Първо честито на всички нови мами! Да са им здрави и засмени малките беболинчовци!
Аз най-редовно си чета и имам усещането, че абсолютно едни и същи проблеми и мисли имаме всички в определени периоди от време. Имам предвид коликите, акото, татковците /които на всички ни е идвало да
/Аз обаче се притеснявам, че Хриси още е с жълтеничка. На консултацията педиатърката ни каза, че е възможно да го държи и до 50-тия ден и също така да му даваме подсладена вода мин по 150 мл на денонощие. Той милия изпива едва 50-60 мл и след това му е много зле яденето. Дали заради тази пуста вода не му минава, вече не зная. В петък пак сме на лекар за ваксините и не знам ако е жълт още дали ще му ги сложат. Ох винаги има за какво да се притеснявам. ИМа ли и други с такава дълга жълтеница и вземате ли някакви специални мерки?
!
)
) и след случката с Ася , умората , недоспиването и справянето с всичко сама ми дойде в повече. Сега пък в петък ще си имаме гости от БГ за 15дни и пак ще съм във вихъра- да ги разходя и да се оправям с другите всекидневни неща
. След тях други гости, пак за 10 дни и след тях още едни за 1 седм.
.Действаше при Пами като беше бебе. За сега нямам такъв проблем с Дани, но.... Знам , че някой ще каже, че е цитрусов сок и че..... но е по препоръка на GP-то.
И при вас ли е така ??? Или наистина почвам да си мисля че нещо му има на това дете 
Тя не че жената можеше да му види цвета на лицето...той се дра доста (заведох го гладен за меренето) и се беше бая зачервил.

само и мия личицето с вода или с кърпичка напоена с вода, както каза че прави Петя!Аман от тия пъпки ви казвам ! 

супер гадно и смръщено е навън, не ми се рискува да я простина
искам слънцеее