КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 23

• 21 826
  • 604
  •   1
Отговори
# 105
  • София
 Писах,писах и накрая го изтрих неволно...
 В София е сбирщина от цяла България и е по вероятно да се струпат повече лоши хора. Живяла съм и в провинцията и там си има негативи в манталитета... Завист,нарушаване на личното пространство,одумване,еснафщина,ограниченост. Винаги съм била против противопоставянето на софиянци срещу несофиянци. Лично за себе си макар,че съм родена в София и израсла в този край и т.н. се определям като СЕЛЯНКА,ШОПКИНЯ и определено съм горда от това. Laughing Hug  bouquet

# 106
  • София
     Мастерче тука съм , обаче сина ми днес си е в къщи и аз не мога да се вредя за компа.И аз не съм останала без работа, обаче сега " до като почивам-да поработя", нали знаеш  лафа...
     Жабче,тука е ясно,че никой няма да ти помогне и да те разбере,обаче трябва да се пазиш да не те излъжат и да не те открадат.

# 107
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Така е  Яжка , Шпунц. Пази се от всекиго , че не се знае кой кво ти мисли.  Hug
Фирмата дето прави ремонта са все от Смолянско , дори и шефа. Е нЕма такива хора. Страшно разбрани и добри. Помагат всячески , дори и да не им е работа. Местят мебели от стая в стая , по мазе , бе нямам думи , а това не им влиза в задълженията. Миналата година същата фирма прави ремонт на дъщерята на втория етаж. Разбрали са се , че за около месец ще свършат , да ма не , свършиха за близо два месеца. Имаха да взимат около хиляда лева още ,но до ден днешен не са ги поискали , казаха , че е компенсация за забавянето и като срещнат зетя или щерката забиват главите надолу. Е и това е пример за хора , който не са се възгордяли и овълчили , че са "софиянци".  Hug

# 108
Писах,писах и накрая го изтрих неволно...
 В София е сбирщина от цяла България и е по вероятно да се струпат повече лоши хора. Живяла съм и в провинцията и там си има негативи в манталитета... Завист,нарушаване на личното пространство,одумване,еснафщина,ограниченост. Винаги съм била против противопоставянето на софиянци срещу несофиянци.

Подкрепям с две ръце!!! Аз пък колкото и години да живея в София съм си  Варненка....  Joy Joy Joy Но хората които си ме познават(в София де) никога не са ме делили от това дали съм софиянка или не.....

Абе,къде е Зичето днес?Или аз нещо не знам...що я няма....

# 109
Мастерче , Зичка е при мама и тате. Затова липсва няколко дни.  Hug

# 110
Ааааа,ясно.Пропуснала съм тази подробност...,но това не ми пречи да ми липсва..... Heart Eyes

# 111
  • Кубрат/ Пишурка
  То всяко стадо си има мърша и друг път съм го казвала!Никога не съм делила хората по градове.И моята половината рода е по софийско,че майка ми е от Правец.Но друго си е да се познавате всички по вход,например.А ние се познаваме с целия град.
 Шпунц,права си и за отрицателните черти,но пълно щастие няма.

Жабче, нямах предвид толкова хората от фирмите,а софийските тарифи.Скъп е градът.Като видя само цените на апартаментите ще рече човек,че са в Ню Йорк! Тук идва човекът,изорава градина от 2-3 дка. и взема 5-10 лв. На майстора,дето ще измазва къщата тарифата му е 3,50 на квадрат.Излиза около 300лв. И така....

Впрочем аз също не съм прала на ръце,но до полуавтоматичната трябва да стоя поне копчетата да въртя,а с автоматичната - още изживявам удоволствието да не влизам,докато не спре.

# 112
  • София
     Шпунц,аз изобщо не мисля,че хората в София са все софиянци.Ясно е ,че има много голяма сбирщина.Но забелязала ли си как си говорят тук хората в гр.транспорт или по магазините.Как за няма нищо са готови да се сбият.Според мен това изобщо не е за гордост.В провинцията по трудно ще срещнеш такова държание.На 100% вярвам в това, което казва Жабчето,че е истина.Е тук такива хора ще намериш ли?

