оМАЙна пролет пъстроцветна-крачи варненкА кокетна!!!

• 21 226
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Дилянка , вие от юни или септември ще почвате яслата ?

От октомври  Mr. Green Нали сме назад с ваксините и края на септември ще ни бият последната- та за това на 1 октомври ни написаха.В една група ще е с Ема на Герито Heart Eyes

ani-bani подготвяй се от сега психически да спиш пред желаната ясла на 2 януари 2009г Wink

# 151
е аз казвам за неразбрали те като мен

# 152
вие за яслите действате,а аз записах мойта кака на занималня за лятото,4е на 30.05 им е тържеството и после ги пускат по домовете ...та,от 02 юни - аз и татито на опашка за записване в 1 клас,голямата мома на занималня,а малкото - при баба...после ..не знам..който издържи...Wink

кой ходи на кафемашината?от понеделник и аз ще се записвам...там!

# 153
Мацки ако янкоя има свободно време д аидва в нас 4е е ку4ешница тъкмо приклю4ихме с на детето стаята сега остана целия бардак в спалнята по4вам и него,моя само с евърти около мен и яде фъстъци Outta Joint

# 154
Мацки ако янкоя има свободно време д аидва в нас 4е е ку4ешница тъкмо приклю4ихме с на детето стаята сега остана целия бардак в спалнята по4вам и него,моя само с евърти около мен и яде фъстъци Outta Joint
какво било у вас?  newsm78 Laughing

# 155
Мацки ако янкоя има свободно време д аидва в нас 4е е ку4ешница

hahaha ку4ешница  Joy

# 156
Хелоу,приемате ли нови попълнения? Гледам мойта дружка поетесата Insatiable е тук и викам и аз да се намърдам  Mr. Green И аз съм бъдеща майска мама,за 19май е секциото,ако устискам дотогава  Mr. Green Живея в района на Автогарата.Гледам че си обсъждате интересни темички,така че ще се включвам да събирам ум и разум Peace

# 157
Мацки ако янкоя има свободно време д аидва в нас 4е е ку4ешница

hahaha ку4ешница  Joy

Laughing демек разхвърлено bowuu

# 158
Франческа -умори ме ,бре жена с тази дума !!! ха ха аха ааааа
 дай го насам твоя -да го събера с моя- щом хапват фъстъци,и уиски ще пийват и поне няма да ни е яд да ги гледаме....4е и бонбони ще поискат !!!

# 159
Здравейте!
jerry , добре дошла! Hug Леко бременеене! То не останало, ама... Ще стискаме палци. Laughing Дай сега отчет- в коя болница, кой доктор, пол на детето Laughing Много сме любопитни тука, ама винаги е много интересно, като ще идва ново бебче. newsm44
Още ни е рано за ясла, слава богу, пък и не мисля да го давам. Този бонбон ще си го гледам аз- никакви ясли, бавачки и т.н. Напатих се достатъчно и от двете алтернативи.
Мацки, ако знаете какво беше днес на Слънчевата. Shocked Имаше пет- шест рампи и около 50-60 скейтбордистчета- всякакъв пол и възраст, който вдигаха такава аларма, че не е за разправяне. smile3514 Обадихме се в Общинска полиция- нали те охраняват, ама колата дойде, постоя две минути и си тръгна. После разбрахме, че било само за днес, щото щяло да има някакво мероприятие. Ама то трябваше да почне в 16 часа, пък по туй време мнооого готин дъжд валеше. Миличките! Развали им се купончето. newsm48
От днес съм на режима на Пиер Дюкан- протеиновата диета. Стискайте палци тоз път да продължи повече от три дена. Sick Joy
Франческа, някой май вече ще спинка сам. smile3521 Пък мама и тати кво ще правят? newsm44 luvbed Ми нека си хапне момчето фъстъци- ще му трябват силички! newsm62
Хайде, до утре!
Мери, всеки ден сме на кафемашината- заповядай при нас! Hug
Тони6а, ще го изпапкам тоя сладур сина ти! Снимката е върха!
Лека нощ! Hug

# 160
мдаа и уиски пие и формула гледа може да си паснат Grinning

# 161
Саши добре дошла при Дюканките Mr. Green
Много сме в темичката им от Варна Hug

Аз пак я бях спряла и сега съм и аз вече 4 ден удърен и се надявам да продължа този път . Щото от септември се опитвам да я спазвам и дотук съм смъкнала общо от тогава около 8кг Rolling Eyes

# 162
 newsm78 Мацки на 25 май ли излизат списъците за детските градини?Вчера звъннах във градината и някаква леля ме скастри че не сме бели разбрали Naughty а те ни казаха само май не са уточнявали дати

# 163
jerry - добре дошла Simple Smile, стискаме палци за 19 май.
Днес май слънцето ще се задържи, дано да не вали че толкова дрехи са на простира и все на Коко.
Саши - и на теб стискам палци за диетата, браво, аз нямам воля за диети - не мога да  се ограничавам, хапвам си всичко. Mr. Green
Днес мъжо ми почива, а успях да се вредя на компа  Joy

# 164
newsm78 Мацки на 25 май ли излизат списъците за детските градини?Вчера звъннах във градината и някаква леля ме скастри че не сме бели разбрали Naughty а те ни казаха само май не са уточнявали дати

Ми явно зависи от градината.Списаците няма ли да излязат на сайта на общината също Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт