"Дневникът 42'' - да отслабнем всички заедно

• 12 055
  • 405
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от мен момичета. ))))

Аз нямам кой знае какви новини, в общи лини за 4дни плодуване имам свалени 1.5кг, днес ми е 5ти ден за утре ще видим как ще продължавам. )))
Радвам се, че всички останали са режимни и имат добри резултати, все така да продължавате. )))))

# 226
привет и от мен
съвсем набързо че дребосъка си иска разходката. отчети няма да давам че пяк я оплесках с храната. Но сега си готвя зеленчукова супа и смятам да обядвам с нея. спортът ми се състои главно от разходки Hug
галка, добре завърнала се, липсваше
тикве, нел беше писала че ще отсъства 2 седмици

# 227
Здравейте и от мен моми4ета!Ананасовата диета се прилага само 2дни за про4истване на организма.От днес запо4вам нисковъглехидратната.Ло6ото е 4е съм в депресиа и не знам колко 6те издържа.Преживиах загуба преди 3 седмици и о6те не съм много добре.надявам се с ва6а помо6т да се справиа.Извиниавам се за правописа но нямам ниакои от българските букви.И съжалиавам ако ви товариа с проблемите си.Успех на вси4ки моми4ета.

# 228

тикве, нел беше писала че ще отсъства 2 седмици

Пропуснала съм  Embarassed

LUIZA2001, имаш нашата подкрепа на 100%  Hug  bouquet

# 229
   Тикве чух,чух  Laughing.Как върви Дюканан?

Нямам време да чета и само влязох да ви кажа Добро утро  Hug ,на всички дневничета.
Ремонрта ни започва утре с пълна сила,така че ,утре рано сутрин с Дария ще се преселваме в дядо й.А иначе пренесохме почивните  дни почти целият апартамент в една стая  Mr. Green и дано съм посмъкнала покрай това поне малко  Crossing Arms

Успех с режимите на всички и дано като се завърна да има много много минуси  Praynig

На всички новодошли  welcome  и на всички завърнали се  love001.

Много ще ми липсвате,но няма как.Аз обещавам да съм диетична. Crossing Arms

# 230
Здравейте момичета,

кантара най сетне мръдна днес показа 49.400 кг  Grinning след дългият застой от понеделник ...

Миранди  благодаря за кафето   bouquet

lideto70  вече само диетични и здравословни храни ще хапвам... доста стриктна станах с този форум...

Shapokliak  не мисля, че 1 лъжица захар в кафето е проблем... така , че действай... относно подправките малко зехтин и сол.... и ябълков оцет също не са проблем

Chocolata не знам дали заради малкото храна , но кантара вече е на долу.... а и не съм гладна!! Малкия е болен и съм се притеснила покрай него и дори глад не изпитвам... вчера след вечерята имам и 2 ябълки и 1/2 банан

QN4E  браво за успеха .... 4.5 кг за една седмица е просто супер... даже ми се струва много

Veronica Mars  браво ...само така  newsm10

# 231
Аз само две килца съм свалила от както съм почнала но бавно и славно може и да сваля.Много съм разочарована че не свалям по бързо, все пак съм на диета от 25.04.08  Crossing Arms сигурно не правя нещо както трябва.Вчера почнах и фитнеса добре мина.

# 232
  • София
Bunny87  Hug не очаквай бързи резултати - по-добре бавно , но трайно да отслабнеш.  Peace И аз както виждаш имам много за сваляне  и много ми се иска да стане бързо, но знам, че просто няма начин.  Thinking Затова да се въоръжаваме с воля, инат и търпение и с взаимната подкрепа, ще ги рреборим тез гадини  smile3521

АяHug виждаш ли че тръгна надоло - а при теб имш много малко още , а то е най-бавно, но пък победата ти е близко  newsm10

НелHug дано си права за минусите, но и ти като се върнеш дано ни се похвалиш с голям минус!  newsm10

ТиквичкаHug ти наистина си пророк , за който пишеш и се появява !  newsm62

LUIZA2001  Hug Имаш нашата подкрепа! Много е тъжно, че си преживяла загуба, но трябва да продължиш напред - живота е такъв и дано бързо превъзмогнеш депресията .  newsm10

Галя , Hug добре завърнала се - и браво за спешните мерки и чудесния резултат!  smile3501

СкорпиHug тез диаманти и аз си ги бройкам  smile3521, но само като са в минусовата зона,  а в плюсовата - не се броят  Mr. Green

QN4E,  Mirama  Hug  браво за резултата  smile3501 newsm68 newsm44

Veronica Mars  Hug браво така режимна си супер  smile3501

КаприсчеHug ти с тея разходки голям фитнес си правиш! А и в хранително отношение ще влезеш в ритъм!  smile3521

Шоки , Иле  Hug нашите примери за подражание , как сте днес с хапването?  Heart Eyes

МирандиHug днес сме сериозни, нали?  Peace

Пипи, Жедира , Сати   Hug Hug Hug

На всички Дневничета , които не съм споменала лично се извинявам  newsm51 , но ще изпиша цалата тема ако продължавам

# 233
Нашите си идват юли и като видят че не съм отслабнала много ще решат че не полагам усилия! Sad

# 234
Bunny87@ само да ти каже, че след като си започнала с фитнеса първоначално ще покаже кантара + това е от натоварването и ще се нормализира Wink
lideto70 @ аз се чувствам прекрасно като изключим леки болки от упражненията, но и това ще мине  Naughty
Благодаря многоза подкрепата на всички!
Сега съм си приготвила една Активия с мюсли и праскова за "Закуска" пак късничко, но по-добре от нищо нали?  Thinking

# 235
Bunny87, нещо съм пропуснала на какъв точно режим си, но 2кг за 10дена са си чудесен резултат, не очаквай по кило на ден. ))))
Аз не съм особен почитател на фитнеса, предпочитам дългите разходки (е, сега няма предпочитам, или не, всеки ден съм на вън) и упражненията. ))

Veronica Mars, защо не опиташ да закусваш с плод, в Активиата се съдържа доста захар, а и не бих казала, че е точно кисело мляко. )))

# 236
Mirama@ ходих до близък магазин до офиса и имаше само банани и за това взех Активия.
Принципно искам да правя всеки ден различен режим.
Примерно вчера на салата, днес на мляко, утре на плодове и т.н.
Обмислях и някакъв смесен вариянт примерно :

Закуска : Кафе с плод
Обяд : Салата
Следобед : Плод
Вечеря Кисело мляко или месо/риба със салата

# 237
Veronica Mars, това е добре, че искаш да разнообразяваш, но не виждам какво им има на бананите. ) 1банан е по-малко калоричен от 1активия. И нямат кой знае каква разлика от останалите плодове, например едни череши и грозде имат много повече калории от тях. ) но ти си преценяваш. )))

# 238
Пренебрегвам ги защото са с високо съдържание на нишесте доколкото съм запозната не се препоръчват за диети Simple Smile Иначе аз много обичам да ям банани  Embarassed

# 239
Пренебрегвам ги защото са с високо съдържание на нишесте доколкото съм запозната не се препоръчват за диети Simple Smile Иначе аз много обичам да ям банани  Embarassed

аз си ги ям когато съм на плодове. ))) има доста други неща, които не са за препоръчване при диети. )

Общи условия

Активация на акаунт