Ето ни и нас - АПРИЛки!!!

• 13 570
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
Мамчета , искам да ви почерпя виртуално кой с каквото иска.
Днес имаме годишнина от сватбата - 11 години.
Честито Миленче още дългиииии години да сте заедно и много да се обичате ,разбирате и уважавате !!!  bouquet
Скоро не си писала за Рая нищо?

Рая най-вероянтно ще я изпишат другата седмица , защото я бяха заразили с грип и сега я лекуват. Не си водете децата в 1-ва градска болница.Заразили са цялото отделение бебета с грип. А пък за отношението - да не говорим,под всякаква критика. А снаха ми вече е пред нервна криза.Почти 3 месеца не може да си я прибере.

Петя, благодаря за пожеланието , да ти се връща и на теб  Hug Hug

# 181

Рая най-вероянтно ще я изпишат другата седмица , защото я бяха заразили с грип и сега я лекуват. Не си водете децата в 1-ва градска болница.Заразили са цялото отделение бебета с грип. А пък за отношението - да не говорим,под всякаква критика.

леле ужас  #2gunfire ей тва българска му работа ,дано бързо се оправи то само грип и липсваше на крехкия организъм  #2gunfire

# 182
  • Някъде на път....
Честито на galivo!   bouquet

milenag, честита годишнина!   bouquet

# 183
Момичета моля ви за вашето компетентно мнение.
Аз пия лактогонен чай вече близо 5 дни и имам чуството, че имам кърма. Като казвам имам, да поясня, че от двете гърди пробвах и исцедих 100мл и затова давам и двете да суче, но естествено не е достатъчно, т.к. трябва да яде вече над 100мл от едната /по принцип така казват,само от едната/.
Но днес си купих Рицинус Комунис-тези хомеопатични хапчета за които Калли спомена. Но нетрябва да се пие анасон, мента, дори пастата за зъби трябва да не е ментова, защото се губил ефекта на хомеопатичното лекарство, така пише ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=44930.0 И сега незнам какво да правя, защото ако почна да пия / а аз вече пих/ тези хомеоп. хапчета, трябва да спра лактогонния чай, т.к. там има анасон.
Иска ми се да имам кърма по 100гр от гърда, затова ги икупих, но сега пък се замислям, да не би да объркам още ситуацията или да си пия лактогонния чай.
Моля ви помогнете ми в избора: лактогонен чай или Рицинус комунис???
Вашето мнение е важно за мен, а и най-вече за бебо!!!
P.S.Моля ви кажете какви колички сте си купили и дали сте доволни, защото аз още ползвам на каката, но ще ходя другата седмица да купувам на бебо и още незнам каква да е. С акакта ползвах Чиполино Пуки, но не съм много доволна.

# 184
Момичета моля ви за вашето компетентно мнение.
Аз пия лактогонен чай вече близо 5 дни и имам чуството, че имам кърма. Като казвам имам, да поясня, че от двете гърди пробвах и исцедих 100мл и затова давам и двете да суче, но естествено не е достатъчно, т.к. трябва да яде вече над 100мл от едната /по принцип така казват,само от едната/.
Но днес си купих Рицинус Комунис-тези хомеопатични хапчета за които Калли спомена. Но нетрябва да се пие анасон, мента, дори пастата за зъби трябва да не е ментова, защото се губил ефекта на хомеопатичното лекарство, така пише ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=44930.0 И сега незнам какво да правя, защото ако почна да пия / а аз вече пих/ тези хомеоп. хапчета, трябва да спра лактогонния чай, т.к. там има анасон.
Иска ми се да имам кърма по 100гр от гърда, затова ги икупих, но сега пък се замислям, да не би да объркам още ситуацията или да си пия лактогонния чай.

Аз съм с двете ръце за чая а не за хапчетата  Peace
1-во .не можеш вечно да се съобразяваш какво приемаш (чай,кафе,паста за зъби и т.н. )
2-ро вече си постигнала успех с чая  Hug продължавай все така и цеди след като суче за да предизвикваш лактацията

Това е мое мнение ,но не се влияй от него трябва сама да предцениш   bouquet

# 185
Аз пия и двете и определено има ефект  Peace За втори път пия от тези хапчета и не съм чула да не трябва да се приема анасон, може и да не е вярно  Peace
А според мен е важно детето да се нахранва, независимо по колко изяжда от едната и другата.
Аз храня Михаил и от двете гърди почти всеки път и изяжда по 130-150 мл  Peace
И Калоян така го храних 8 месеца- и от двете гърди  Peace

И още, което ми каза хомеопатката за това л-во: ако не искам да не се съобразявам с прием на храна преди/след приема на Комунис, да го разтварям в малко вода-така нямало значение кога се пие  Peace

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 15:10 от kalli

# 186
ето още една смешна снимка Mr. Green

ох полудях в нас  Crazy у нас скука във форума скука ....... Crossing Arms

# 187
А защо не излезете малко, навън не е лошо  Crazy
Аз сега изпратих мъжа и Мишо на разходка, Кало спи и мисля малко да пооправя в нас и, ако ми остане време, ще подремна  Twisted Evil

# 188
А защо не излезете малко, навън не е лошо  Crazy
Аз сега изпратих мъжа и Мишо на разходка, Кало спи и мисля малко да пооправя в нас и, ако ми остане време, ще подремна  Twisted Evil
амииии в град Люлин  вали ........ Joy hahaha hahaha hahaha и то качественно  Confused
дано не стига до вас ама не ми се вярва  Rolling Eyes

# 189
  • Някъде на път....
.......................

амииии в град Люлин  вали ........ Joy hahaha hahaha hahaha и то качественно  Confused
дано не стига до вас ама не ми се вярва  Rolling Eyes
и в "Надежда" вали.......  Sad

# 190
Калли изчисти си кутията с ЛС. Искам да те питам нещо.

# 191
pepa_ilkova   , готово  Peace
За хапчетата още се сетих, че се препоръчват, ако кърмата ти е спряла от стрес, нерви или нещо от сорта. Защото на мен ми спря от това (заради пустата ми игла в корема  Close)
Тогава чая не действа  Peace

Пък в нашия квартал е слънце  newsm08

# 192
  • Русе
Момичета аз май пристрастих Сашко към бибероната(залагалката)  Confused .Значи той си заспиваше с нея,но после я изплюваше,пък сега си я държи постоянно в устата.Когато заспи уж по-дълбоко аз я издърпвам,но след 5 минути малкия се размърква и започва да си лапа ръцете.Не е гладен със сигурност.Когато пак му я дам и се успокоява и заспива на момента.Дайте съвет как да го отуча,че знам че не е много хубаво така.

cenitelkata и в Русе е ужасно времето.Ту вали,ту духа вятър и от време навреме се появява някои слънчев лъч за малко  Crazy .И на мен ми е голяма скука и нямам търпение за се оправя времето,че да хукна по барчета и паркове  Joy

# 193
Момичета аз май пристрастих Сашко към бибероната(залагалката)  Confused .Значи той си заспиваше с нея,но после я изплюваше,пък сега си я държи постоянно в устата.Когато заспи уж по-дълбоко аз я издърпвам,но след 5 минути малкия се размърква и започва да си лапа ръцете.Не е гладен със сигурност.Когато пак му я дам и се успокоява и заспива на момента.Дайте съвет как да го отуча,че знам че не е много хубаво така.
Пък моето мнение е, че по-добре залъгалка, отколкото палец или ръката  Peace
Нека да си смуче, колкото му се иска, после той сам ще си я изплюе  Peace Поне аз така мисля  Wink

# 194
Пък моето мнение е, че по-добре залъгалка, отколкото палец или ръката  Peace
Нека да си смуче, колкото му се иска, после той сам ще си я изплюе  Peace Поне аз така мисля  Wink
напълно подкрепям ,какво като я смуче от биберон отказване има от палец няма  Naughty познавам лично 3-ма човека които си смучеха палците до 15 годишна възраст .
Сашко смучеше бибата така жадно и така ревеше за нея докато един ден не я скъса тя се напълни с лиги и тои се погнуси от нея след това не се е сетил за биберон така че спокоино  Peace

Общи условия

Активация на акаунт