# 113
Яне за пералната ти пак и метай по едно око , че ние сме се наводнявали така. Преди години беше избил маркуча и нЕма да ви казвам , ма го Фанахме о време и не поече на другия етаж и по другите стай.  Peace
А за фирмата само давам пример , че хората са от 15 год. в София , но си остават ЧОВЕЦИ , а не овълчени "граждани".  Peace

Ма Нема да ви лъжа бре девойки , самата истина ви думам.  Hug

Мастерче , нИдей рИва ШЪ дойде тез дни.  Heart Eyes

# 114
  • Кубрат/ Пишурка
 Ма,Жабче,пепел ти на езика! То аз й хвърлям,че още й се радвам,ама за беля още не съм мислила.

Вие ли много пишете,нещо с Нета ли става.....на три пъти ме връща.Не знам и сега дали ще стане.
 Върна ме още два пъти.

# 115
  • София
На пералня вяра да нямаш... И аз съм наводнявала,тая ни е трета,ама нали живеем 6 души заедно и се върти почти всеки ден по 1-3 пъти. А разни хора разни идеали. За родопчани знам ,че са свестни хора,кумата ми е от Смолян. Айде чао ,да ходя да подреждам кухнята,че мъжо е готов с латекса вече. Приятна вечер

# 116
  • Кубрат/ Пишурка

Пак почвам да местя от БТВ на Нова като ошашавена. Тези хора не разбраха ли,че на такива предавания не трябва да има конкуренция:Повече хора биха гледали двете предавания,ако са в различен час.И съответно повече есемеси ще има.

Зичееее,къде си? Скайпа ти е включен,а от теб - нито следа.Плача,плача....

# 117
Лелеее Янеее , къФ си шпионин. Що предаваш Зичката?  Joy Joy Joy

# 118
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ ДРУЖКИ!
На който съм липсвала вече съм тук за някой друг ден, и после пак ще липсвам за 4 дни.
Но в интерес на истината вие всички много ми липсвахте и разбрах сега колко много значите за мен и колко ви обичам ...

Аз се разтъжих с родителите си и другите близки ,съдихме картофи,по разкарах се по гората за релакс защото ми действа зареждащо много.Чувствам се като преродена когато се върна от балкана.
Виждам че и вие сте се постарали да изпишете 11стр. докато ме нямаше и не мога да ви изчета тъй че ще ви чета после. Hug

# 119
                    Здравейте отново и от мен.
                    Жабче,ще се видим през отпуска,че нали ти казах ние все натам водим дечурлигата с дядото.Ходим на "Ривърсайт" май така беше или търсим нещо на полянка. Laughing Да даде господ всички мъже да глезят жените си както твоя теб.И аз не мога да се оплача ,че от 10 години чиния не съм мила,не съм прала на ръка и по повод на пералните - те новите модели трудно наводняват,че имат защита.Моята няколко пъти я заварвам спряла защото нещо се е запушило особено с бебешките чорапчета.
                     Бабче Яжке и аз по същите причини не съм плела ,но напоследък започнах покрай форумските плетачки  Laughing пък и май става модерно .Та плетох шапки,шалове, жилетки.Сега оплетох блуза на Мими ,фантазирам и една шапка и съм приготвила и една сладурска рокличка за Неда.А колко готини неща съм сейфнала за бродерия не е истина.И за Жабчето намерих нещичко,но дано успея да го направя докато и тръгна на гости. Laughing Да не бързам да издавам ,че като ми се трупне нещо непредвидено направо изкреизвам вече.
                     Янче,не си права за предаванията...хората се конкурират и не го правят ти да гледаш всичко.Те това е. Mr. GreenГледай сега Денислав,че взе нещо да издиша напоследък. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт