ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 46)

• 15 776
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Честит празник на всички!
Малконосле, честита годишнина  1dating txtloves Много любов и семейно щастие  family
Кали-76, днес пак ходихме до Пигис хаус. Разпитах за аделина лукс - пак ми казаха че решетката не се сваля, а в сайта им пише друго  newsm78 Баща ми разгледа как е направено самото креватче и каза че не се сваля, така че взехме онова по-ниското. Купихме си всички едри неща - кошарка, поръчахме матрак, протектор за матрак, плот за повиване, количка и столче за кола. Голям кеф  newsm68 Кошарката и матрака ще ни доставят след около месец, че имаме малко ремонтче и сега само ще пречи. Сега ми е някак по-спокойно като знам че най-важните неща сме си взели и не ни чака някакво зверско обикаляне. И аз не си представям да ида да раждам, а за детето нищо купено да няма. Ще се побъркам от притеснение, а и мъжа ми ще лудне да се оправя самичък.
НБМ, и на мен коластрата ми тече повече от едната гърда. То и зърното ми там е по-голямо.  Thinking
Аз въпреки че съм огромна се сгъвам без проблеми и си оправям педикюра. С бръсненето е по-трудно и всеки път се притеснявам да не отрежа нещо важно  smile3506. Спя по много и дано така да съм до края Praynig

# 226
И аз скоро ще вяадя каквото е останало от каката и се втурвам да пазарувам каквото липсва. Купих оня ден едно жестоко боди, слагам го в графата ,,официални,, бодита за разходка, че е много готино и е 12 лв да му се не види. А какви страхотни допълнения имаше към него - рокля 25 лв беше и панталонче 28 Sick Та се спрях до бодито  Laughing Така че, когато ще ходите групово да изкупувате Даяна и Ники - обадете се  Sunglasses
Ели, представях си те руса и рошава....сигурно е от аватара  Laughing

# 227
Агата, извадих кутията с бебешките неща на Пепи и разгледах списанията 9 месеца, в които ме има. На една от последните корици те има и теб с нарисувания корем. Снимах те за да те покажа на другите от темата ни, ама след малко Mr. Green

Катинче, банята ти ми хареса, много свежи цветове е Simple Smile

# 228
  • София
Катинче, добре дошла!
Как го пропътува тоя път в двете посоки! Това са си 1000 км! Смела жена си! Пък на мен ми се караше , че ходя на училище Laughing
Пърли, всички сме на тая вълна.  Joy  Joy  Joy
Ние още матрак не сме взели. Мъжа ми още умува и се рови в нета , макар , че аз съм се спряла на Манифико (май така се казваше). Още му е трудно да преглътне цената - 120 лв. , но ще го изчакам да свикне.  Laughing

# 229
Пърли, всички сме на тая вълна.  Joy  Joy  Joy

Еми аз освен да си посипя главата с пепел...

Оф, днес много ми се спами, да знаете, ще ме търпите пък.

# 230
Дуцкаааааа - току що ги гледах и аз!!!!!!!!!! /ша знайш - била си ми сестра в миналия живот, ама много сме се скубали, затова сега са ни разделили в различни квартали хахаха/ Тогава си мислех, че съм станала слон, но сега се виждам като доста слабичка, на фона на сегашното ми положение. А тогава качих близо 20 кг, а за сега съм само + 8. Така е, като не си свалих всичките кг сега ще се озоря Confused И каква съм младичка, като детенце...и една свежарка, сега съм като че ли по-уморена....

Абе сега меря сгъваемата кошара, дето ще спи бебочката на първо време, за да купуваме матрак. Както и да го меря е 55 см....Не трябва ли да е поне 60? Какъв е тоя размер. Някой има ли такава кошарка и купил ли е матрак вече, да не се налага да връщам, ако не стане. Че ще ми се смеете вече - Агата-рулетката ще ми викате.

Има ли някой от Света Троица? Оня ден бяхме на разходка в ,,градината,, Не ги е срам, да наричат този прекрасен парк за деца само ,,градина,, Simple Smile))) Усещам, че ще се разхлаждаме с бебето там, така че ще е хувабо да се виждаме, ако има мами наблизо

# 231
  • София
Ох, и на мен това ми е проблема , кошарата от каката е при майка ми и тя я измерила 119/56 см.
Сега се чудя ще се побере ли матрак 120/60?  newsm78
Кошарата на Бретони за спане и игра си е с размер 120/60. Мъжа ми и той се притеснява , аз отначало си мислех , че ще може да се напъха , но 2 см. от двете страни множко му се виждат...
Гледах прогнозата за лятото - като цяло предвиждат по-хладно и дъждовно време, като за май и юни дават нормално време с повече валежи, юли е по-хладен с валежи, а август хладен без валежи. Подчертават , че е сигурността е 33%.

# 232
Момичета  Hug

Дуци, радвам се, че ти харесва! Банята е много свежа и създава невероятно настроение, с много голямо желание я правих!

Ками, пътувах с чисто нов джип, седалките му бяха по-комфортни от меката ни мебел  Laughing дори от спалнята ни - като стана дума, някой може ли да ми каже къде мога да пусна обява за продажба на матрак ползван не повече от година?

Ето малко снимки:

Нови покупки  Laughing

Моята племеница Йоана Парола 1111

Мои снимки във Варна Парола 1111

Междудругото на тази гумираната подложка (жълтата) викат ПИКЛИВКА  hahaha

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 21:12 от Katinche

# 233
Здравейте мами!
Днес беше един хубав слънчев ден във Варна и аз си разходих синчето по играчки насам натам! Вървях спокойно, спирах, подпирах си кръста и да ви се похваля - никакви болки ниско долу! Това било номера, аз докато се усетя как трябва да се държа и ще взема да родя! Mr. Green
По въпроса за вълненията на мамите на първородно, да ви кажа аз сега като че ли повече се впрягам от преди. Първият път свеки ме хвана, влязохме в един магазин и излязохме с две торби неща. Единствето нещо, което си харесах аз беше скрин - мн е готин и ще си го ползвам и сега, ама такива проучвания за качество, марка, удобство и прочие, каквито сега правя, хич не съм провеждала. Единствено се утрепах да си купувам 9 месеца, което сега ми се струва хипер безинтересно. Може би е от годините, които минаха... newsm78 Честно ви казвам, не помня елементарни неща, свързани с бебешорството на Самуил, а за колко не съм се интересувала... чак ме хваща срам. Сега си препрочитам всичките книги и се ровя в нета. Даже мъжа ми ми каза, че съм подхождала към тая бременност като към поредния си изпит  Joy може и да е прав човека, аз вече се изкривих с това учене.
Ами още неща щях да пиша, ама вече ги забравих!
Да честитя празника на всички с повод! Живи и здрави!
Пожелавам ви лека вечер, че на мен вече ми се спи! Утре Самуил е на градина и ще трябва да ставаме рано-рано.. Tired
Катинче, къде го намери това хубаво време във Варна за снимки?! Излязла си страхотно! И ми напомни, че поне от две седмици не съм стъпвала на плажа...

# 234
Ох, и на мен това ми е проблема , кошарата от каката е при майка ми и тя я измерила 119/56 см.
Сега се чудя ще се побере ли матрак 120/60?  newsm78
Кошарата на Бретони за спане и игра си е с размер 120/60. Мъжа ми и той се притеснява , аз отначало си мислех , че ще може да се напъха , но 2 см. от двете страни множко му се виждат...

А не сте купували още мартак за Бертонито, така ли? И нашето е Бертони, май ще меря в Пигиса и от там ще вземем и матрака...

Катинче, много си елегантна! Нип също беше пускала снимки по-нагоре - и ти си много сладка и грациозна. Напрво не сте като бременни

# 235
Здравейте, мами   bouquet
Дуци  Heart Eyes
Чета от два три часа ..... изписали сте две теми  Shocked
Аз последните седмици го ударих на разходки и покупки  Simple Smile вече си имаме легло и  скрин  на Дибо, кокосов матрак и протектор за него, както и два комплекта за изписване, възглавничка и две пелени ... ама в момента няма как да ви ги покажа  Sad утре ще се постарая  да ги снимам Simple Smile

Катинче, Нип я какви сте финни  Crossing Arms а мойте крака нямат колена и глезени, като талпи са  #Crazy
Дани, ти най-накрая си се появила

# 236
  • София
От Пигиса е Бретонито , а матраците , които предлагат , са 60/120. Има няколко вида , спрях се на най-скъпия Simple Smile

# 237
Дуцкаааааа - току що ги гледах и аз!!!!!!!!!! /ша знайш - била си ми сестра в миналия живот, ама много сме се скубали, затова сега са ни разделили в различни квартали хахаха/ Тогава си мислех, че съм станала слон, но сега се виждам като доста слабичка, на фона на сегашното ми положение. А тогава качих близо 20 кг, а за сега съм само + 8. Така е, като не си свалих всичките кг сега ще се озоря Confused И каква съм младичка, като детенце...и една свежарка, сега съм като че ли по-уморена....

Просто си по-млада, за това си по-свежа Hug
Аз пък реших, че ще се сродяваме, щом Йоана е в кутията на Пепи и то неродена още Mr. Green

Нип и Катинче, много сте готини и слабички, а моретоооо, ех как исках и аз да го видя тая година(видях го, ама беше студено, не го броя), дано се класираме 4-мата есента Praynig

Шада, дай да ти видим талпите, после ще ти покажа моите. Хайде да си ги мерим  smile3533

# 238
Зарекла съм се , че ще дойда на следващата форумска среща  Wink там ще ги мерим  Laughing

# 239
Ами айде де, кога и къде ще си я направим?

Общи условия

Активация на акаунт