съвет за името-Стоян или Страхил?

• 11 489
  • 138
  •   1
Отговори
# 120
здр.Аз мисля че Стоян е по-хубаво име но и Страхил не е лошо.Най-добре си решете вие защото да не стне после така че всеки път като викаш името на бебечето си да се ядосваш защо не сеи го кръст Simple Smileила по друг наичин

# 121

"Важното е на теб да ти харесва, и на татито, разбира се. А на другите, които искат да дават име на бебе, можеш да препоръчаш да си направят такова. Какво означава това - на нас не ни харесва, но те ни натискат!"

# 122

"Важното е на теб да ти харесва, и на татито, разбира се. А на другите, които искат да дават име на бебе, можеш да препоръчаш да си направят такова. Какво означава това - на нас не ни харесва, но те ни натискат!"

Напълно подкрепям Бяло Цвете  Peace А иначе с буквата "С" ми харесват имената Слав и Стилиян, а от 2та варианта по-горе - Стоян.

# 123
Аз съм за Стоян.

# 124
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Стоян

# 125
# 126
  • Бургас
И двете имена не ми харесват....

И на мен, но Стоян сякаш е по-добре.

# 127
Темата е пусната на 03.05.!!!Тогава мацката е била 8-ми месец! Wink
Вече трябва отдавна да е родила и да е дала име на "големия" мъж! Peace

# 128
# 129
 Mr. Green мамата отдавна е родила Simple Smile
но виждам още се обсъжда името Simple Smile

Май най добре е да ни каже какъв и е избора за име  Peace

# 130
 Joy Mr. Green Joy
И на мен ми е интересно... Peace

# 131
  • Варна
Стоян, определено. Страхил ще има да го майтапят в училище. Вие какво решихте все пак?    Simple Smile

# 132
Ей мамита мн.благодаря за съветите, но както се досещате  бебето вече е факт  Grinning От цялото това чудене обаче май нямаше смисъл защото ни изненада като сам си избра името  Simple Smile Термина ми беше на 8 Юни, а той ни изплака на 2 Юни - денят на Христо Ботев и тъй като нашите през-име и фамилия са Ботев (що за съвпадение а  Wink),  съвсем естествено е и да му дадем името Христо  Laughing Crazy Та син4ето ни ве4е е на 40 дни и носи името Христо Ботев Ботев !!! БЛАГОДАРЯ НА ВСИИИИИЧКИ ВСЕ ПАК !!!  bouquet

# 133
Честито бебе!!! Да Ви е жив и здрав малкия юнак! Дошъл е с името си . newsm51

# 134
Еех, честито! Дано да е здрав и с достойнство да носи това велико име (а защо не и да бъде новият Христо Ботев!)!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт