За акото - педито каза, че няма нищо страшно ако е зеленикаво, стига да няма слуз или кръв.
За секса - и аз още имам лохии, а ми е 25ти ден

Забелязах нещо много интересно - щом бебка ревне ми потичат гърдите. Голяма любов сме, еееей

бибо, как сте с храненето? Кърмите ли се или минахте на АМ?
Нашто педи препоръча да не мажем Ава със слънцезащитен крем докато не стане поне на месец. Дотогава ползваме Мустела Хидра бебе крем за лице.
Ние имаме обрив от 2 дни, както и такава раничка на пишето

Много странно с тая диета на кърмачките - толкова противоречива инфо получавам! На мен от храните бадемите и кашуто, например, са ми забранени, както и мед, цитруси и тн. С напитките положението е още по-страншно. Само сокове и чайове за кърмачки, вода и айран. Разбира се това е препоръчително, не е казано, че не мога да близвам друго, ама мен си ме е шубе. А така ми се пийва биричка...

За пелените - да ви кажа аз почнах с Huggies, после смених с Либеро, а сега съм на Памперс. Май Памперс най не пропускат.
За татковците - моят е голямо злато и откакто бебчо се роди сме страшен тандем, хем ни е първо бебе. Напоследък малко ме дразни, че и на него му се хойка насам-натам, а все ми се струва, че има нещо много хубаво и забавно вкъщи! Ама... жив и здрав да ми е - не мога да се оплача! Всичко, свързано с бебка, може да прави вместо мен и то чудесно

За режима на хранене - ние нали сме на поискване, ама Ава много много не си искаше до скоро, та бяхме на около 3 часа. Сега почва сама да си иска. През деня е сгъстила манджите, а нощем не ми се буди. Аз преди ставах да я будя на 3 часа, сега я оставям по 3-4-5 часа, както дойде. Тази нощ имахме първа пауза от 6 часа, ама щото майка й се успа

Толкоз от нас. Дано не ви отегчих!
Нелимакс, честито бебче! Ей че е голямо, а родено нормално след секцио. Браво на мама

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИТЕ НИ СЛАДКИ БЕБЧЕТА!