Ето ни и нас - АПРИЛки!!!

• 13 565
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
Най-накрая успях да ви изчета, че да стигна и да попиша Wink
За акото - педито каза, че няма нищо страшно ако е зеленикаво, стига да няма слуз или кръв.
За секса - и аз още имам лохии, а ми е 25ти ден  Rolling Eyes Имам желание (мъжът ми да не говорим), ама още не мога да се престраша, все още леко ме наболява единият шев ooooh!
Забелязах нещо много интересно - щом бебка ревне ми потичат гърдите. Голяма любов сме, еееей Heart Eyes
бибо, как сте с храненето? Кърмите ли се или минахте на АМ?
Нашто педи препоръча да не мажем Ава със слънцезащитен крем докато не стане поне на месец. Дотогава ползваме Мустела Хидра бебе крем за лице.
Ние имаме обрив от 2 дни, както и такава раничка на пишето Sad Въртим си инфекцията от много време Sad Хремата, очите, а сега и тия неща... много неприятно! Мажем се с Фусидин, антибиотично кремче.
Много странно с тая диета на кърмачките - толкова противоречива инфо получавам! На мен от храните бадемите и кашуто, например, са ми забранени, както и мед, цитруси и тн. С напитките положението е още по-страншно. Само сокове и чайове за кърмачки, вода и айран. Разбира се това е препоръчително, не е казано, че не мога да близвам друго, ама мен си ме е шубе. А така ми се пийва биричка... Grinning Тия дни си взимах безалкохолна, а вече имам и 2 алкохолни зад гърба си Blush Mr. Green
За пелените - да ви кажа аз почнах с Huggies, после смених с Либеро, а сега съм на Памперс. Май Памперс най не пропускат.
За татковците - моят е голямо злато и откакто бебчо се роди сме страшен тандем, хем ни е първо бебе. Напоследък малко ме дразни, че и на него му се хойка насам-натам, а все ми се струва, че има нещо много хубаво и забавно вкъщи! Ама... жив и здрав да ми е - не мога да се оплача! Всичко, свързано с бебка, може да прави вместо мен и то чудесно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да не говорим, че само той е ангажиран с кучето! Grinning
За режима на хранене - ние нали сме на поискване, ама Ава много много не си искаше до скоро, та бяхме на около 3 часа. Сега почва сама да си иска. През деня е сгъстила манджите, а нощем не ми се буди. Аз преди ставах да я будя на 3 часа, сега я оставям по 3-4-5 часа, както дойде. Тази нощ имахме първа пауза от 6 часа, ама щото майка й се успа Embarassed

Толкоз от нас. Дано не ви отегчих!
Нелимакс, честито бебче! Ей че е голямо, а родено нормално след секцио. Браво на мама Peace Бързо възстановяване Hug Hug Hug
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИТЕ НИ СЛАДКИ БЕБЧЕТА!

# 166
Нашата Поли днес става на 1 месец.

Почерпете се за здравето й.

Честито на родените на една дата с нея - Даниел и Оливия.

# 167
МАМИ - СТРАХОТНА НОВИНА!!!!
СНОЩИ В 3.00 ПРЕЗ НОЩА ГАЛИВО Е РОДИЛА СВОЯ СИН - АЛЕКСАНДЪР.
МЕРКИТЕ МУ СА 2870, 49 СМ.  БЕБЧО СЕ ЧУВСТВА ЧУДЕСНО. МАМА ИМА МНОГО РАЗКЪСВАНИЯ, ЗАЩОТО Е РОДИЛА БЪРЗО, НО СЪЩО СЕ ЧУВАТСВА СРАВНИТЕЛНО ДОБРЕ!!!!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

# 168
криси бях писала че и ние бяхме на НАН и за наедряване не знам,ама ни запече,както и бебето на съни.наблюдавяй я.ние сменихме храните,но ако не ти прави проблем си продължавай на НАН.както прецениш.сиси и пролетна фея-честити ви месечинки!  bouquet

# 169
  • София
ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА МАМА GALIVO  Laughing  bouquet ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН ЗА РАДОСТ НА МАМА Е ТАТИ!   bouquet

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТО, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС   bouquet

ХАЙДЕ Vanyivan ЧАКАМЕ СКОРО И ОТ ТЕБ НОВИНИ ОТ РОДИЛНОТО Simple Smile

И Гого беше с пъпки по дупето, уж сменям редовно памперса. Купих Бочко и след второто мазане вече имаше ефект.
Мога ли да ползвам това кремче постоянно или да мажа само когато има пъпки?
Аз ползвам Бочко от самото и раждане, даже в клиниката ги мажеха с такъв крем. При всяко сменяне на пампито почиствам с мокра кърпичка и после мажа Бочко.Да чукна на дърво няма никакъв проблем с кожата,всичко е наред.

Аз също мажа Ради с Бочко откакто се прибрахме, след всяко сменяне на памперса и да чукна на дърво, досега не сме имали проблеми. Даже и по лицето го мажа за пъпчиците, след като го намажа до следващото хранене вече няма нито една пъпчица Simple Smile Ама за тия пъпки аз съм си проста защото си го направих от слънцето, така се изприщи миличкия, че много веновна се чувствам, ама вече се оправи де и повече никакво слънце  Naughty

За чая против колики на Хип, Ради не иска и да чуе за него. Хич не му понася, пък и не му харесва на вкус. Иначе двата дни в които го пиеше наистина имаше ефект за коликите, но пък започна да повръща от него и го спрях Sad

# 170
  • София
Извинявам се малко пообърках работите с цитата и пожеланието ми към Vanyivan ама се надявам да ме извините  Embarassed

Та за проклетите лохии забравих да кажа, какво е това нещо бе! Имам чувството че цяла вечност продължава и че никога просто няма да ги махна тия превръзки !?!?!?!?! Направо полудях...........и то какво както чувам, като ми спрат лохиите ще ми дойде цикъла, защото не кърмя вече  #Cussing out
А колко ми беше хубаво 9 месецааааааааааааааааааааааа  Mr. Green

# 171
ЧЕСТИТ СИН НА GALIVO!  ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

КРИСИ, и двамата ми синове са отраснали с НАН и не са наедрели изкуствено. Напротив - макар че си хапваха доста, и двамата бяха сравнително слабички (и сега са такива) и близо до долната граница на нормалното тегло за възрастта им. Имам много добри впечатления от това мляко и ако се наложи да давам на Поли АМ, пак ще използвам НАН.

# 172
Мамчета , искам да ви почерпя виртуално кой с каквото иска.
Днес имаме годишнина от сватбата - 11 години.

ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА МАМА GALIVO  !!!!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС  !!!!!!

# 173
Здравейте и от мен   bouquet
Ние сега ставаме с моите овнета Mr. Green
За елокома мога да пишаааааааа  ooooh! такива невероятни проблеми имах с на Сашето гъзъ ,че нямам думи  #Cussing out затова сега тоя малкия не го мажа с никви кремове никъде ползвам само зехтин с него мажа навсякъде след баня дори и главичката а след смяна на памперсите пак с него вместо кремове. само ги изнежвате с тея кремчета (това си е мое мнение разбирасе) а и тези пъпчици по-личицата едните са очистителни другите са по-брадичката от млякото независимо дали е кърма или АМ аз само почиствам след ядене с водичка малко на една салфетка  Peace
Честито на Галиво  и на Нелимакс !!! Живи и здрави  да са ви дечицата  !!!
Честити месечинки  на Дани,Оливия и Поли!!!
За памперсите ползваме на памперс 2-ката и на нас не са ни пропускали  Peace освен един път след като го беше сменял Жоро ..... ooooh! уеуе майко  Crazy тои го е страх да го залепи ,че да не му стискали и ела глей кво стана  Mr. Green нищо важното е ,че желание има човека аз си мълча с повече опит ще свикне  Flutter
исках и друго да пиша ама ..... Laughing
целувки от нас   bouquet

# 174
  • в илюзия
Честит син на Галиво , да и е жив и здрав и много да я радва    bouquet  bouquet  bouquet

Честити месечинки на Оливия , Поли и Дани
Миленая честита 11-та годишнина , с пожелания за още много по толкова

За памперсите и ние сме с 2-ката и до сега само веднъж се е случвало да пропуснат , но аз всеки път издърпвам ластиците отстрани Peace
За лохиите нямам думи  ooooh! очаквах по малко  и като количество и като дни , да не говорим , че няма изгледи скоро да спрат.
за кекса - Какво беше това newsm78
И последно ние също си мажем дупето с крем бочко и съм много доволна , досега проблеми не съм имала, даже бяхме тръгнали да се подсичаме и Бочкото ни оправи.

Днес ще си почина малко Боряна е на бабин дом до 6 часа.

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 13:54 от arodoet2

# 175
Здравейте момичета от днес и ние сме с колики та да видим как ще се оправяме с тях,започнахме да и даваме на Габито - Инфакол ,надявам се да и помогнат .Да питам за тея чайчета против колики от копар на Хип даватели вие на вашите бебоци и помога ли ?
Искам да попитам за тeзи столчета за кола който са от 0 -до 6 месеца за новородени ,виждат ми се доста неудобни ,защото бебето се сгърчва вътре като го сложиш,от кога е препорачително да се слага на такова столче

Аз бях писала,че нашето педи каза,че мога да го слагам в такова столче след втория месец и ако е над 4кг.

# 176
ЧЕСТИТО НА МАМА NELLYMAX! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И МНОГО ДА Я РАДВА   bouquet

За храните ние сме с Аптамил и аз за сега съм доволна, не сме я сменяли. В началото имаше няколко дни запек но нещата се регулираха и сега си ака по два пъти на ден Simple Smile

Емма аз мисля да се предпазваме с хапчета. И преди си бях така и сега мисля отново да е така, според мен това си е чиста работа, вероятността да стане някой сакътлък е мноооого малка, пък и това че всичко е в мойте ръце и си зависи от мен ме прави много спокойна Simple Smile Пък и нещо не съм привъженик на презервятивите, а и от повечето получавам обриви и сърбежи от гадния латекс.
И ние сме на Аптамил и каката беше на Аптамил. Тогава с нея смених почти всичко и най-доволна бях от Аптамил.

# 177
Здравейте и от мен   bouquet
За елокома мога да пишаааааааа  ooooh! такива невероятни проблеми имах с на Сашето гъзъ ,че нямам думи  #Cussing out затова сега тоя малкия не го мажа с никви кремове никъде ползвам само зехтин с него мажа навсякъде след баня дори и главичката а след смяна на памперсите пак с него вместо кремове. само ги изнежвате с тея кремчета (това си е мое мнение разбирасе) а и тези пъпчици по-личицата едните са очистителни другите са по-брадичката от млякото независимо дали е кърма или АМ аз само почиствам след ядене с водичка малко на една салфетка  Peace
и аз минавам на това мнение, въобще не предполагах че може да изписват лекарства с толкова странични ефекти на малки бебета  #2gunfire

# 178
Честито на мама галиво, пожелавам и много здраво и весело бебе и тя бързо да се възстановява!
[/color][/size]
Здравейте и от мен   bouquet
За елокома мога да пишаааааааа  ooooh! такива невероятни проблеми имах с на Сашето гъзъ ,че нямам думи  #Cussing out затова сега тоя малкия не го мажа с никви кремове никъде ползвам само зехтин с него мажа навсякъде след баня дори и главичката а след смяна на памперсите пак с него вместо кремове. само ги изнежвате с тея кремчета (това си е мое мнение разбирасе) а и тези пъпчици по-личицата едните са очистителни другите са по-брадичката от млякото независимо дали е кърма или АМ аз само почиствам след ядене с водичка малко на една салфетка  Peace
и аз минавам на това мнение, въобще не предполагах че може да изписват лекарства с толкова странични ефекти на малки бебета  #2gunfire
 извинявайте за двойният пост ама нещо се сбъгняса  newsm78

# 179
Мамчета , искам да ви почерпя виртуално кой с каквото иска.
Днес имаме годишнина от сватбата - 11 години.
Честито Миленче още дългиииии години да сте заедно и много да се обичате ,разбирате и уважавате !!!  bouquet
Скоро не си писала за Рая нищо?

Общи условия

Активация на акаунт