Ето ни и нас - АПРИЛки!!!

• 13 583
  • 311
  •   1
Отговори
# 60
  • София
На нашия чай пише "от 2-рия месец". Ама то като се замисля още 3 дни и започваме втория месец, така че...не е страшно Peace
Това значи ли че на моя като пише от 1-ви месец е за новородено? Аз го тълкувах след като навърши 1 м., но явно това е чая който е за самото начало?!!Никой ли няма като моя чай? / не че го пие де/
http://www.hipp.bg/index.php?p=products&c=15&id=7

А-а-а...аз така го изтълкувах, защото така ми изнася Simple Smile Но мисля, че наистина трябва да е така.

Elokom е кортикостероид! На дъщеря ми го бяха предписвали заради екземи. Защо ви го изписват за подсечено дупе? Наистина сапуна доста изсушава кожата на бебетата, Аз ползвам детско шампоанче без сапун  и то само вечер или сутрин по време на къпане. През останалите смени на памперса забърсвам с влажни кърпички и профилактично мажа с Бочко.

Когато Ники беше бебе ползвах един много ефикасен крем за подсичане - Eryange на Klorane. За него гарантирам 100% че е много ефикасен.  Peace

Предполагам, че са ни го предписали, защото нашето си е направо екзема... newsm78

m_a_g_i_vs , при нас коликите започнаха на 13-ия ден. Както сама можеш да се убедиш от постовете на другите момичета, няма лечение. Предполагам, че и профилактика няма Sad Но ако сте късметлии могат и да ви подминат - коликите не са задължителен елемент от детското развитие Wink Моите две каки не са имали колики ...или поне не такива мъчителни.

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 19:16 от ВаняМ

# 61
ВаняМ , подсеченото дупе се лекува успешно с едно кремче Baby Tan. Има го в аптеките и е МНОГО ефикасно  Peace Също така го поливай със смрадлика или му прави компреси за мъничко, много помага  Peace

doly_dog , не го излагай изобщо на слънце, че с тая чувствителна кожа, която имат сега...  Rolling Eyes И Мио навън не се сеща за нищо, само спи или кротува.  Crazy

Tikvichka
, щом пъпчето кърви, слагай му вечер Тобоцин пудра  Peace

m_a_g_i_vs, на Мишо му почнаха от 5тия ден.

# 62
Вени кажи дали си доволна от този чай.
Аз ползвам обикновенни чайчета от анасон, копър и от лайка и когато има колики го давам топличък.
Мамите от Пловдив, вие откъде сте си го купили, защото мога да поръчам на приятелката ви да ми го купи.Лек ден
От аптеките  Hug, поне до нас го има навсякъде!
Аз пък днес реших да купя чая на ХИП с копър за колики! Само че на опаковката пише  че е от 1-вия месец, а в брошурите пише че е от 1-вата седмица- та кое е вярно? Мога ли да давам от него още сега? Аууу тия колики са ужасни  Twisted Evil

Момичета кажете с какво обличате малчовците, защото ние пак сме претоплини. А що се отнася да проверявам дали му е добре като му пипам ръчичките и нослето, ами те все са му студени.[/color]

# 63
Страхотна темичка Stefinka  Hug

Леле, момичета, ама наистина как бързо минаха тези 9 месеца  Simple Smile
И аз въпреки че не ви познавам лично, имам чувдтвото че ви познавам от 100 години. Надявам се и занапред да продължаваме да споделяме радости и тревоги.

Vanyivan, наистина щом го усещаш така значи наистина е дошъл момента.

За пъпчиците, и ние имаме по вратлето. Аз мислех че е от претопляне. От вчера и по лицето започнаха да се появяват, но току що идва педиатърката да я види и каза че няма нищо страшно и най-вероятно са от храна, която съм яла аз.

За дупето и аз използвам Бейби тан и мога само да кажа, че е супер.

ЧЕСТИТО НА AWAKE   bouquet

# 64
 pepa_ilkova чая го купих днес, не сме го пили още / не иска/ но аз го опитах и ми хареса  Laughing Ти как разбра че сте го претоплили? Ние също се пообличаме и завиваме с юрганче  Hug
Маги и нашите колики започнаха от 5-тия ден! Ако не минат тия дни отивам при един д-р Кръшков , който приготвя спец. сиромче - взимала съм го на Маргото и нямам спомен за колики! Иначе испихме 1 опаковка еспумизан , сега взех саб симплекс - все тая
открих в нета едни хомеопатични табл. за колики, ама нещо ги няма в  аптеките- чували ли сте ги?
http://papagal.net/index.php?main_page=popup_image&pID=1815& … 3408bae63be9ab598

http://papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1815

# 65
  • Някъде на път....
pepa_ilkova, нослето е важно да е леко топло, ръчичките и да са студени - не е проблем!  Peace

# 66
Добре дошли АПРИЛки  bouquet  bouquet  bouquet

# 67
Ей, страхотно е - вече сме в Родени през 2008!!!  Grinning

ЧЕСТИТО НА TIFFANY И AWAKE!   bouquet НЕКА МАЛКИТЕ СЛЪНЦИЧА ИМ НОСЯТ САМО РАДОСТ И УСМИВКИ, ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ!

Vanyivan, Galivo, успех и много леко! С вас сме!

Искам да ви питам какво се прави когато бебето се задави - знам, че трябва да се вдигне като за оригване, обаче понякога така се задавя, че чак спира да диша и започва едно такова да се опитва да си поеме дъх  #Crazy- и аз изобщо не знам какво да направя. Трябва ли да се потупва леко като при оригването или не? Вие как се справяте?  newsm78

# 68
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Да се запиша и аз в новата темичка  Grinning Ние се кърмим /за сега успешно/, спинкаме и акаме, и като изключим ужасните колики - всичко е ок  Wink
Исках да ви попитам нещо - усещам нещо като топче в дясната си гърда / в лявата няма/. Дясната по принцип ми е по-слаба, дава по-малко кърма и се опитвам всеки път да я доизцеждам, но това топче все остава /къде по-малко, къде по-голямо/... Някой има ли подобен проблем?  newsm78

# 69

Искам да ви питам какво се прави когато бебето се задави - знам, че трябва да се вдигне като за оригване, обаче понякога така се задавя, че чак спира да диша и започва едно такова да се опитва да си поеме дъх  #Crazy- и аз изобщо не знам какво да направя. Трябва ли да се потупва леко като при оригването или не? Вие как се справяте?  newsm78

baby_artois, като се задави я вдигам и и духам в лицето. Така тя си поема веднага въздух. Една приятелка ме научи на този трик и наистина помага.

# 70
Абе момичета - я кажете вашите татковци как се представят до тук    newsm78 newsm78 newsm78
Ние ако продължаваме така и скоро ще стигнем до развод    #Crazy #Crazy #Crazy
Моя мъж хич не се съобразява с това, че имаме бебе
Смята, че неговата отговорност е само да изкарва пари и това е    #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ето дори и сега е пак навън - да се видел с приятели - което на мен ми изглежда недопустимо - винаги съм си представяла, че няма сама да си гледам детето и че ако не да ми помага, но поне да е до мен за кураж ей така...
А него вечно го няма...
Аз ли изперквам или..............................    Thinking Thinking Thinking
Вашите мъже помагат ли ви?!?
Като чуя някой мъже как хранили и сменяли памперси на бебетата, а моя........................
Извинявайте, че толкова негативно, ама нервите ми си имат предел и трябваше да споделя

Да не би пък от следродилната депресия сега да си мисля, че аз като съм закована в къщи и той също не може да има свободата си    newsm78 newsm78 newsm78
Незнам!!!    ooooh! ooooh! ooooh!

# 71
stefinka, моето мнение е, че задълженията някак трябва да са разпределени. Разбира се, че повечето неща са на твоята глава, но все пак и мъжете трябва да си поемат своята отговорност и грижи за малкото  Rolling Eyes
Но реакцията на мъжа ти е съвсем типична реакция за мъж с малко бебе  Rolling Eyes Аз с моя проблеми нямам никакви, но ако реагира като твоя мъж, бих поговорила спокойно, че имам нужда поне малко от неговата подкрепа.
А събота и неделя, като си е вкъщи, защо не му оставяш бебето и не излизаш м/у храненията да се разведряваш и ти?  newsm78
Трябва да има някакво равновесие  Peace

# 72
milena1976 , не е добре да имаш бучка. Това ми прилича на запушен канал  newsm78 Почервенява ли?
Консултирай се с лекар, това е моето мнение. И то докато е време  Peace

За задавянето: аз го вдигам, но най-добре да му духнеш в лицето  Peace

# 73
Stefinka много хубава темичка!!!   bouquet
Ейй най-накрая да се включа и аз в новата темичка! Много се радвам че сме вече в родени  smile3501
Ходихме на педи за пъпките-алергични са и тъй като сме само на кърма вероятно от  нещо което аз съм яла, съмняваме се за едни гъби със сметана  newsm78 Педито ни изписа едно кремче ЕЛОКОМ  за мазане и днес вече почти нямаме пъпки, но кожата където я мазах е по-бяла, крема сигурно има избелващ ефект.
Bibobibo ще пробвам трика за задавянето непременно!  Hug
Аз съм много доволна от нашият татко, помага много винаги! Стефинка може би му е нужно време да свикне с новото човече, сигурно ти е много трудно така, опитвала ли си да погориш с него?

# 74
Аб и аз напипвам нещо като бучка в лявата си гърда, ама не е зачервена, не ме боли - незнам
Ще питам педито на прегледа след няколко дни
 Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт