"Дневникът 42'' - да отслабнем всички заедно

• 12 022
  • 405
  •   1
Отговори
# 330
Цунках котьо от теб, специално му казах че е от теб  Flutter  Grinning Той милия още нали е бебе и е така фин, че се чудя как да го хващам... трябва да порастне Sunglasses браво за тренировката!
Cantrell_NY добре дошла!

Hug

# 331

Кантрел, здравей и добре дошла. С толкова малко храна едва ли ще 'удържиш' (както ти се изрази) дълго време. Не е до организъм ограниченото хранене, а е до това как научиш организмът си да се храни, а той вече си знае как да се поддържа оттам нататък. Няма бързо отслабване, което да води до трайни резултати. Успех  bouquet

ЕДИТ: Добре заварила и на двете!  Hug
Благодаря Ви  Heart Eyes !

Знам, че 90% от бързите резултати водят до бързо възвръщане на кг., но знам как да си ги запазя и съм успявала в продължение на години да го запазя (59-62 кг до 64 кг само качих за 4 години, което е нищо), затова и не ме притеснява бързото отслабване и задържането, а дали ще устоя. Това (в случая) е като предметите у дома - ако не поддържаш, се похабява всичко. За всичките години вече познавам тялото си изключително добре (поне така смея да твърдя), както и навиците му, "+"-те и "-"-те.  Hug Само се моля да издържа поне 2 седмици - след това е лесно и не ми прави впечатление.

# 332
Cantrell_NY, добре дошла и от мен. )))) И аз като Шоки да ти кажа, че хапването ти е малко (то кой го казва де, дето карах 15дни на плодове и вчера завърших 5ти ден от втора серия плодуване), но все пак. ))) Започни с нещо по-леко, като не изключваш определени храни, просто намали количеството. След 3-4седмици можеш да преминеш на по-драстична диета, важно е организма да привикне към намаляване количеството на храната.

Chocolata, маслинките бяха 5, обезсолени. )))) То че е много хапването ми, много е, но поне са само плодове и зеленчуци. )) И малко сиренце, макар че трябва да го пропускам това сирене.

# 333
Момичета, понеже утре правя два месеца на Дюкан, а не знам дали ще мога да вляза, защото моя човек пристига рано сутринта и трябва да търgа към гарата, та почерпката я давам сега  Mr. Green

Също така предполагам, че няма да влизам през следващите дни  Blush Така че искам да ви пожелая хубава и режимна седмица и като се върна да има с какво да се похвалите  Wink

Обичам ви всичкиии  txtloves и ще ми липсвате многоооо  Two Hearts Kissing Heart Two Hearts

P.S. а ако утре успея ще мина да сервирам и кафето  Mr. Green

# 334
  • В друго измерение
Такаааа...току що слизам от колелото - 50 минути, чувствам се чудесно  Party

Iguanka, розмаринът ти действа добре като учиш, така ли? Че на мен сега ми предстят два усилени месеца, да знам какви аромати да си взимам. А лампата вече си  обожавам  Heart Eyes

Chocolata, обещавам, утре ще съм си ок с водата  Peace Пийвам си и без режим добри количества, но съм много "пикантна" Blush и избягвам да пия като обикалям навън, че става еднооо #Crazy

Cantrell_NY , добре дошла и от мен! Да се похвалиш с минуси след месец:)

Отивам да боря корема с коремните преси сега #2gunfire (Да му се не знае, никога не съм имала коремче, и сега нямам, ама се отпуснах, не е стегнат Sick)

# 335
Миранди, аз пак да си предложа услугите, ако не те обиждам и нямаш нищо против, мога и аз да пусна темичка, ще запазя всичко същото, само мерките на момичетата ще променя. Имам време колкото искаш. ))))

Благодаря ти  Hug

Ще ти пиша на ЛС  Hug

# 336
Heartbeat браво! А за розмаринът аз съм доволна, препоръчвам  Hug
тикве  Heart Eyes честито-много хубави почерпки  Hug
Аз сега чета статии за добавките от http://www.bb-team.org  Grinning

Вече стана 10 май - Честито Миранди!!!   

