ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 46)

• 15 765
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честит имен ден на всички именници и от мен Simple Smile

Ketito, намали малко темпото и не се преуморявай Hug Направи ми впечатление, че си много дейна напоследък - пазаруване, излизания, но мислех че си по-добре... Още малко ни остава, после ще наваксаме и с работата, и с разходките!

Ели, аз също не те познавам. Но лесно можем да поправим това Grinning Ти в София ли си? Аз почти нямам познати вече в Петрич, и от моя набор не познавам много хора, защото завърших гимназия в Благоевград. Малкото ми приятели отдавна са или в София, или в чужбина.

ДеЩоВиди, на малката не съм купувала още книжки, но със сигурност ще натрупам библиотека и за нея Grinning Засега купувам за мен книги как да я отглеждам и възпитавам от бебе докато се дипломира Wink И много бизнес издания пак за мен:)

# 196
6milianka, аз имам такива. Излизат ми под мишниците и към гърдите. И преди така ..и се махнаха. Надявам се и този път да се махнат.

# 197
  • Варна
И аз като имах коластра беше само от едната гърда. И мен ме притеснява това.
Как е възможно един бебефон на фишер прайс в американски сайт да струва 20 долара, а в български 100-тина лева  #Crazy?
Дещо, на мен ми е интересно за книжките. Аз вече му чета приказки  Blush.
Според вас това:
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2908644
и каква е идеята на това, което с което бебето се загръща над чувалчето
или това:
http://www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=290059&CategoryID=12824

# 198
  • София
inka 26 Тортата от памперси ще я направя предишния ден преди погачата, че нали се навиват памперсите..... Иначе всичко е купено без памперсите Laughing Със сигурност ще я покажа и ще снимам постепенно.

Майра Чувалчето е страшно тънко, точно като боди и отдолу е отворено. Прилича на нощница.

# 199
  • София
Честит празник на всички и честит имен ден на именниците!
Майра , честит имен ден на патерици !
Да ти е живо и здраво името , много е хубаво , любимо ми е от Тютюн ,на  Димитър Димов .
Аз днес си изпратих свекито. Вече може да почивам.  Mr. Green

# 200
  • София
Направо ми е мъчно за тези от вас, които не могат да спят. Аз съм като мечка - поне до 12-1 на обяд си откарвам Blush Но нощем лягам късно, защото ме е хванала някаква жестока мания да чета - аз по принцип си обичам, но от работа все нямам време Sad А сега, в почивните дни, изчетох поне 2 хиляди страници, кефффф Sunglasses И така - нощем с книжка, сутрин сън, следобед ядене hahaha
Ох, много сте ми сладки мамите с първо бебе - то са едни покупки, едни приготовления, едни питанки и чуденки Grinning Вярно казват хората, че нищо не се чака като първото детенце. Не че това го обичам или искам по-малко, но съвсем не се вълнувам така, много по-практична и спокойна съм. С Никола бях точно като вас - струваше ми се от решаващо значение какъв точно термометър ще му купя, какво точно олио, пък от коя гърда ми тече коластра, това означава ли че ще имам кърма Rolling Eyes Laughing Сладури Hug

# 201
И аз така им се радвам. Но мога да кажа, че аз и с Яна не съм била така. Относно покупките най-вече. Всичко в последния момент, всичко ей така лежерно, струваше ми се най-естественото нещо, нямах кой знае какви въпроси, не съм влизала да чета много в интернет. А си беше планувано бебе, искано. Но аз по принцип съм леко чалната и не се втелявам много по материалните неща. И чета и се забавлявам и аз, а и във форума влязох, когато детето беше на година и полвина.

# 202
  • Варна
Ох, много сте ми сладки мамите с първо бебе - то са едни покупки, едни приготовления, едни питанки и чуденки Grinning Вярно казват хората, че нищо не се чака като първото детенце. Не че това го обичам или искам по-малко, но съвсем не се вълнувам така, много по-практична и спокойна съм. С Никола бях точно като вас - струваше ми се от решаващо значение какъв точно термометър ще му купя, какво точно олио, пък от коя гърда ми тече коластра, това означава ли че ще имам кърма Rolling Eyes Laughing Сладури Hug
Joy Joy Joy
Да, аз съм типичен пример.
Купих си специален син кош за пране за бебчо.
Трябва някой да ме спре, ако продължавам да разглеждам ще се наложи брат ми да ми прати контейнер, а вече е поръчал 27 дрешки до 1 г. и 18 от 1- 2 г.  Blush Blush Blush
Никой ли няма желание да ми каже за чувалчето  Sad?

# 203
      4естит имен ден на вси4ки именници!!!!
  Днес имаме  годи6нина от сватбата   loveuuu цели 3 години  Grinning   4ерпя ви виртуално newsm38 cook cheers
 Много  е сладък Гого ,а и вси4ки не6та,които сте вzели zа бебетата.На една от снимките има6е към 4овал4ето и 6ап4ица.Нея 6те я иzполzвате ли преz лятото?
Тити,пита6 ме zа плацнтата...та на видеоzона се вижда една 4ерта,която е то4но като напукано.Докторът ми каzа,4е плацентата  е като гъба и ме попита дали съм имала zацапване.
 оххх...от жегата не мога да си събера мислите и да напи6а две иzре4ения  Grinning
 отивам да полегана,4е съм обе6тала да по4ивам  Peace  А толкова енергия имам и се 4увствам толкова добре_ все едно не съм бременна. Даже си лакирах сно6ти краката и нямах никакви трудности Grinning  Но иzследванията все не6то гадно ми покаzват  #Cussing out  Дано да zадържа поне о6те 4 седмици  Praynig

# 204
  • София
Аз пък съм голям темерут и не обичам да разчитам на никого Rolling Eyes Всичко оичам сама да си направя и избера и всичко трябва да ми е организирано и свършено предварително.Не обичам нещо да ме изненадва Whistling  Първият път изчетох де що има инфо и всичка си накупих и подредих, сега пак така правя. С тази разлика, че сега някои неща ги имам и знам кое не е нужно.
Иначе пък аз не разирам хората които отиват да радат бебе , а не са се приготвили да го посрещнат в къщи ooooh!  Това ми е като да поканя гости , а да нямам нищо за ядене #Crazy Баси стреса ще изживея. Изглежда всеки си подрежда нещата така , както би ги приел по- добре Peace
Хората са различни и затова ни е толкова интересно Heart Eyes

А за кърмата въоще не се притеснявам. Вече се обедих, че всеки има кърма и тя не спира току -така от раз, ако намалее, после се усилва- има си трикове Wink
Спира от раз само с хапчета Stop

# 205
 Инка,аz 6те ти кажа  Peace  Вzеми си и двете.Долното е хубаво,zа6тото по вратлето има коп4енца и плат и няма да драска бебето. И пак таzи 6ап4ица....А горното не го виждам добре.То как zавър6ва на вратлето?  Абе вzеми си и двете

# 206
  • София
Инка, това http://www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=290059&CategoryID=12824 е точно като това което съв взела аз Peace а шапцицата и пелената си ги ползваш и отделно.
Другото не о разбирам newsm78 да не и да му повиваш ръцете newsm78 ако го вземеш деелото вземи по голям размер 9-12м Peace

# 207
  • София
Аз пък съм голям темерут и не обичам да разчитам на никого Rolling Eyes Всичко оичам сама да си направя и избера и всичко трябва да ми е организирано и свършено предварително.Не обичам нещо да ме изненадва Whistling  Първият път изчетох де що има инфо и всичка си накупих и подредих, сега пак така правя. С тази разлика, че сега някои неща ги имам и знам кое не е нужно.
Мда, и аз съм така, типично поведение на човек-перфекционист Laughing Да не си козирог Laughing
Докато раждах, лекарят ме разпитваше разни медицински неща, а аз декламирах ли, декламирах - за разширението, за предлежанието, за хормоните, за упойката, "това сега защо го правим", "какво трябва да направим след малко?" hahaha Аз си мислех, че е за да ме разсейва, а той просто искал да начука канчето на студентката, която му асистираше, един вид "ееех, ако и ти знаеше толкова, колкото една бременна, която дори не е лекар" Joy После цялото отделение се изреди да види коя е тази лудата, дето знаела как точно се слага епидурална, кога и защо се поставя система окситоцин и колко време действа маркаинът Joy Какво да правиш - имам станно хоби Embarassed

# 208
  • Варна
Избрах това с ръкавите. Пише, че има 1 размер. Сигурно е за новородени. Другото може по- нататък. То е с различни размери. С тези точици толкова ми е сладко. Затворих ги тези сайтове. Не мога повече.
Дали ще ми стане нещо от 300 грама сладки  Thinking?

# 209
  • София
Дали ще ми стане нещо от 300 грама сладки  Thinking?
Ами освен да ти се увеличи обиколката на ханша с още един см., друго няма какво Mr. Green Ама к'во ти пука Laughing

Общи условия

Активация на акаунт