва, но пък и той си говори с мен доста - почти час и не можах да заспя дълго след това.

Гледам снимки - купища са, над 1000, някои са фокусирани и обмислени, за други -направо вдигнат фотоапарата. На над 90% от снимките съм "без глава", на берберската церемония не можеше да се снима, но наш приятел от Англия беше натоварен със задачата да обяснява как семейството ми няма да може да види и ще видя какво е сътворил, ще подбера и ще кача в албумчето.

Водна лилийке, недей така - не е вярно, че жените, които да учили философия - философстват. Знам, че си си направила майтап. А питай мароканци - арабите са измислили философията, както и всичко друго.

Мелани, здравей полиглот!

Писах с предишния си пост какво сложиха в сместта с къната, как нарисуваха линиите, после да - с лимон и захар, след това - в къната - черен чай - сварен, канела и карамфил. Преди да ме къносат обаче, ми измиха ръцете и краката с луга - станаха като на бебенце. Като изсъхна, махнаха коричката и ме намазаха с арган.

Свеки се смя, че мъжът ми се разсейвал и рисувал на час по милиметър, понеже след сума време излизам с малко фигурки, а той обясняваше, че аз искам така - да се вижда кожата.

Та обаче като виден традиционалист каза: "Ами като така си я нарисувал, така ще е през цялата церемония!", т.е. така ще ме гледа. не ни се занимаваше да добавяме мотиви.

На японски "обичам те" е - дай суки десь, а цялата фраза е "аната уа, уаташи ни дай суки десь".

Катенце
, няма жабки в Мароко.

Магде, твоите момчета още ли искат сестричка. Как е Ясин? Наваксва ли със лудориите?

ТарикМом, виж ливанските снахи много взеха да стават, но като занаидват мароканците да си търсят българки - дано "блеснем" и ние в тази форумска надпревара!

Като гледам дечицата на братовчедки и роднини - те едни къдравки, засмени и милички. Искам бебе и това е!

В Агадир по курортната част - със хотелите вече е пълно с хора, сезонът е започнал, но единствените хора, които се мотаха по хавлии и бански в лобито на хотела или на излизане от спа-центровете и които говореха високо и се смееха безумно са руснаците. Имаше и доста англоговорящ народ.

Дано в Агадир не стане като на Златните и на Слънчев бряг. Туризмът носи приходи, но и носи и явления, които няма как да игнорират като проституция и консумация на алкохол. Още повече, че земетресението в Агадир - преди доста години, разрушава града почти основно, а с това и архитектурата. Не могат да се видят кой знае какви паметници на културата, дано милите хора да не са нападнати от орди неориентирани туристи, примамени от магичната комбинация "слънце-евтино-смугли жени".

Смея да кажа, че всички си мечтаят за японски туристи.
Хайде, за днес открих сезона във форума.

Лек ден!      

# 213
Мархабан бикум   bouquet
Мелани, добре дошла мила! Интересен живот имаш, и дечицата ти са много сладки, Господ да ги благослови   bouquet
Кате Ахял, толкова е чудесно че те приема добре родата са мъжа ти  Hug Кажи Алхамдуллила, това е благословия за тебе да знаеш Wink И доста неудобства спестява, и предпазва връзката ви от напрежения  Hug И мъжа ти изглежда симпатяга! Наистина се радвам за вас ! Ще чакаме да публикуваш снимки от Мароко..
Относно туристите, и тук руските туристи са най - шумните и невъздържаните, както и смея да твърдя - най-развратните.  #Cussing out Виждала съм по хотелските ресторанти надписи (само на руски) от рода - моля , носете бански когато сте на плажа, или моля, не се разхождайте голи в сауната, или моля, не взимайте храната от бюфета в хотелските си стаи...
Винаги съм се чудела как майка на 4-5-6 деца (напр. палестинка) се справя да ги научи на обноски и респект, и ред , а руснаците имат по едно, ама то разглееезено та не се търпи! И като съзрат моя Светлост, им приличам на една от тях, и почват да ме коментират каква съм родоотстъпничка, и че съм била ханъма - и знаят че разбирам! Пусти сини очи! Единия път се разплаках на масата в ресторанта (не успях да изтичам в тоалетната като друг път) и като казах на мъжа ми за разговора от другата маса, такъв скандал направи  ooooh!
От друга страна, руските туристи са многобройни и носят приход.  Тъй като на шардженския шейх не му се ще да прави алкохола, хазарта и проституцията масови, той е решил проблема с желаещите да прегрешат туристи ето така - всеки шардженски хотел организира 2 пъти дневно автобуси до Дубай, където горепосочените удоволствия са достъпни.
Затова пък на мен живота в Шаржа ми харесва, харесва ми как са пълни джамиите на всяка Джумуа, че чак улиците се задръстват  Party
Дубай е  изменен така, че да го харесва Запада, и затова е най-известен по света. В Дубай е нормално да те уволнят ако носиш хиджаб като работиш в западна фирма (случвало ми се е) и Департмънт ъф Исламик афеърс го знае....
Понякога си мисля , че местните емиратчани в Дубай се чувстват чужденци в собствения си град... не е честно някак си на едната жена да и се виждат само очите, а на друга зърната и седалището да прозират през дантелената рокличка-минижуп  Cry , не мислите ли?
Близнаци2004, Монито е страшно щастлива дядо и докато беше тук. И той също! Беше единствения дядо, който ходи покрай морето, носи внучката на конче, и пеят български песни  Heart EyesДори единия ден татко отиде с нея в училището, че снимал вътре с камерата - те му казвали че не е позволено, ама той нали английски не разбира. И звъняха на мен, да спрял, че се разсейвали учениците. Звъня му, а татко вика, кажи им че искам да вляза в учителската стая  Joy Врявата стигна до зам.-директора на училището, та мирясаха като им обещах че още 1 година дядото няма да стъпи в училището
 Joy
Иска, какво си решила да следваш?
Поздрави на всички  Hug  Hug

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 09:01 от svetla_zh

# 214
Привет  Hug
Като се отворихме на японска тема- преди три години в нашия хор пееше една японка, която работеше в Бг /беше пратена от Корпуса на мира/. Пет години беше с нас и толкова свикнахме с нея, а и тя с  нас, че не спряхме да поддържаме връзка и след като си замина. Преди година се омъжила и тези дни ни дойде на гости с мъжа си- на сватбено пътешествие. Снощи присъстваха на репетицията- едни прегръдки, сълзи, подаръци...чудо. Пяхме им "Многая лета", тя плака, милата. Донесла ни една камара подаръци от японския хор, в който пее сега, а преди време занесла партитурите на две бг народни песни, които влезли в репертоара им.
Преди Сайко в хора ни пееше един холандец, а сега пък- една американка. Днес нейните родители пък ще присъстват на репетицията /и те дошли на гости/.
Кате1- в Афганистан има селища с имена като Мадара, Варна, Шумен... А сега кажете, че българите не сме тръгнали от тези земи  newsm78
Иска- предполагам, че много се вълнуваш за твоя първи бал. Важното е наистина ти да се харесваш. Опиши роклята си и с какво ще я комбинираш- чанта, обувки, бижута, как си представяш прическата и грима си.
Лиле- още нямам идея за грим, но ако се сетиш за нещо интересно или намериш в нет-а- разчитам и на твоя добър вкус, който е неоспорим, според мен  Peace
Аз като абитуриентка хич не се харесвах- бях пълничка, с много лошо накъдрена коса, и с ужасен грим. Не пазя никакви снимки.  И когато "пораснах" си казах, че ако някой ден учениците ме поканят  на бал, ще компенсирам много неща. И... така- вече за трети път ще съм "абитуриентка" /живот и здраве/. Жалко само, че няма как да комбинирам официалната си рокля с рисунки с къна по ръцете  Joy Направо се влюбих в тези, които Дезърт ни показа. Ей, щях да обера точките. Ако мъжът ми беше тук сигурно щеше да ме накара да отида с афганистанския си костюм.
Мелани- добре дошла   bouquet
Лек ден на всички  Heart Eyes

# 215
                                      Добро утро

Момичета след час отивам на фризьор-прииска ми се промяна-ще се боядисам в червено Laughing
тук една сирийка има салон-каква е красива и синеока Wink

Лиле-вчера се допитах до сайта на главните шиитски духовни водачи-Саид Фадллала в Ливан и Аятоллах Хаминай в Иран-според шиизмът почистването на веждите не е харам,даже е нещо приятно,но само излишните косми,а не скубането на веждите с цел промяна на тяхната форма Wink
После прочетох основно линковете дето ми даде-и от тях разбрах,че почистването на космите около  и между тях не е харам,защото тези косми не влизат в линията на самата вежда ,а са извън нея--но скубането от самата вежда е харам- WinkСега разбра ли,че ти дето си махаш малкото косъмчета около веждите не правиш харам-едно е разкрасяване,а друго е привеждането в спретнат и чист вид за пред хората-няма да тръгнем с вежди-говежди сред хората я Wink

съжелявам,че трябва да спра да ви пиша-исках да се обърна към всички,но майка ми дойде да ме замести,че трябва да тръгвам Sad Sad
Мелани-ахлан уа сахлан

# 216

Охайоо годзаимась!

Шилан-аз се чудех от къде поназнайваш ти турски,а ти си щяла да учиш Simple Smile
Крем-питата си я измислих малко,иначе съм правила и оргинала.Тази моята е с корнфлейкс+карамел,после домашен крем-нишесте,отгоре желе-череша.Децата го харесват много.
Цветните типки от Готварския също са вкусни,но отнемат повече време,мажеш ги и т.н.

Дуа-аз не съм шиитка Simple SmileТвоята теория с линията на веждата звучи добре,но не знам дали може да се приложи,как ще си определиш кое ти е линията newsm78Аз като разбрах,че е харам си викам-хайде сега,това да ми е харама,обаче всъщност нещата са сериозни,защото Алла(СУТ) проклина скубещите си веждите,рисуващите картини с лица и др.,,,проклина,озн.,че в Съдния Ден няма да получиш милостта на Аллла(СУТ),а само с Неговата милост се влиза в Дженна.Има един хадит:един много набожен и праведен човек умрял и се изправил пред Алла Теаля и Алла(СУТ) го попитал:кажи сега с делата ли ще влизаш в Рая или с Моята милост.човека помислил:ами аз цял живот съм се молил редовно,постил съм и съм живял според Исляма,все добрини съм правил,с делата си влизам!Тогава Алла Теаля казал:добре,нека премерим колко ,,тежат,,твоите дела и само това,че Аз съм ти дал очи да виждаш.На ,,везната,, даденото от Господ натежало мнооого повече от добрите дела на човека и Аллах(СУТ) пак го попитал:кажи сега с делата ли влизаш или с Моята милост?И човека разбрал,че колкото и да е стараем,само Аллах е този,който ни води в Дженна.
  Та така Дуа,много ще помисля над ,,линията,, Grinning
Ти къде отиваш,че си тъжна newsm78Снощи гледахме размириците в Бейрут-чак танковете изкарали Sad

dtti-нещо не ги виждам снимките от филмите,не знаех за другия филм.

Нафасима-ще поровя за грим,аз също в събота съм на дипломиране и не знам как да се гримирам,за 5 часа следобед тъмен ли,по-светъл ли грим?!За теб нещо ,,опушено,,бала ще е вечерта,нали?
И на мен ми светнаха очите като видях тази хенна в сайта Crazy
Знаете ли,че има стенсили за къна:това са лепенки,които се лепят на ръцате или др.места и после празнините се запълват с къна.Изглежда лесно,но не знам дали става хубаво.Последно видях едни ,които са за ръка:до лакътя Simple Smile

Светла:наистина ли са те разплаквали тези руснаци Rolling EyesТо колко рускини има женени за араби,мислех,че нормално го приемат и не са расисти..

Днес е генералната репетиция на Карина.Малко не се разбрахме с шофьора и ми е напрегнато..приятен ден момичета и повече усмивки Party

# 217
Добро  утро    красавици   

Ахлен  уа  мархабен бикум  на всички

За  сега само чета но  скоро се вкл  И н  шаа  Алла   

само да  кажаа за  мароканците   с  някои  интересни имена  ами те  бяха ттри процента от  населението тук   преди  години   дошли  като  бежатци  от  Андалос  бягайки  от християните  и  намерили  добро  отношение  тук  в  Мароко  но  те   са и от първите    преселници в новата  държава от  преди седемдесет   години  Иваче  живеят  тук и  сега  често  ги  виждаам в Казабланка   имат си  кафета    ходт си  спокойно  Все   още  заемат  и  важни  постове    като  например  за  първия  съветник на М  шести

Кате  ттези  инициали ги взех от теб    хи хи

Ама  тти  наистина ли  замина  #Crazy  мнаго  малко    научи  някоя  нова  дума и  хайде  на път Joy аз  честно  не  я  знаех  тази  думичка   АМА знам  )е   руската   земля    е с  подобно  значчение    Joy

Хайде  до  после

Светле  после  ще т  пусва линк  да  учите  арабски  с  тоята принцескка

Извинявам  се  за  краткото  посещение

# 218
   Привет и от мен,сутринта пихме кафе със Сабинка и ми се видя топло та седнахме на външните маси на кафенето ,а то като се раздуха и от както съм дошла не мърдам от печката.Какво е това шантаво време тази година?Благородно Ви завиждам на всички които сте на топло,искам и аз.Мароканско Кате,моите синове колкото са бесни и тримата,толкова обожават и бебета.Още като родих Яси почна пазарлъка кога ще родя отново и как се правят бебетата.И по двата въпроса не бях подготвена и смотах набързо ,че се гълтат едни хапчета и така.От тогава като ме видят да гълтам хапче питат от това за бебета ли е?Големия наскоро вика -Да ги знам кои са тези хапчета ще ти ги пробутвам  в храната и докато спиш. Shocked А Яси е най-голям разбойник ,че попива и от двамата.Вече доста говори и на двата езика.Иначе е голям чистник и каквото види в кофата-червило,телефон ,часовник всичко там си намирам.Снежа,и аз имах ужасни киселини особенно с третата бременност и никакви лекарства не ми помагаха-бях се отчаяла и вода да пиинех се започваше.Единственото което ми помогна бяха лимоните-така с кората;исмивах и нарязвах на кръгчета .Светле,видях и аз снимките.Изглеждаш като момиченце с бебчо с кво се храните та си толкова финна?Татко ти много на бързо поглези малката.Значи няма не може-любимата внучка трябва да я щракне и това е.Под секрет-станала си още по хубава-на мъжко казват че е.  bouquetДуа,Разкраси ли се.И на мен ми домъчня както всяко лято за кичури ама още удържам фронта.Мелани,как изучи толкова езици?Интересен живот имате-всеки месец някъде.И аз обичам да пътешествам,ама моите двама са ученици и няма как.Къде все пак смятате да живеете и учат сладурите като му дойде времето?Поздрави на всички.

# 219
Мелани  добре дошла  

водна лили мерси за добрите думи за мама-тя наистина е голяма Мацка.  bouquet рано остана вдивица и се разболя от рак....ама не се дава лесно-такава си е....смеска от майка-гъркиня и баща българин.Дядото отишъл в Кавала като български офицер-по това време това били български земи и взел че откраднал баба ми....Ужас!...родата и се отрекла от нея на минутата....ама те си живеели добре-родила се мама и вуйчо ми....Ама баба е помня....нямаше сили да се движи накрая,ама до последно не спря да говори......гъркиня!Командореше го дядото....яко!Ама и той си е слушаше,без нея не взимаше решение....такова семейство бяха-правихме им Златна сватба-50години брачен живот...Рядко се случва.Мама и татко имаха сребърна-25години...Абе-дай боже всеки му..и това не е малко.Аз първия път изкарах 10години....сега-дано да е повече  baby_neutral Joy

Сабинка,Магде-дано не е рахит това на Раянчо....ама видимо крачетата му са като на дъги...и аз пак не съм забелязала.....ама и на педиатърката пък очите къде са.?!Нещо не е както требва-..може и да не е рахит-ама не се роди с тия криви крака детето ми!Свеар ми каза за тест на витамин Д-ще си го поискам...не може да ми откажат-тук са така-щом искаш-дават!Ама сами да се трогнат.....рядко се случва!Имам час за педиатърката чак на 20 май-до тогава нищо не мога да направя!ще напичам крачетата на слънце....дано помогне

Кате марок-  давай ...разказвай-аз те чаках с нетърпение.Кажи кое ти направи най-голямо впичатление в ежедневието на родата ти?Имаше ли нещо което те притесни или просто ти си стори непозното?.Убедена съм че си била посрещната като принцеса.  bouquet А попадна ли в сконфузна ситуация..?Питам,защото аз все в  едни такива сконфузни ситуации се оказвам-...не от друго!А от незнание! Кое е нещото което никога няма да забравиш от престоя си там? Понесе ли ти климата? Кой подарък най им хареса и ги впечатли ?

Марси-къде си ?!линдичка добре ли е -а ти?

Рали- дано и ти си добре.....Брат ми си сгоди с неговото момиче-дето пирлича на теб.Голяма изненада ни спретна.На върха на Айфеловата кула...Бре тоя мой брат! Ни в клин -ни в ръкав на третия етаж иска да се качим-аз изплезих език с Раян в кенгурото...а той-НЕ!ще се качим.....а то за какво било!Изважда една кутийка...-и  казва-Ще те питам нещо...ама сериозно ще ми отговориш и не бързай....а тя-....се разплака-преди да е пита-разбра момичето!...Ей....романтика....Ще се стягаме за сватба....ама не знаем още кога-те ще си решат датата.
Брата беше много пратив връзката ми  с Любовта.Дори когато Раян се роди....ама изведнъж се промени.....разбра че всеки си има своя съдба и карма ...и всеки е щастлив по-свое му.Много добре се отнесе към Моя и,а той пък се разтопи о това ...къде ли не го заведе-какво ли не му предложи....Заровихме томахавките за сега....майка беше най-щастлива милата

Ей....ама писане му ударих....а се притеснявах че няма да мога да се разпиша  Joy

Какво ми направи силно впечетление последните дни  -бяхме на на пикник в парка-децата полуголи тичат,запотени са им главичките....до нас седна еврейско семейство-дечицата с техните шапчици на главичките.Майката беше много мила с нас-черпихме се взаимно със сладки....Разбраха че сме полуарабско семейство....децата са си деца навсякъде-заритаха топката.Но не даваше тя да махне момченцето шапката си от главата...дори като се изпоти,то се опита-ама тя така му се скара....После коментирахме в къщи-че в Париж трудно може да разбереш кое дете е арабе,кое е французойче...някои кабилски дечица са по-белички и от германчетата,така са си и облечени-обаче еврейчетата отдалече си личат и умишленно си го подчертават,да ги видят,да ги забележат......Няма лошо !Но ,ако видят забрдено момиченце или момченце облечено с джалеба -французите реагират остро....някак много първобитно им се струва.....
Айде спирам-не искам да философствам-просто споделям впечатления
Много много слънчев ден на всички Арабелки
Целувки за тези които не споменах.....  bouquet  bouquet  bouquet

# 220
Свеар, появи се най-сетне. Защо толкова рядко влизаш?  newsm78

Светлето Зх, да не ти пука. Ама хич. Както каза лили ако има много БГ женени за араби, има тройно повече рускини такива. Всеки прави своя избор на базата на определени само нему си известни обстоятелства. А ти си една щастливка с такъв добър мъж. Не го приемай лично защото не е лично. Heart Eyes

Кате Марок, аз на майтап бе жена го казах, пък той твоя мъж ни е приел и нас с отворени обятия. Hug
Като каза, че харесал най-много Дуа си помсилих как можем да си направим структура на нашата витруална "организация". За начало предлагам следното - Дуа, коронована кралица на темата. Лили - fashion designer, Кате Марок - социални дейности, Деси - секюрити мениджър, Кате Шиланова - инструктор по поставяне на експлозиви (виртуални, словесни разбира се) Mr. Green. Кате, не се сърди, най-незлобливо го казвам.  Хари - интериорен дизайнер. Другарче - системен администратор. Лошото е че, някои от нас съвместяват по две-три "длъжности", та незнам....А да видим кой ще е главиня готвач.  Mr. Green И тъй нататък, попълвайте редицата.  Joy Да незабравите и мен да включите.

Забележка: Момичета, много сте красиви всички, но кралицата трябва да е една.  Heart Eyes Може да ме оборите. А може иконкурс с гласуване като на Софето Маринова да направим.  Joy

Мелани, добре дошла, много интересно семейство сте.   bouquet Peace

Магде, хотелът е точно този.Simple Smile)

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 13:45 от amal

# 221
Здравейте момичета! как сте? как изкарахте едноседмичната почивка, за тези, които са почивали?
Абра, къде се разхождахте из монтанския край, може да сме се засекли........
Кажете, как се справяте с времето - покаже се слънчице - съблечем се, задуха вятър - студено, облечем се. Като изляза с моята принцеса - на годинка и два месеца е, само това правим ooooh! А тя вече не иска на колелото, та нея я водя, а колелото возя само.........ох, разбирате, предполагам. Вчера видях една мама - детенце плаче, тя го носи, бута колелото, то си иска иглачките да ги държи, но постоянно ги изпуска, майката се навежда взима ги, дава му ги, то пак ги изпуска............леле, домъчна ми за нея. А само след няколко часа аз правех същите циркове из града. Но пък е весело!!!!!! В игри и закачки ни минава времето. Grinning

# 222
Лили, и на мен това с линията не веждите ми е странно. Нали и линията и това, което според нас е излишно, пак е дадено от алла. То и космите по тялото пак са от него, но си ги махаме, а не ходим натурални Joy Всеки може да го разбира различно, както и да си оставя вратички.  
Имам една позната си рисува вежди, защото няма, има някакви малки руси косъмчета, но не се забелязват.  А знам за един арабски певец , Джордж ли беше, с много кофти глас, от тия модерните, и той си е направил операция, за да му поникне брада, иначе е бил ккьосе  Joy   Като имам време, ще се поровя из линковете дето пусна.

Оная вечер по един шиитски ТВ канал се загледах, филмче ли беше, клипче ли, не го догледах, че ми се спеше. Един мъж видя как малките му синове , 5-6 годишни, се кланят и каза, хамдулила, че синовете ми се стараят, благодаря на господ , че ми даде такива деца. После и той почна да се моли, и дадоха над него 2 шейтана , с рога, опашки, червени роби и почнаха да кръжат над него и се оплакваха, тоя човек много ни мъчи, голям зор имаме с него, не се поддава на изкушения, съблюдаващ е, какво да направим , за да го изкараме от правия път, и решиха да посеят вражда между децата му. И повече не гледах Sad

Магда,весело е с трима разбойника нали Sunglasses Дай боже всекиму  Praynig  А ако им угодиш и ги дариш със сестричка, представяш ли си как ще се грижат за нея, глезят , угаждат и пазят, тежко на ухажорите й като порастне Joy

Ясмин, как сте? Малко остана Peace Напазарува ли за бебо. Дано се навият свекърите ти да погостуват и да му се порадват.

Дуа, откъде я изнамери тази кафе-машина с фашистки символ Joy

Светле, милата  Hug  представих си как си се разревала като си ги слушала. Мен ме е страх , ако видя родата не живо да не взема и аз да се разрева за техен кеф Cry  То и руснаците са все със самочувствие. Ама браво на мъжа ти, че е вдигнал скандал.

Дала, дано и златна сватба да празнувате Simple Smile  на татко ми родителите имаха около 74 години семеен живот ( дядо беше по-млад от баба с 5-6г. живя до 92, баба 94, ). И си живееха прекрасно, нищо, че не са се познавали преди уредения брак Joy  А сега по любов и собствено желание се женят и след година пак по собствено се развеждат.

Амал,бомбаджийка съм викаш Joy Не бе, аз съм сапьорка, но много неуспешна, не знам как да ги заобикалям или обезвреждам и затова ги гърмя яко като заря и в крайна сметка само аз горя Joy
Интересна класация Peace  За кулинар Манел и Другарчето оспорват първенството.

Кой хотел? Мутробарока ли Joy  като ходехме по семинари и холандците много му се радваха и се гордееха Joy

Толкоз от мен, че тук пак става напечено и се втурвам по задачки

# 223
  • по пътеката
голямо писане ударих и моят уж ми пази поста,4е имал работа и хоп у кофата, рестартирал! аах, сега пак ще писателствам!
добре дошла на мелани, мом4енцето ти го помислих за моми4енце, но толкова хубава коса има! Hug  bouquet
и наистина ти ме впе4атли с тези езици, моят баща беше полиглот с 7 езика, ама май ние не успяхме да грабнем гена на макс!клъвнали оттук- оттам, някъде захапали яко! Mr. Greenхубаво е за децата,4е пътувате, така ми се иска да съм пътешественик,ама мъж, хихи Laughing
нафасима, скоро пак ще си е у дома, айде с изненадките! Praynig
светланке, отвори и лявото око, само на здрасти не става!после ще те емна да си говорим и да те държа будна, какво като ме4е пред зимен сън си се покрила!
светле зх, супер за дядо Peace- аз съм малко такава, щом е за децата, хи4 не спазвам етикет и какво пък той си е с правото да ползва на максимално близостта с детето, като е толкова дале4е!даже  и на у4илище може да се наложи да ходя с малките, така се у4а най-добре! Mr. Green

дала, добре сме, хамдуля, да са ми живи и здрави близките ми в бг, ина4е сме за никъде! виждам каква радост е било за тебе с детето, ох ! искам да са пак малки, големи ве4е са толкова дале4е, приятели, компании, работа, у4ене и ли4ен живот! Hug
не знам да си кажа, снощи последно нещо съм сънувала на надя принцесата, нещо не мога да си оправя съня,само се сещам,4е питах къде е тя и защо не е с половинката си!
магде ,мерси, когато стане,арабската работа не е спешна, бавно се бистри, камилите са си то4но описание! Mr. Green
кате2, айде влзе да си се разговорим! Hug
кате1, важното е пак ти казвам мъжът ти, не друг, да не мислиш, 4е вси4ки булки са ги взели на кон и с ре4 на бг като на катето 2 свекито! абе, майаката може да мие мозъка, ама твоят гледам яко държи на терапията и не се дава, ти направи така,4е той да не те дава за цялото имане на хасаке! #2gunfire
дуа, леле какви кафета, аз направо ,ако имам такава машинка, няма да спра да се наливам!много фешън ,брей! bowuu
линда не забравя ,хора, като нотариус е , завещанието и обещанието! в4ера посреща свекъра с думите, сега отиваме за 4ехлите, вземаме парите и там, искам розови, дето тракат!леле, ще е ако успеем и доживеем да я омъжваме, аз отсега се каня да викам мискин за зета! Crazy

иска, про4ети за 4ерните крака и малко за войната и освобождението на магреба от французите,има доста интересни моменти и 4овешки отнош?ния, които не се срещат в нормални условия! Crossing Armsа колкото и да е беден районът, ако имаш о4и за природа, бит, култура ,хора и традиции, няма да има кът4е ,което да не ти хареса,толкова е нетрадиционно!пък даже може да те направи и по-добър 4овек!  bouquetвесело прекарване на бала! важното е да се харесваш, аз не се меся на абитуриента ми, само оценявам как стои и даже да не е добре ,оставям да си се харесва! надявам се твоите родители да са доволни от успехите ти и сериозността на у4ението и амбициите ти!
хора, дори да е грях да се скубете, а една арабка,ако не е по4истена и украсена, както и без особена връзка емоционална се женят, ще отиде в кофата! мислете като арабки!

# 224
Марси, мискинка такава Joy  Ми аз пък точно така си представях, че ме взимат ,с уважение  Crossing Arms  какво толкова ли не съм заслужила, гледам им сина като писано яйце.
А Линда , викаш, не забравя, нито чхлите, нито нищо, ще изръси дядо Joy

Пак се сетих за веждите, те са ми тема за размисъл от снощи още, нали съм човек без работа Mr. Green  на моя брат му имаше гадже арабка, на снимка я видях, според тях беше много красива, защото беше изрусена, пищна и с пищно деколте, изскубала веждите яко и ги изрисувала, а мустаците ги засукала като на Филип Тотю Joy  их, тая мома, как не се сети, че първо с мустаките трябва да започне да се разкрасява, като изрусява косата, поне и тях да изруси, а не да чернеят.

Обаче врено, че веждите много променят лицето. Сега се чудя мойте отиват ли ми или да ги подръпна оттук-оттам, ама хептен ще ги обербатя

Десиии Twisted Evil  какво си правиш, кажи някой алюм

Ааа, аз да ви кажа. Вчера споменах на момчето братовчед от малкото дето ми се радват, и той снощи се обади, че спечелил 110 000 евро от играта на нокиа Simple Smile А той е много работливо момче и скромно, другите братя все му взимат парите,и е тъжен, защото не са му дали да продължи с ученето, за да работи и да им дава парите си, а те са инжинери и лекари и братовчеда-гнус сега ще му ги вземе сигурно Sick  Дано се осъзнае, че го тъпчат и да не им даде и стотинка на лешоядите, ами да си устрои живота Praynig

Общи условия

Активация на акаунт