С пожелание за красота и хармония, постигнати цели, по-лека работа но повече парички и най-вече здраве  Hug 

Вижте какво шапО на Мац Буда направих  Party много му ходеше за партито  Blush  Mr. Green  Heart Eyes  Hug айде лягам  Hug

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 00:34 от iguanka

# 337
Мерси и на останалите Simple Smile!!!
Между другото исках да ви кажа, че откакто влизам тук и чета всичко, което пишете и всички сме тук, заради кг.-те, ми е много по-лесно и ми давате сили по този начин (като знам, че не съм сама в това) да продължа, иначе досега да съм изяла една-две порции спагети или пица, както ги обожавам  newsm24

Оу, Миранди има рожден ден, извинявам се - Честит Рожден Ден   bouquet  bouquet newsm24 . Желая ти много, много здраве, после късмет, а късмета и здравето са най-важните!! Simple Smile Всичко останало е като резултат от тях Wink

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 00:41 от Cantrell_NY

# 338
  • Cacao Land
Днес:

закуска: мюсли с пр. мляко и мед
обяд: от този клисавия хляб Wink с котидж чийз; 20гр 66%+20гр 72% шоколад
вечеря: удавих една голяма салата в сирене и зехтин

Тренировката я казах вече- 40мин.

Тикве, да се нагушкате едно хубаво с милото Hug

лиде Heart Eyes Heart Eyes

Миранди,честит рожден ден!!!

# 339
Честит Рожден Ден,Миранди

Да си ни жива и здрава, много щастлива и нека всичките ти желания се сбъднат, успех, миличка, преследвай мечтите си Hug

Сега за мен, май днес нямам минусче, но се чувствам прекрасно, вчера правих във фитнеса ръце и задължителното кардио и днес имам мускулна треска на ръцете.Менюто-кексче от трици, половината солено, другата половина сладко кексче, соленото го разцепих на две и пак си направих принцеси с телешка кайма, напоследък май съм пристрастена, може би просто прилича на истински сандвич и затова толкова ми харесва, вечеря-бялото месо от едно пиле на грил, общо за деня около 1кофичка нискомаслено кисело мляко, опитвам да намаля млечните, мисля си, че млякото забавя процеса на отслабване, но не мога съвсем без него.Вода-около 2.5л WinkКоремчето с всеки изминал ден става все по-плоско и май масажите действат, станах по-гладка в проблемните зони, абе доволна съм от себе си, Laughing
Шоколадче, я бързо да се похвалиш с прекресно изкарване снощи, Hug
Cantrell_NY, ние също сме тук затова, да се подкрепяме в това начинание, борбата с килцата в приятна и весела компания, радвам се, че ти харесва при нас Hug Hug
Тиквичке, много хубаво да си изкараш с госта Hug
Лиденце, отчитай резултати ,още ли си на плодове Hug
Много дълъг ми стана поста, ще се включа пак по-късничко, съжалявам, че не пиша на всички сега, после ще наваксам, гушкам ви всички Hug Hug Hug Hug

# 340
  • София
Добро утро, момичета!  Hug

Миандииии, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!

А ето и едно събуждане от мен...

newsm51

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 09:10 от abirena

# 341
Добро утро момичета,

Честит Рожден Ден Миранди - много здраве, щастие и сбъдване на всички желания!!!!

Cantrell_NY  добре дошла  Hug

Днес съм на работа .... вчера си бях стриктна вече ще ми станат 2 седмици без издънки.... направо не мога да се позная... много се стегнах покрай този форум за което ви благодаря   bouquet

# 342
Честит Рожден Ден Миранди! Много щастие, успехи и всичко най-хубаво. ))))

Момичета, с Миранди се уговорихме аз да пусна темичката, така че който иска променени мерки да ми ги пусне на лични. )) Днес ще ги събера и довечера ще я пусна.

# 343
Миранди, честит рожден ден, мила!
[/size]

Желая ти много здарве, любов и цялото щастие на света!

# 344
  • София
Честит Рожден Ден, Миранди!  Hug

Всичко най-хубаво ти пожелавам!!!

Засега, до този момент, продължавам да съм режимна.

Закуска в 8,00 -  плодов сок.
Закуска в 10,00 - грейпфрут + зелен чай.
Обяд в 12,00 ще бъде лозови сърмички.

Как сте днес?
Aia , радвам се ,че детенцето ти е оздравяло!  Hug

abirena , мерси за кафето!

Хубав и режимен ден пожелавам на всички! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 11:22 от Сати

Общи условия

Активация на акаунт